הו הא מה קרה?

כמעט כל שבוע,

נעצרים מספר מחבלים, מסוכלות מספר הברחות של נשק וסמים מהים ומהיבשה, מחוסל איזה מבוקש מהאוויר או ע"י כוחות מיוחדים וכו'. אז בסופו של דבר, איך שזה לא יוצא, הוא מגן עליך. גם אם הוא כלי בידי פוליטיקאים.

בדנתמ

New member
יש מלים שלא אומרים בפורום הזה...

ופוליטיקאים ועד מתי הן חלק מהן...

soloShiR

New member
איך המשקית חינוך החדשה שלכם?

והיי,איך המשקית ת"ש?! זה יותר חשוב לי!

gilad86

New member
בקטנה

מגיע מאוחר,נוסע כמה נסיעות קטנות, מבקר חברים בבסיס הישן והולך הביתה

angel enamorado

New member
אחרי שבוע בבית..

איך לא יהיה? לפחות בחמישי יוצאים הביתה ללא פחות מ12 יום

danielo18

New member
אויש, היית חייבת?

יש שביזות של החיים. למרות שהשבוע אמור להיות קליל (מחר מגיע ב-11, שני - שלישי שתיות לכבוד ראש השנה ואפילו אולי דרגה) אין לי זין לשטויות האלה. עוד 4 חודש וזהו!

joaki

New member
נסעתי לאירופה מטעם הצבא (לא פולין)

unjr tbזה שביזות יום א'

Krishi

New member
איך שביזות אם אני רושם את ההודעה

הזאת מהבסיס שלי? חח... האינטרנט האזרחי הזה הציל אותי ממשמרות לילה משעממות... אפילו הטלויזיה עם ה-YES כבר מתחילה לשעמם. מחרתיים חוזר הביתה לשבוע כמו תמיד.. ברוך השם לא סוגר ראש השנה.. וגם לא סוכות א'.. לא שזה משנה לי כבר כל החגים האלה העיקר לא לסגור ביום הולדת ובשנה האזרחית החדשה. מאז שאני במחניים רק דברים טובים קורים פה.. איפה עוד שמעתם על חייל שהיה 3 שבועות בחו"ל לא על חשבון ימי חופש ולא על חשבון גימלים או מיוחדת או משהו בכלל? חחח... (ש-9 ימים מתוכם הייתי בחו"ל).. חח.. יאלה עוד שנה למניאק.. נשתחרר רב"ט ונעוף מהמדינה הזאת כמה שיותר מהר

פלונטר4

New member
אם היה לי אינטרנט אזרחי במשרד....

הייתי עושה עוד יותר שכונה מעכשיו!

Krishi

New member
אם לכל אחד היה אינטרנט אזרחי

במשרד הוא היה עושה עוד יותר שכונה ממה שהוא היה עושה אם לא היה לו אינטרנט אזרחי.. חחח..

Krishi

New member
צריך להקים אגודה

שלכל החיילים שיש להם אינטרנט אזרחי במקום השירות

Drunk Bullet

New member
כן

יום יום במשך שבוע, לצאת כחובש למטווחים ולהיות עם פלוגה שעושה קורס מאבטחי מתקנים. תסיקו את המסקנות לבד..

varui

New member
ספר אך הייה בבה"ד 20

אתה פנית הרבה אנשים למיון פסיכיאטרי

Drunk Bullet

New member
עוד לא הייתי שם

ב10.10 הפלוגה שלי עוברת לבה"ד 20 כדי לפתוח מחזור טירונים חדש לחודש, בנתיים אני סתם נרקב ומתנוון בבט"ר "זיקים"..

varui

New member
טוב

אני יודע אם אתה מגיעה לבה"ד 20 אתה מה זה הולך ליטחון נו אתה זיינת הרבה בנות בזיקים בטח כל אחד שראה אותך חשבו שאתה מפקד שם הרי שם כל בשוק מהצבא עדיין וצריך לנצל את זה

למעלה