הו הא מה קרה

• פותח הנושא NJS
  • פורסם בתאריך

NJS

New member
הו הא מה קרה

צס"קא אכלה אותה!!! בהצלחה למכבי תל אביב בגמר היורוליג!

../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה משחק גדול היה!!! וואי, אני אומר לכם, פרקר הזה פראייר לא נורמלי...הוא שחקן ברמה של אן.בי.איי, והוא משחק בארץ...דגנרט...

אה, ועוד משהו...

לא אומרים את זה ככה...זה: "הו הא מי זה בא? קרמבו המסכן, שבוע לא חירבן!"

RainDrop

New member
בהצלחה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

אין כמו מכבי

סרינה99

New member
יאאאאאאאאאאאאא הם ניצחו!!!

ראיתם שפאפאלוקאס או איך שקוראים לו מנתר כמו רקדנים בלט קטנה לפני כל זריקה...זה כזה הרג אותי יא ואיך פארקר היה בהתחלה
וגם באמצע
וגם בסוף
מעולה!!! אבל שארונאס לא היה כזה טוב כמו תמיד

Silver Lance

New member
איכסססס מכבי בעעעע

(אני מממש דורש סקילה) סתם קבוצה מחורבנת! אולי הם טובים, אבל רק בגלל שיש להם כסף והם קונים את כל השחקנים הישראלים הכי טובים ומושיבים אותם על הספסל, רק כדי שלא ישחקו בקבוצות אחרות! הפועל ירושלים אלופהההה

סרינה99

New member
הסיבה שהם מנצחים היא בגלל שהם

קונים שחקנים טובים ומושיבים אותם על הספסל???

Silver Lance

New member
לא! זה לא מה שאמרתי.

הם קבוצה טובה, אבל זה נובע בעיקר בגלל שיש להם מלא כסף והם קונים שחקני חוץ מעולים. הם קונים גם את השחקנים היותר טובים שיש בארץ, כדי שלקבוצות אחרות לא יהיה אותם.

סרינה99

New member
הממממ טוב זה דיי ברור שהעובדה

שיש למכבי הרבה יותר כסף מלשאר הקבוצות היא דבר שממש משפיע על הרמה...

el kortito

New member
אני יודע שהסיבות לא ממש יפות....

אבל התוצאות!!!!!!!!!! בסופו של דבר הם קבוצה מדהימה!!!!!!!!! הם מביאים את הכדורסל הישראלי לרמות מטורפות........... זה כמו שתגיד שמיקרוסופט זה חרא כי הם מונפול... זה שכבר אי אפשר לעבור אותם זה לא אומר שהם לא בסדר....... פשוט אומר שהם חכמים!!!!(ונוהגים בניסאן!!!)

midnight dragon

New member
רגע, אתה טוען שמיקרוסופט הם לא../images/Emo15.gif

חרא
עם כל הבאגים והמערכת הפעלה הדפוקה שלהם?? הסיבה היחידה שיש לי ווינדווס היא בגלל שהם מונפול ורוב המשחקים עובדים על זה הכי טוב, שלא נדבר על הפורום והצ'ט..

el kortito

New member
מה שאני אומר זה

שעצם זה שהם מונפול הופך אותם לטובים לא בהחרך טובים באופן כללי אבל הטובים ביותר......... אולי הם הטובים ביותר רק בגלל שהם הטובים ביותר(אני מתכוון שהם כבר לא מספקים שירות טוב או מה שלא תהיה הבעיה שלך איתם אבל הכל כבר בנוי עליהם לכן הם הכי טובים)(אם לא לא היית בוחרת בווינדוס....) זה כמו שאמרו בסאות'פארק או שזה היה ב'behind the muzic that sucks' זאמרו שעכשיו מדונה מפורסמת רק בהיותה מפורסמת...

midnight dragon

New member
אני מוחה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

מיקרוסופט הם לא הכי טובים!! לא ניסיתי את לינוקס והחדשים האלה אבל מניסיוני במקינטוש הם פי 100000 על מיקרוסופט. בסדר, הם גם לא הכי גרועים אבל בטח שלא הכי טובים
עצם זה שהם מונופול לא הופך אותם לטובים...

yaarangel

New member
היום הפיינל פוררררר../images/Emo70.gif

וביקדת חתימה בדרך.פחחח...

Guy24Gold

New member
היום שחקנים אמריקאים בקבוצה ישראלית

עומדים לשחק נגד שחקנים אמריקאים אחרים. ואני עומד להרויח שוקולד!!!! או שמכבי ינצחו.

Guy24Gold

New member
ואני עומד לקבל שוקולד!!

או שיהיה מאוד עצוב ומכבי ינצחו

נצל"ש-חאזארתי!../images/Emo9.gif../images/Emo72.gif../images/Emo116.gif

כן, נעדרתי לזמן מה אם לא שמתם לב (שלושה ימים, למעשה), וודאי תהיתם (not
) - היכן הייתי כל הזמן ולאיפה העדכון המתוכנן ליום חמישי נעלם לעזעזל? ובכן,
ראיתי ת'כינרת זוהרת בטורקיז
וגם שחיתי בה קצת, על אף שהמים היו קרים כקרח ואחי בעל עור הברווז לא הסכים להכנים אפילו את קצה בוהנו הרגישה לשם, כך שלא היה לי,למעשה, שותף לשחייה. אבל~! למרות זאת נהניתי למדי (אם נוציא את חבורת הדתיים החבר'מנים שרקדה לי מתחת לחלון באחת בלילה, ואיימתי עליהם, בהשראת ענת, שאזרוק עליהם אגרטלים). אתם תוהים בוודאי, מדוע לא עדכנתי אתכם בכל זה, והתשובה היא שלא ידעתי בעצמי.זה הלך בערך ככה: "בוקר טוב, תארזי הכל, נוסעים לכינרת." "מ..מה?"
"כן, יאללה, ישנת הרבה יותר מבדרך כלל." "המ.. תזכירו לי איזה יום היום?" "חמישי." "לא אמור להיות בצפר עכשיו?" "כן.." "אז.. נוסעים בכל זאת?" "כן." "יאי!!" וכל השאר היסטוריה
אל תשברו את הראש למה אני מספרת לכם את כל זה, פשוט רצות לי הרבה שטויות בראש והתגעגעתי למקלדת. אז, וולקאם קטן, אפשר לקבל מכם?

למעלה