הו ! זה רעיון מגניב

מסכימה איתך ../images/Emo9.gif

ונראה לי שזה הבשר היחיד בעולם החי שנהנה מה"התעללות" הזאת שעוברת עליו ואפילו מבקש עוד ועוד

פנומן 72

New member
אין כאן שום התנשאות מצדי. אולי מצידך

לומר שאני נחות שכלית או גופנית זה במקרה הטוב טפשי, שאני לא אגיד מה זה במקרה הפחות טוב. דיברתי עם רופאים והם אומרים את מה שאת מסרבת להבין. ויש תחליפים. המון. הבעיה שהם עולים המון כסף ולכן הרבה צמחונים מעדיפים שלא לצרוך אותם. אני כבר 14 שנה צמחוני ולא השתניתי לא שכלית ולא גופנית. בכל מה שקשור לשכלית ו/או בריאותית אני במצב הרבה יותר טוב מהרבה קרניבורים שאני מכיר ושאת תכירי אי פעם.

פנומן 72

New member
מסיבות אידיאולוגיות

מי שמסוגל להמית חיה אחרת או לתמוך בהמתת חיה אחרת בשביל 5 דקות של תענוג באכילתה - משהו דפוק אצלו במוח.

Dodgeson

New member
הממ. לדעתי,

הצמחוני, יותר מאשר הוא דואג לסבלן של חיות, הוא מודאג מהנאותיהם של קרניבורים...

Martin Rawls

New member
מה זה ? יש כוסיות בפורום ? ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

גרררר.........

זיקן

New member
מנהל
רואים שאתה חדש פה.

ומהכוסית הזאת אתה יכול לשכוח, תתנהג בהתאם.

Martin Rawls

New member
ולמה זה בדיוק ?

רק אל תגיד לי שאתה חי ב(עוד) סרט שהיא צריכה להיות שלך או משהו... (ושלא יובן מזה משהו שלא צריך - אני ממש לא רומז שאני מעוניין בה - סתם בשביל הספורט, אתם יודעים
)

זיקן

New member
מנהל
אתה רוצה שהיא תגיד לך בפרצוף?

אני מנסה בסך הכל לעזור לך שלא להיקלע לאיזה סרט רע.

פנומן 72

New member
אני מזכיר לך -

אתה יכול לעשות מה שבא לך - אבל בטוב טעם ולא בהגזמה. ותשתדל לא להוריד את הרמה הנמוכה ממילא שיש פה. אני מקבל יותר מדי מסרים לאחרונה שפורום 2160 הוא לא העפרון הכי חד בקלמר של תפוז, אז בוא לא נקהה אותו עוד יותר, אוקיי ?

מתי הוא התיימר להיות העפרון הכי חד בקלמר?

ואם זה המצב להערכתך, אז אולי כדאי להחליף את המחדד החלוד? ולא, אני לא רומזת כלום

Martin Rawls

New member
אל תדאג, אין לי כוונה להתפרע או משהו כזה

פשוט עברתי במקרה וראיתי בחורה עם פטמה בחוץ שלא הייתי מתנגד בנחרצות לעשות לה טובה, אז חשבתי לעצמי למה לא לעשות קאמ-באק נחמד, אם יש מצב להרמה, אבל נראה שהזקן חסך לי מאמץ מיותר. מלכתחילה לא היה יותר מידי מה לצפות מפורום שכזה, שמושתת על טהרת השובניזם האספסופי מהזן הכי חסר מודעות שיש (אנשים פה לא מתחילים אפילו להבין שפמיניזם זה ראיית עולם שלמה ורחבה מאוד שכבר הכתה שורש חזק מאוד בעולם, וממשיכים להתייחס אליה מתוך בורות איומה, דעות קדומות והכללות ילדותיות ביותר שאם בכלל היתה בהן איזו אמת הרי שאבד עליה הקלח כבר מזמן - לפני עשור או שניים לפחות) ואל תבינו אותי לא נכון, הטענות שאתה שמעת במסרים שלך לא נובעות בכלל מהתובנה הזו, אלא מאיזושהי תחושת בטן של אי נוחות אל נוכח הגישה והאוירה הלא פוליטיקלי קורטית והאגרסיבית שיש כאן, בשונה מכל פורום אחר בתפוז הרקוב והמעופש... זו לא תהיה הגזמה בכלל לטעון שרובם המכריע של הפורומים האלה מורכב מאספסוף טוקבקיסטי מטומטם עד כאב, יצא לי אישית להיתקל פה רק בפורום אחד שהדיונים בו היו באמת ברמה אקדמית וביקורתית אמיתית ולא ברמת הזבל, וזה פורום בלשנות. הכתיבה שלי בכל פורום אחר מלבדו היא לשם שעשוע קיקיוני ותו לא, ולכן גם ממש לא אכפת לי אם וכאשר מעיפים אותי, עקב חוש ההומור הגס שלי. אבל תנוח דעתך, באמת אין לי כוונה לקלל יותר מידי, אני כל פעם מחליף סגנון ומגוון... שוב, בשביל השעשוע...

Martin Rawls

New member
אל אלוהים... אילו רק דיברת ברצינות...

זו פנטזיה סקסואלית מטריפה ביותר, לעשות אהבה עם אשה בנוכחות הגבר שלה... מרטין היפה והאומלל... מי יודע... אולי יום אחד זה עוד יקרה...

אתה יפה?

שלח תמונה במסרים ונראה עד כמה אתה יפה
ואני רצינית רק עם מי שרציני איתי.

זיקן

New member
מנהל
אני אשים קלפים על השולחן.

בזמנו כשהישתוללת בפורום היתייחסתי אלייך בשיא הסובלנות, עכשיו כשאתה משחק אותה חוזר בתשובה, אזביר לך את זה עוד פעם ומבטיח לך שזו פעם אחרונה, היתה פה מישהי שאתה התחלת איתה בצורה מאוד לא יפה בלשון המעטה אבל היא לא קלטה את הנפש החולנית והסוטה שלך עד שלא הצעת לה והראת לה דברים מגונים שגובלים בסטיה מינית ואתה חושב שאני לא יודע. אפחד פה בפורום לא יודע את זה וחבל שלא הקלטתי אותך הבעיה שעליתי על זה מאוחר אחרת הייתי מראה לכל הפורום את הזיין שלך במלוא תיפארתו שידעו כולם איזה סוטה אתה. יש לך מזל גדול שאאוטינג זה לא התחביב שלי. אל תנסה לשחק אותה בכאילו את סוטה מין נקודה. ותיזהר הסיבה שלא נחסמת עדיין זה רק בגלל שאתה משעשע.

Martin Rawls

New member
פאקקקקקקקק

על מה לאלף עזאזל אתה מדבר, בשם כל אלוהי הסרטים ההזויים שאי פעם אכלת ועוד תאכל בעתיד, ובשם כל אלוהי הדקדוק, האיות והביטוי הקוהרנטי שאין להם ולך שום דבר הכי קלוש במשותף, פסיכופאט זקן ומעורער שכמוך ? אני מימי לא שלחתי תמונה של הזין שלי לאף אחד ואפילו לא קרוב לזה... ג'יזס....אתה דפוק....! חחחחח נ.ב. אבל תודה על המחמאה, I guess

זיקן

New member
מנהל
יש לך בעיה בהבנת הניקרא.

אתה מבין דברים איך שנוח לך ואני לא דיברתי על תמונות..

Martin Rawls

New member
ככל שזה נוגע ל-להבין יצור הזוי כמוך, באמת יש

לי בעיה אמיתית....חחחח אבל, שיהיה... לא שאכפת לי יותר מידי... ובכלל אף פעם לא היה ברור לי הסרט הזה שלך שאתה כאילו על תקן שוטר-תפוז במחלקה לעברות מוסר (לא שסרטים אחרים שלך היו ברורים לי יותר) נ.ב. הדבר היחיד שהצלחת לעשות בהודעה המביכה הזאת שלך עם הקלפים על השולחן זה להראות כמה אתה פתי בגיל כל כך מתקדם שאתה מאמין למה שההיא סיפרה לך(וויש, כי אחרת לא היתה חוץ ממנה), כך שאת הבושות הגדולות עשית רק לעצמך

למעלה