הושיטי יד ונטייל

ניקו 45

New member
הושיטי יד ונטייל

הושיטי יד ונטייל אני רוצה לכתוב לך שיר אך לא על יום סגריר על שמש והרים ביום אביב על העצים אשר סביב על שמש בעת זריחה על שושנה בפריחה בואי הושיטי יד ונטייל טרם הפרח קמל נרדוף אחר פרפרים ונעפיל לפסגות ההרים נשיט ספינה קטנה בים ונסתובב סביב העולם נפליג אל מרחבים אדירים נפליג ונגיע למרחקים נאכל את דגי הים ונאזין לשריקת הרוח גם נגיע למקומות רבים ונפגוש גם אנשים נחדור ונלך בג'ונגל שלא דרכה בו כף רגל נצחק נשתובב ונשתולל נשיר נרקוד ונהולל אך למה עצובה וגלמודה הנך ושומע אני את קול בכייך יושבת בחדר קודר ואפל ובחוץ כבר גשם וערפל רוצה אני לנשקך ולחבקך אך זרועותי משותקות לקול בכייך שוב לא נוסיף ונטייל והפרח כבר קמל הפרפרים כבר נעלמו וההרים כבר הסתתרו היי שלום אהובתי לעולמי כבר שבתי ואם תרצי שוב להלך הרימי אז קולך אברח ואחזור מעולמי כדי ששוב תהיי עימי בואי הושיטי יד ונטייל ....

דיתוּש

New member
אוי...

איזה יופי... זה ממש מקסים... וגם קצת... עצוב... אבל זה יופיים האמיתי של השירים... =)

טאKילה

New member
ניקו ברוך בואך..../images/Emo140.gif

כתיבה יפה,אהבתי..
עומק המילים נוגעות..

בא הושט לי יד...../images/Emo24.gif

ונטייל... ונחזור אל הביקתה, אי שם בין ההרים ספונה, שלג כבד נערם סביבה, והרוח השורקת, סוד עתיק לוחשת, ובאח האש כבתה, הקומקום על הקירה, חזור אהובי, חזור אל עולמי. מכורה לאהבה.

ניקו 45

New member
אהבתי , מקסים

אהבתי את הכתיבה , את הרגש החם בבחירת המילים . והסגנון ....מחמם את הלב ניקו

ניקו 45

New member
הקראת לי כי אשוב?

והנה קולך קורא לי כי אשוב . אלייך אהובה , חזרתי בלי שוב . בזרועותי אחבוק אותך אהבתי . בשיפתותי אנשק לך יפתי . בבדל שרוולי אנגב דימעותייך . באצבעות ידי אלטף שערותייך . בעומק עינייך היפות אטבע . כי ליבך את ליבי לגזרים קרע. אין מזור לליבי הדואב . אוי אהובתי זה כה כואב . פקחתי את עיניי השתיים . ודמעות זולגות מהן כמים. ואת לא היית שם יחד איתי . ואת כל זה שוב ושוב הזיתי . אהובתי אהובתי אייך ? עדיין שומע את קול בכייך . אהובתי אהובתי כה מתגעגע ליבי . ודמיוני שוב ושוב מתעתע בי .

האם חלום...חיבוק|

את דמותך ראיתי לידי, חובק ומלטף את גופי, לוגם את דמעותיי, מרווה את צימאונך, מוחה כל דימעה מעיניי, בשתי ידיים עטפת פניי, ונשקת לשפתיי. אהובי, האם חלום חלמתי, או היתה זו הזיה, של אשה שנשבר ליבה, ועדיין מחכה. מכורה לאהבה.

ניקו 45

New member
מקסים../images/Emo141.gif

מקסים , פשוט יפה . כותבת בשפתי ומליבי . ניקו

פ ש ו ט י

New member
בוא....

בוא והחזק בי בזמן סערות הנפש נמהלות ביקידת הגוף אלייך.... בוא שאוכל לחשוף בגופי את כל הנסתר בנפשי הקורעת בי פיסות אהבה לתפור לך כסות תשוקה כמרבד בו תוכל לצעוד במשעול חיי...... בוא נשק לי טעם שיכר המסחרר תשוקה , כנחשול מחפש סדק במבואות מעשה אהבה ורוצה להתגלגל כרעם לאחר הכתו של הברק בי..... בוא שנינו נתרסק לאלפי רסיסים ונאסף בדממה לעולם אחד שלא תהיה בתוכו דממה... <> כתבת יפה...

הושטתי יד

הושטתי יד ואת כבר הלכת קראתי בשמך לא ענית היה זה כבר מאוחר לא שעת לילה היה זה מאוחר בזמן הרכבת יצאה לה לדרך ואת לא היית שם ברציף הישן את פנייך לראות לו גם בפעם האחרונה נשמתי לך כמהה היום התשובי אלי אהובה כתבתה מאוד יפה השראה לכולם היד עוד תהיה מושטת אליך . . .

kamil5

New member
שיר נהדר שלך ניקו

היי ניקו, ריגש אותי שירך, המילים החרוזים והתיאורים עשו לי זאת, יישר כח! לא ידעתי שאתה מושך בעט הסופרים, קמי

Mוניk

New member
ניקו 45ברוך הבא../images/Emo140.gif

איזו כתיבה איזה מילים פשוט אהבתי

ניקו 45

New member
תודה לך מוניK

ועוד איך אחבק את האהבה שהיא מזון לנפשי , לרוחי ולגופי . תודהההההה ניקו

../images/Emo140.gif

ניקו
כתיבתך נהדרת. מילותייך נוגעות. היה שווה לחכות
. ושלמה ארצי שר: לוקחת חצי כדור להרגיע את עצמה, וזורקת משפט של הימור: "אתה ,או אני, או אתה?" ואני בתוכי סגור, מילותי כבר אינן יוצאות, וחוץ מללחוש את שמה, מנגב לה את הדמעות. תבכי לי עכשיו, תבכי אני אומר, זה כואב, זה יכאב, אבל בסוף זה ישתחרר, תבכי במקומי, אני כבר לא יכול לבכות, אני, תפקידי - לנגב לך את הדמעות. "תראה" היא אומרת לי, "ערפל מכסה את הכביש, הבעיות מתחילות בראש, החיים מפחידים מספיק". ואני בתוכי סגור, לא יכול שום דבר לראות, וחוץ מללחוש את שמה, מנגב לה את הדמעות. תבכי לי עכשיו, תבכי אני אומר, זה כואב, זה יכאב, אבל בסוף זה ישתחרר, תבכי במקומי, אני כבר לא יכול לבכות, אני, תפקידי - לנגב לך את הדמעות. גם רעיון!
ניקו, אהבתי!

../images/Emo24.gif

הי דני חמוד חלום של כל אחד מאיתנו בתקווה שתמצא אותה ותושיט לה יד מקסים שושה

למעלה