הו ! זה רעיון מגניב

קטנה? אני 60 קילו על 170 ס"מ

לזה אתה קורא קטנה? לפחות אני לא צמחונית ולא חושבת שכל הגברים הם כלבים מטומטמים

פנומן 72

New member
לפחות יש לך BMI טוב ...

וזה שאת לא צמחונית לא עושה אותך אדם טוב. אפילו להפך.

אני צמחונית לשעבר ../images/Emo4.gif

וגם כשהייתי צמחונית לא השתייכתי לקטגוריה הקיצונית שדוגלת בהמנעות מכל אכילת החי, ואהבתי מאוד לאכול דגים. ידוע שצמחונים סובלים מחוסרים תזונתיים משמעותיים שפוגעים בבריאותם, הן הגופנית והן השכלית. חוץ מזה, על טעם וריח אין מה להתווכח ושום סלט (טעים ככל שיהיה) לא ישתווה לסטייק או לפולקע עסיסית

פנומן 72

New member
אני מתחיל להתייאש מהשטויות שלך

צמחונים לא סובלים מחוסרים תזונתיים משמעותיים כי יש תחליף לכל מה שיש לבשר להציע. ולא הוכח שצמחונים הם נחותים שכלית או גופנית. ואם את אמורה לייצג את הצד שאוכל בשר - אז אני בספק גדול לגבי מה שאמרת בנוגע לנחיתות השכלית ...

הפוסל במומו פוסל ../images/Emo13.gif

וההתנשאות שלך בתור צמחוני נשמעת מאוד טיפשית, בהתחשב בנחיתות התזונתית שאתה סובל ממנה. תשאל כל תזונאי ממוצע, והוא יגיד לך שאין שום "תחליפים" לבשר או לדגים, ובטח שלא אגוזים ושקדים

xcalibur

New member
הרשי לי לחלוק עליך ואני אומר את זה בתור

קרניבור מלידה. את מפזרת כאן המון אימרות שנחשבות לדעות קדומות. יש תחליפים רבים לכול מה שה-א-ד-ם זקוק לו מהחי. זה לא בהכרח אומר שהם טעימים, זה לא אומר שרצוי או כדאי לעבור צד. אבל בהחלט יש. יש לא מעט צמחונים שחסר להם ברזלים בגוף, זה נכון. אבל זה גם תקף לאוכלי בשר. הם פשוט לא יודעים איך לאכול כמו שצריך, לא מעבר. יש לי כמה חברים שהם צמחונים מובהקים שהבדיקות דם שלהם הם כמו של סופרמן, מה תגידי על זה? ולא, הם לא מתקרבים בכלל לתוספים.

סורי מותק, לא שיכנעת

ואם אתה חושב שלהיות צמחוני זה כל כך טוב, אז למה אתה ממשיך לאכול בשר? נראה לי שבדיוק מהסיבות שאני אוכלת בשר
ועל כל צמחוני בעל "בריאות תקינה" יש לפחות עשרה שסובלים מחוסרים תזונתיים, במיוחד הקיצוניים שבהם. אז די לדמגוגיה.

xcalibur

New member
איפה דמגוגיה בראש שלך?

מתי אמרתי שלהיות צמחוני זה טוב? רק אמרתי שאת מלאה בדעות קדומות ובאמת שאין לך מושג וחצי מושג על מה את מדברת. העובדה שאי אפשר להתווכח איתה היא שכול דבר שאנחנו זקוקים לו בחי נמצא גם בצומח. לא מאמינה? תמצאי לי יסוד אחד שאנו זקוקים לו שלא נמצא בצומח. נראה אותך. זה שאני עדיין אוכל בשר לא אומר שום דבר. זה מתוך בחירה. כיף לי וטעים לי, נקודה.

רק יסוד אחד?

B12 וחומצות אמינו, שזה כבר שני יסודות. ועוד לא דיברנו על הטעם, ששום תחליף בשר לא ישתווה לו. בדרך כלל אוכלי בשר מתעבים צמחונות ולא מוצאים בה שום דבר חיובי, אז מה זה אומר עליך? שאתה צמחוני בהדחקה?

פנומן 72

New member
אוויל משריש

אני צמחוני 13 שנה ואין לי מחסור ב-B12. נכון, הוא נמוך - אבל מעולם לא חרג מהתקן ולא נזקקתי לכדורים. חומצות אמינו יש בצומח. הלאה.

xcalibur

New member
רק לפני שאת עושה מעצמך צחוק

תעשי לעצמך טובה קטנה ותרשמי בגוגל "B12 מהצומח". אם הוא לא יעלה לך לפחות 7000 תוצאות, אז נוכל לדבר על כמה שאני צמחוני בהדחקה או לא (למרות שזה קשקוש מוחלט, המשפחה של אמא שלי מרוקאית/טוניסאית. אם הייתי מפסיק לאכול בשר הייתי נדקר).

גם אצלנו בעדה אין הרבה צמחונים

ואצלנו בכלל זורקים מהבית על דבר כזה. אולי בגלל זה תקופת הצמחונות שלי לא נמשכה יותר משנה
לגבי B12, נכון שהמקור הבשרי שלו הרבה יותר טעים ומזין מהצמחי? בתור אוכל בשר אתה חייב להסכים

זיקן

New member
מנהל
סלח לי שאני מיתערב,

צימחונות זה סוג של מחלת נפש. אכילת בשר זה סוג של חזירות ובהמיות. תהיה לפחות אובייקטיבי .

ומה זה אכילת דגים?

ואם הייתי צמחונית לשנה זה אומר שלקיתי במחלת נפש זמנית? אני לא חושבת שאכילת בשר נחשבת לבהמיות, כל עוד שומרים על תנאי גידול הומניים של החיות לפני שהן מגיעות לצלחת שלנו. בשר שלא עבר התעללות לפני השחיטה הוא הרבה יותר טעים ובריא.

זיקן

New member
מנהל
אכילת דגים נחשבת לאפרודיסיאק ../images/Emo9.gif

זה אולי מסביר את חרמנות היתר שאת "סובלת" ממנה.. תנאי גידול הומניים קיימים רק באגדות (ראי ערך פיטום אווזים) אין דבר כזה בשר שלא עבר היתעללות, במיוחד אותה חתיכת בשר קטנה שמישתלשלת לנו בין הרגליים היא עוברת מסכת של עינויים שיפשופים, סחיטה ונידנוד לפני שאנחנו מכניסים אותה לפה, אחרת היא תישאר רפויה ורופסת וחסרת שימוש

למעלה