הו ! זה רעיון מגניב

זיקן

New member
מנהל
אמרת וויש?! לא ידעתי שיש עוד מישהי.

עכשיו נתת לי את ההוכחה.

וואלה? יש לך מצלמה?

אז לא צריך לשלוח לי תמונה במסרים

xcalibur

New member
אני האחרון שיהיה בז לכוסיות בלבוש מינימלי

ואתה יודע את זה היטב. אבל לדעתי יש גבול למקומות שיכולים לעשות שימוש בסקס על מנת לקדם מכירות. תחשוב שהיו עושים אותו דבר בטויז אר אס, גם אז זה היה לגיטימי? זה היה נותן לילדים סיבה לקנות יותר צעצועים? בארה"ב יש רשת מסעדות מפורסמת בשם HOOTERS. האוכל שם גרוע ברמות אבל אנשים עדיין מגיעים בהמוניהם כי יש הרבה ציצים גדולים. שוב, איכות הבשר החי לא אומרת כלום על זה שעל האש. לכן הפרסומת הזאת די גרועה לדעתי.

פנומן 72

New member
תגיד לי, מה סוקרטס עשה לך ? נפגשתם ?

הוא השפיע עליך ? הפכת להיות חבר בשדולת הנשים או שפמיניסטית אוחזת במבושיך ומכתיבה לך ? תקשיב, אתמול ראיתי בתוכנית לילה כלכלי בערוץ 10 כתבה על הבנות האלה, ואין דבר יותר תמים ואסתטי מזה. אין שם שדיים ולא עירום, מקסימום מישהי בתחתונים שוכבת על מיטתה ורואים לא יותר ממה שרואים בבגד ים מלא. סתם עשו מזה רעש. אם היית רואה איך הבנות עצמן הגיבו לזה היית מבין שזה ממש לא למכור בשר ע"י סקס. מחר אתה תראה כמה מוכרות כוסיות בטויז-אר-אס ותבוא להגיד לי שמנסים למכור צעצועים ע"י סקס. תתאפס, יא עיוני.

xcalibur

New member
אבל זה פשוט ככה!

לא יעזור לך. למכור בגדים- מקובל ואף רצוי. מכוניות - זה אפילו הולך ביחד. גם אופנועים. אבל אוכל?! אתה מכיר בחורה שמבינה משהו מהחיים שלה באוכל? כי אני לא. שלא נדבר על סטייקים. ואגב, אתה לגמרי לא הבנת את הדוגמא שלי של טויז אר אס. זה שיהיו או לא יהיו שם מוכרות כוסיות זה לא קשור בכלל. זה שהם יתחילו לפרסם את עצמם על ידי שימוש בבחורות בלבוש מינימלי זה כבר זילות המין הנשי. ולא, אני לא פמניסט בשקל תשעים (ואתה יודע את זה), ציצים גדולים ותחת קטן זה תענוג לחיך ולעין אבל בחיאת רבאק, יש גבול.

פרסום חינם לבחורות

הבחורות קיבלו אחלה חשיפה - עכשיו כל המדינה יודעת מי הן. תכלס אין בזה נזק, אולי רק הרהור נוסף לגבי שוק הבשר שאנחנו חיים בו.

פנומן 72

New member
כל עבודה אפשר לומר שהיא שוק בשר

גם הפועל השחור שקורס במפעל המצחין שהוא עובד בו זה שוק בשר והוא הבהמה שתלויה על הקרס.

למה בזיון? אין בזה משהו רע

העולם תמיד עמד על סקס ואוכל, הרבה לפני שהמציאו את הכסף. אני בעד הפרסומת הזו, רק שהייתי מצטלמת גם שכובה על הגב ולא רק בתנוחת הדוגי, קצת גיוון לא יזיק להם שם

העולם לא תמיד עמד על אוכל וסקס

העולם שלך תמיד עמד על אוכל וסקס אנשים לא תמיד היו תאוותנים כמו היום, ונשים לא תמיד היו כלי ליצירת אורגזמה מה שעצוב זה האישור של הצי-בור (גם הגברי וגם הנשי) להסכים לחברות עסקים וכו' גם להגביר את היצר המיני שלנו (שמזיק אך ורק לנו) אלה גם לתמרן אותו ככל העולה על רוחם לצי-בור אין בכלל זכות בחירה, הוא כמו צאן, ובעלי המדיה הם הרועה, הם מחליטים נלבש, מה נוכל, מה נשתה, מה נחשוק, כמה נחשוק, ותמיד יוצא שהם רוצים שנבזה את עצמינו בצורה המקסימלית

בולשיט

קודם כל, לנשים יש חשק מיני הרבה יותר חזק משל גברים, ולכן אנחנו לא "כלי ליצירת האורגזמה" אלא אנחנו אורגזמה מהלכת בפני עצמנו. ואני לא יודעת ממה אתה סובל, אבל היצר המיני תמיד היה חלק בלתי נפרד מהקיום האנושי מאז ועד היום וזה לא הולך להשתנות. להדחיק אותו ולכנות אותו בשמות גנאי מעיד על הפרעה כלשהי. יצר מיני מזיק? רק אם אתה גואל רצון או בני סלע או ארז אפרתי. ואף אחד לא קובע לי מה ללבוש ומה לאכול ובמי לחשוק. רק אני קובעת לעצמי כי יש לי יכולת חשיבה ובחירה. הבנת את זה ברוך?

חמודה, אל תדברי סתם שטויות

בסך הכל המערכת גם אומרת לך לחשוב ככה וגם מאשרת לך שזה טיבעי ומצויין, וזה עוד מבלי ההורמונים שדוחפים לך לאוכל ולשתיה , ובלי המסרים המיניים בכל פינה אז תעשי לי טובה ותדברי פחות שטויות

חמוד, אל תדבר שטויות

אולי אצלך זה ככה, אבל בטח שלא אצלי. לי יש דעות וחשיבה עצמאיות מאז שאני מכירה את עצמי, ואני לא מרשה לאף גורם חיצוני להשפיע עלי. הורמונים? מעניין איזה הורמונים דוחפים לאוכל ולשתיה שלך שאתה מתבטא בצורה כל כך שלילית ועקומה, במיוחד נגד סקס. עד כמה שזכור לי אתה גם חוזר בתשובה, לא? אז אולי בכלל להורמון שלך קוראים רבי משהו

פנומן 72

New member
אני לא יודע לאיפה נעלם סוקרטס שהכרתי

אבל במקרה ואתה לא אכלת אותו, סביר להניח שאתה צריך איזה ניעור קל...

פנומן 72

New member
הא, זו מהתמונה ?

תאכלס, במציאות הוא נראה יותר טוב (להבדיל ממני שהתמונה פה עושה עמי חסד) - והצעתי לו להחליף את התמונה אבל הוא לא רוצה ...

למעלה