הו הא מה קרה

• פותח הנושא NJS
  • פורסם בתאריך

midnight dragon

New member
וולקאמית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

יאאאאא איזה כיף לך
באמת תהיתי לאיפה נעלמת לנו... אז העיקר שנהינת ושעכשיו חזרת ושאת יכולה לעשות עידכון שבועי
חחחחחחחח

Wing Chan

New member
חח ברוכה השבה :>

עובד אלילים? לא רק את אודין, ת'ור וכול המשפחה. :>

NJS

New member
ברוכה השבה

יש אנשים עם מזל בחיים... תגידי מה עם זה פורומיסט שבוע קטן? פליז? תקבלי קואלה אפרואוסטרלית...

yaarangel

New member
וולקאם קטן../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

וולקאם גדול תקבלי ממני
ווללללללללללללללללקקקקקקאאאאאאאאאאאאאםםםםםםםםםםםם נופי
התגעגענו אליך מאוד..<וכמובן לעידכון השבועי המאגניב והשאווה(רק בגלל שאני מופיעה בו not
)בעע לא יצא משו..> ולל העיקר שהיה כיף וברוכה השווה! ספרי קצת..חוצמזה שאיך שהעירו אותך היה חיחי..
טוב אז קציצה ברוכית וולקאמית והכל..יאיי!

Orbital Shadow

New member
אוי אנחנו קרענו אותם../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

הפרש של 40 נקודות ויותר!! זה פשוט מדהים!!

midnight dragon

New member
מכבי אלופים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

GO מכבי
איזה משחק מדהים!!!!!! איזה הפרש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גביע ארופה שלנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סרינה99

New member
וואי איזה משחק אלוהי!!!!

חייכתי בלי הפסקה למשך 3 שעות!!! איזה מדהים ...הפרש של 40 בגמר!!!! וכזה הם כל הזמן שמרו על יתרון...זה היה פשוט מדהים!!! איזה מדהים היה פארקר... ושארונס...ובלותנטל...וויצ'יץ...וכולם..

Silver Lance

New member
כל הכבוד

למרות שאני לא אוהב את מכבי, יפה מאוד, בהחלט ניצחון מרשים. תגידו לי, בסיום המשחק אמרו שיש איזה משחק בין מכבי להפועל ירושלים (הפועל שולטת!!)... מישהו יודע משהו על זה (יום, שעה)? אני חושב שזה גמר גביע המדינה, אבל אני לא בטוח. מישהו יודע?

NJS

New member
כן

זה גמר גביע המדינה זה ביום רביעי ואין לי מושג באיזה שעה זה

yaarangel

New member
יום חמשי,9:30 ערוץ 11!!!!!

יאללה הפועל מלחמה.... אי לאב הפועללל
הוא אלוהים הוא מבורך ולמכבי הוא ברח אבל כולם יודעים היום שדורון שפר הוא אדום!!!

הפרש של 44 בסוף../images/Emo70.gif

איזה משחק מ-ד-ה-י-ם
ראיתם מה זה? מכבי הובילו כמעט כל המשחק! היה רק קטע אחד שסקיפר הובילו-בהתחלה...היה 2:0 לסקיפר, ואז שאראס שם 3, ומאז מכבי הובילו כל המשחק... אה, ולמי שכתבה שכולם היו מדהימים (פארקר, שאראס, בלות'נטל ועוד), ענת אם אני לא טועה-אני ראיתי את בלות'נטל! הוא קרוב של חבר של אחי! הוא היה אצלי בבית! בחצר! ביומולדת של אחי! הוא אכל אוכל שאניהכנתי במנגל
יאיי לי

למעלה