אל תדאג, אין לי כוונה להתפרע או משהו כזה
פשוט עברתי במקרה וראיתי בחורה עם פטמה בחוץ שלא הייתי מתנגד בנחרצות לעשות לה טובה, אז חשבתי לעצמי למה לא לעשות קאמ-באק נחמד, אם יש מצב להרמה, אבל נראה שהזקן חסך לי מאמץ מיותר. מלכתחילה לא היה יותר מידי מה לצפות מפורום שכזה, שמושתת על טהרת השובניזם האספסופי מהזן הכי חסר מודעות שיש (אנשים פה לא מתחילים אפילו להבין שפמיניזם זה ראיית עולם שלמה ורחבה מאוד שכבר הכתה שורש חזק מאוד בעולם, וממשיכים להתייחס אליה מתוך בורות איומה, דעות קדומות והכללות ילדותיות ביותר שאם בכלל היתה בהן איזו אמת הרי שאבד עליה הקלח כבר מזמן - לפני עשור או שניים לפחות) ואל תבינו אותי לא נכון, הטענות שאתה שמעת במסרים שלך לא נובעות בכלל מהתובנה הזו, אלא מאיזושהי תחושת בטן של אי נוחות אל נוכח הגישה והאוירה הלא פוליטיקלי קורטית והאגרסיבית שיש כאן, בשונה מכל פורום אחר בתפוז הרקוב והמעופש... זו לא תהיה הגזמה בכלל לטעון שרובם המכריע של הפורומים האלה מורכב מאספסוף טוקבקיסטי מטומטם עד כאב, יצא לי אישית להיתקל פה רק בפורום אחד שהדיונים בו היו באמת ברמה אקדמית וביקורתית אמיתית ולא ברמת הזבל, וזה פורום בלשנות. הכתיבה שלי בכל פורום אחר מלבדו היא לשם שעשוע קיקיוני ותו לא, ולכן גם ממש לא אכפת לי אם וכאשר מעיפים אותי, עקב חוש ההומור הגס שלי. אבל תנוח דעתך, באמת אין לי כוונה לקלל יותר מידי, אני כל פעם מחליף סגנון ומגוון... שוב, בשביל השעשוע...