הזדהות

עליזה 180

New member
הזדהות../images/Emo187.gif

שלום , אני מזדהה עם התוכנית של המפלגה . היא חכמה ונכונה למצב. שאלתי היא: לאיזו מפלדה תחברו כדי להקים ממשלה, עד כמה תהיו נאמנים לתוכניתכם המקורית? בתודה עליזה

תודה תדוה...

לא שאני מוסמך להגיד מה עוזי דיין יחליט, אבל לפי התבטאויותיו האחרונות הוא אומר ש"נוכל לשבת בכל קואליציה שתקבל את סדר היום שלנו". אני סומך על דיין שיהיה נאמן, ולא יתפתה לזנוח את העקרונות אפילו אם יפתו אותו בתיק שהוא טוען שהוא הכי רוצה - החינוך

gidi2005

New member
לאיזה מפלגה הם יתחברו חחחחחחח.

אין להם 150 מצביעים .

אומר מי שכתב כאן לא פעם שדיין

היה צריך לחבור למפלגת העבודה וקרא לתומכי תפנית להצטרף לעבודה...

cephalopoda

New member
מדוע לא....

כי העומד בראשה הוא איש מיתלהם כי העומד בראשה מכיר היטב את שיטת החבר מביא חבר... אחרת איך הישתלט על סיעה כל כך גדולה במשך תקופה כל כך קצרה? (אהVההההם שוחד ה@#%$ם) כי מפלגת העבודה היא עוד אחת מהמפלגות האלו שכל בחירות יבטיחו לכולם מה שכולם רוצים ושניה אחרי זה ישתינו על כולם בקשת. כי נימאס לי ממשחק הכיסאות המיסתובבים של הכנסת הזו. כי באמת השחיתות מאיימת על ישראל יותר ממה שכל חמאסניק מתאבד יאיים. כי חשובים לי דברים כמו חינוך כמו שלטון ישר כמו איכות הסביבה, במדינה הזו. כי עוזי דיין איש ישר, שסירב לקחת שנה בתשלום לאחר שהשתחרר מצה"ל, רק כי זה ניראה לו כמו נורמה שגויה. כי העבודה היא מפלגה שסביר להניח תימכור את אימה, דעותיה, ואחותה תמורת שלושה גמלים, שני כדי חלב, ומקום וחצי בממשלה. אני צריך להמשיך גידי? או שזה מספיק לך?

gidi2005

New member
ועמיר לא לוקח פנסיה כראש מועצה

לשעבר .גם הוא וויתר על כסף .תבין התפנית הזו לא עוברת את אחוז החסימה .חבל על 150 או 300 הקולות ,היום כל קול חשוב .לעבודה כמובן .

למעלה