הושיעו!! עזרה!!!

oferessel

New member
ספסן היא ה-../images/Emo184.gif לע(ר)צבים,

וזרעים לכובע הנזיר את יכולה לקבל אצלי.

drorjs

New member
ערצב

לא נעים לי מהקב"ה אבל ערצב הוא אחד היצורים הכי מכוערים שאני מכיר בטבע...

רוּפֵן

New member
חולק עליך...! ../images/Emo9.gif ראית 'עקרבות' ?!

נדמה לי שיש ליצור הזה שם עברי חדש - 'עכשוב'.. יצור מפחיד.. ממש ! ומאוד מסוכן לסובבים לא ארסי, אך עם 'מלתעות גריסה' ענקייות ומדהימות המסוגלות לרסק כל יצור.. והוא עוד מביט עליך.. עם עינים גדולות... טוב, יש לו למעשה, זוג עיניים קטנות ושחורות, אך יש לו זוג לסתות ענקייות, שקצת מבלבלות, וחושבים, במבט ראשון שאלו "עיניים" והוא באמת מפחיד.. לפי כתבה שקראתי ב 'נשיונל ג'יאוגרפיק' - הוא מגיע למשקל של כ 55 גרם ! ועם שליחת הזרועות שלו קדימה, יכול להגיע לאורך של כ 13 ס"מ.. אוכל ומכסח כל יוצור חי - עכבישים, לטאות, נחשים.. פעם ראשונה, פגשתי אותו - יצור ענק ! בגודל כ 8 ס"מ... ב"פינת חמד" שם ב'בקעת הלבנון' ב 82' אחד מה'חברה' שהוא מדריך לידיעת הארץ, ואיש טבע מיומן, זיהה את היצור הזה, בעת ששכבנו שם במארב. טען שלא ראה מעולם, 'עקרבות/עכשוב' בגודל שכזה.. אבל שם, היו כל מיני "יצורים מוזרים"... הנה אתר עם כמה תמונות של היצור הזה למטה.., ב"עכשוביים" רואים איך הוא טורף עקרב !

Rebeccan

New member
עקרבות ? עכשוב ?

האתר שצירפת שולח לשומקום הצילום שצירפת = כנראה מבעיתן הסדרה היא Solifugae פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

רוּפֵן

New member
שוב ?! ושוב ?! מה יהיה ?!?!

גם "עקרבות"... וגם "עכשוב".. וגם "עכבישי שמש".. וגם "עכבישי גמל".. כן, וגם "מבעיתן".. הכל לפי ה'אסכולה'... ויש להם גם שמות בלטינית שלא היה לי כוח להעתיק.. אולי במקום "להתווכח" ו"לצעוק חמס"... תשיגי את גליון 'יולי 2004' של הנשיונל ג'יאוגרפיק, בסוף יש כתבה מיוחדת על ה"ע כ ש ו ב י ם" ושם מופיעים כל השמות והכינויים והדימויים המוזכרים מעלה.. אם אין לך.. כנסי לאתר שלהם ל magazine/0407 תמצאי שם, את הכתבה.. ובאותה הזדמנות... תכניסי כמה תמונות משם.. כי האצבעות קצת מתבלבלות לי.. מ"התרגשות"...

שחיין

New member
כפי שרבקה כתבה לך - בעיה בקישור

הקישור שנתת לא מוביל לשום מקום. בשפת הרשת קוראים לזה בעיה 404

Rebeccan

New member
רופן, דווקא ביומולדת ../images/Emo4.gif ?

למה תמונות מפחידות ביומולדת שלי ? אי'פשר משהו שמח
פורים שמח פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

רוּפֵן

New member
וווא, כמה "יומולדתים" יש לי מסביב.

יש לי "מזל" להכיר המון
.... את, הבן שלי, החבר שהיינו אצלו שילשום יחד עם הבן ה
שלו ועוד חברה, וחמותי.. ו... בלי סוף... ועוד ועוד... הרבה הרבה