הושיעו!! עזרה!!! ../images/Emo10.gif
אני בפוסט טראומה!!!
היום בבוקר אני יוצאת לגינה, עוברת בין בצמחים אחד אחד, בודקת מה שלום כולם... ומגלה באושר רב ששישית הזרעים של כובע הנזיר ששתלתי במו אצבעי לפני כשבועיים - זורחים להם אל מול השמש בצורה של גבעול קטן עם שני עלים לחים, טהורים ועולליים... כ"כ שמחתי!!! הייתי מאושרת!!! אבל... ב 14:00 הגיע הגנן ואחרי שכיסח את הדשא, הפעיל את המכונה הרצחנית הזאת שנקראת חרמש מוטורי ורק כשירד היום והוא סיים עבודתו והלך... גיליתי שלא נותר זכר מששת השתילים הרכים שחייכו אלי אך לפני כמה שעות והתנועעו אל מול השמש הנעימה בשלווה, בתמימות ובהמון אופטימיות...
כל ששת השתילים הרכים והזכים נרצחו בעודם באיבם!!!
בכל מקרה, רציתי לשתף אתכם באבלי היום...
הייתי רוצה גם לפתוח עמוד זכרון לזכרם של השתילים הרכים שרק נבטו ולהתנצל בפניהם על שהתרשלתי באחיותי כלפם ולא הייתי שם עבורם בזמן הנכון ולא גוננתי עליהם...
הלו!!!!!!!!!!!! יש כאן קבוצת תמיכה במקרה לזורעים שאיבדו את שתיליהם בנסיבות טראגיות כמו אלו שלי???
אבל גם רציתי להתייעץ איתכם: הגנן מצא לי על הדשא תולעת שנראית בדיוק כמו פרודניה! אבל הוא טען שזה "ערקוב" ונקרא גם: "כלב מים". כששאלתי אותו מה ההבדל בין זה לבין פרודניה הוא לא הכיר את השם הזה "פרודניה"... טען שמעולם לא שמע... אז בכל מקרה הוא הציע שהוא יפזר לי גרגרי דזקטול על הדשא. קראתי את התוית על בקבוק הדזקטול והיה רשום שם שזה כנגד נמלים, עשים וכד'... האם זה חומר שנלחם גם בפרודניה ו/או בכלב מים הזה?... אם למישהו יש תמונה של פרודניה לעומת הזחל השני - אשמח לראות!
אני בפוסט טראומה!!!