הורים+כישוף...

הורים+כישוף...

איך הם מסתדרים ביחד? (איך ההורים שלכם מתייחסים לכל הקטע הזה של המאגיה והכישוף?)

RainBird

New member
ההורים שלי מסתייגים, אבל הם מוצאים את היופי הניסתר שבמאגיה. למשל המסורות המאכלים וכדומה... ובהתחלה הם הסתייגו אז השתמשתי בGlamor כדי להזהיר את זה קצת.. אבל בעיקרון הם בסדר עם זה אבל ראוי לציין שהם חסרי מסורת וזיקה, הם אתאסיטים מוחלטים שאימא היא מורה ואבא מוסכניק. קיצקוץ, לא רע.

dopey_wizard

New member
ההורים שלי

אמא: לא יודעת ומשחקת אותה מבינה עניין אבא: חושב שאני מטורף!!! ---> דוד

ההורים שלי די בסדר עם זה

אבא שלי קונה לי את כל הספרים שאני צריכה בחו"ל, ומדי פעם הוא שואל מה פתאום אני כל כך מתעניינת בענייני כישוף... אמא שלי הרבה יותר בעניין, היא בעצמה לומדת תקשור, ורוב הפעמים אני מתייעצת איתה לגבי איך לנהוג במצב כזה וכזה. היא גם עזרה לי ללמוד לקרוא בקלפי אושו זן. לגבי החגים, ניסיתי לגרום לאמא שלי להתלהב מלצבוע ביצים לקראת אוסטרא, אבל היא לא נראתה מתלהבת יותר מדי...

Flame

New member
הורים...

אמא שלי יודעת... לא מפריע לה בכלל... תומכת אבא שלי זה סיפור אחר... הוא ממש נלחץ מזה

pirtza

New member
הורים....

אמא ואבא שלי יודעים שאני קוראת בקלפים...ושאני מתעניינת בנושא... אבל הם לא יודעים בקשר לכישופים...והם גם לא ידעו...ואני חושבת שאם אני יספר להם הם ישלחו אותי לאיזושהי מחלקה סגורה בבית חולים לחולי נפש
ובתקווה שההורים שלי גם בחיים לא יגלו pirtza

ההורים שלי לא יודעים

ובכלל, אף אחד לא יודע, לא הם ולא חברות שלי. לא על זה שאני מתעניינת במאגיה לא על נסיונות לחלומות צלולים ואפילו לא הדבר החמדמד- יומן החלומות שלי *מוזנח במיקצת אבל קיים
*. הם כל כך לא קשורים לזה...
פרינסס---,--´-{

ההורים שלי?

טוב אז שניהם יודעים שאני קורא בקלפים אמא בסדר גמור עם כל זה אבא שלי גם כן אבל קצת פחות יותר חוץ מזה הם לא מתערבים...

Charmed One

New member
ההורים שלי

אמא: מבינה אותי ויודעת שאני מתעסקת בתחום וגם קונה לי את הספרים שאני מבקשת, היא מאוד מבינה בעניין הזה. אבא: גם. (לא קשור להורים)חברות: סיפרתי רק לחברה אחת והיא התלהבה נורא, גם היא רוצה להתחיל עם זה. אבל אין בה את זה! פשוט אין~ מכושפת

SaberTooth

New member
הורים וכישוף?

ההורים שלי לא יודעים, אני חשוב שזה לא עיניינם מה אני עושה החיים שלי, רק אח שלי חושד כי הוא ראה אותי באתר מאגיה. וחוץ מזה אני חושש שאם אני אגיד להם הם ישלחו אותי למחקה סגורה איפשהו בדרום!

למעלה