הו הא מה קרה?

נההה.

חוק ההתיישנות חל על זה. לעומת זאת, בראש השנה 2005 ביליתי במשמרת מבצעית ל-ב-ד שלושה ימים. ועשיתי גם פסח ב' וגם סוכות א' וגם יום כיפור. ואת פורים בפאקינג משמרת על מדים כשכולם סביבי מחופשים. ועל כן אני הכי מסכנה. תרחמו עליי בבקשה. :] ראש השנה הבא יהיה בקובה.

קובה ../images/Emo99.gif

על חוף הים, בזמן השקיעה, כשברקע מנגנת להקת סלסה עם סומבררואים על הראשים, ועל הרחבה מלא אנשים רוקדים סלסה

IrIsH BaBe

New member
אומייגאד אתה כזה עתיק

ובלאי אנא גש לאפסנאות הקרובה לביתך ותחליף את עצמך בחדש

תרווד

New member
קצת

כי אני עוד באיכילוב בבוקר, ואין לי ממש כוח להיטרטר. אבל- אחרי זה שבועיים בלי יום א' (ראש השנה ואז יום כיפור)!!!

חחחחחחח איזה שביזות?

אני לא רואה שביזות בלשים למפקד (מיסטר שני פלאפלים) נפצים מתחת לשולחן. אני לא רואה שביזות שוב לשמור ולשבור את הרגליים. ובטח ובטח לא רואה שביזות בללכת למפקד למלאה טופס 102 וללכת למרפאה (ולשרוף יום שלם). אני לא רואה שביזות בלעצבן את כל הפזמניקים ולהבריז ממשפט שדה (חחחחח, שונא רב"טים). אני לא רואה שביזות בלעשות טרור אצלי בענף. אני מת לעוף מצה"ל, והשביזות היחידה שיש לי זה שיש לי עוד 3 שנים.

איך אני שונאת חיילים כמוך

מזל שאלינו מגיעים רק כאלה שנלחמו על זה טוב טוב... אף אחד לא אצלי בטעות.

ומה בדיוק רע בחיילים כמוני?

אני לא מבין מה כולם מורעלים מהצבא, צבא זה עוד כלי משחק של פוליטיקאים. חוץ מזה, מי את שתשפטי אותי. את בקושי מכירה אותי, ואת אופן התפקיד שלי ובטח את הסביבה בה אני עובד (הקצינים המזוייפים, הפקידות המפגרות והחיילים המטומטמים). סה"כ, רוב הדברים שאני עושה שם, זה רק מסקרנות והנה. מותר לי, לא?

אני שופטת את מה שמולי

לפי מה שאתה בוחר להציג לי. אני שונאת חיילים ונדליסטים שמתוך יצר סקרנות לראות מה יקרה שמים נפצים מתחת לשולחנות של אנשים, סבבה? קיצר, אני לא אוהבת אנשים שמתלהבים ממעשי הונדליזם שלהם יותר מדי ומצדיקים את זה בסקרנות והנאה.

ונדליזם?

זה כמו בדיוק לעשות טקס קבלת דרגה, בו שותפים את אותו אחד, שעלה בדרגה, במים. ככה גם העניין של הנפצים, שזה לא מזיק כי לא ממש כיוונו אל המפקד. חוץ מזה, יש עוד דברים קונדסיים שאנחנו עושים, כמו לעשות מתיחות בפלאפונים (מירסים) דרך הטלפון הצה"לי. אז אין כאן ממש וונדליזם., כולה רק צחוקים עם כל המדור.

הכל טוב

זה שאת לא ממש מכירה, איפה אני משרת ואיך זה אצלנו רק גורם לך לא להבין למה עושים את זה. נכון שלך זה נשמע לא כייף, אבל הסגל כבר התרגל לזה, ודיי גם משתף פעולה. אז שיהיה לך המשך שירות נעים, ורק מקווה שאולי את תצליחי להכיר אותי קצת יותר טוב, מאשר הרושם הראשוני הזה שקיבלת.

כלי משחק בידי פוליטיקאים,

שבמקרה גם מגן עליך מפני כל מני אנשים שרוצים לפגוע בך או באנשים שקרובים אליך. ולא נראה לי שההתנהגות הזאת שמורה רק לצבא. למעשה, אני בטוח שזאת התנהגות דומה בכל מסגרת שבה היית, ותשאר כזאת בכל מסגרת שתהיה. ולכל אחת מהמסגרות תוכל למצוא תירוץ למה לא להשתלב בה על פי הכללים שלה, כמו "הצבא זה רק כלי משחק בידי פוליטיקאים".

הו יופי!

אז עכשיו מתחילים עם הפילוסולפיה? אני אישית חושב, שלשלוח חיילים או מילואימניקים לחזית, אף על פי הידיעה שאין הרבה ציוד ואנחנו לא ממש מוכנים, לא נקראת להגן עלינו. ואם אתה רוצה לדעת עוד משהו, אם הצבא היה מגן עלינו, אז לא היו ממנים איזה מטכ"ל מחיל האוויר, שטקטיקה היא לא הצד החזק שלו. צריך להבין דבר אחד, צבא באופן תאורטי תפקידו להגןעלינו, אבל באופן מעשי (לנוכח המלחמה) הוא עוד כלי של הפוליטיקאים ולא של האזרחים. כמו כן, אם אתה רוצה צבא רציני, אל תשתית אותו על מתנדבים (גיוס חובה). עובדה שתיכננו להפוך את צה"ל למקום "עבודה", וסתם מספרים לך שקרים, שכתוצאה מהמלחמה, גיוס חובה ישאר והקיצור של השירות הסדיר מבוטל.

למעלה