הורים יקרים שלי.

הורים יקרים שלי.

יושבת ומקלידה בידי סגריה.. שלא תגמר .. שלא תתפורר.. מסתכלת בחלון שומעת קול אמבולנס זועק שיפנו את הדרך שיתנו לו לעבור.. רואה מנורה.. את החדרי הקט כל כך שקט וריק אותו הדובי יושב לו בפינה.. נראה חם ואוהב.. אך גם בודד וחסר אהבה... תכף אתן לו חיבוק.. כך אלו החיים שלי זכיתי לאהבת בובות ומשחקים לאהבה מוזרה אהבה במיטה ההיא . אהבה דרך המחשב מעולם לא זכיתי לאהבתכם הורים יקרים לא אכפת לכם ממני,מה עשיתי לכם רע? מצטערת.. על כך שנולדתי. שבגללי אתם מרגישים כאילו ועשיתם טעות.. מצטערת שאתם צריכים להסתכל על הטעות הזאת יום יום.. כן הורים,גם אני מקווה כמוכם שאעבור דירה .. שימלאו לי 18.. כן אני כעת בת 15 .. והאהבה שקבלתי בילדותי הייתה אהבה של אונס.. איך אנס יכול לתת לי יותר אהבה מאשר אתם? איך הורים? מעולם לא היה לי את האמא לשאול אותה למה.. מעולם לא היה לי את האבא שיראה לי איך מעולם לא היה את האח שיעזור לי מעולם לא היה את האחות שתשמור סודותי הכמוסים.. מעולם לא היה ועוד לא יהיה בגללכם עשיתם טעות תקראו לה גלוריה.. פאֵר? ככה לקרוא לבת שלכם? לקרוא לבת שלכם על מה שרציתם שתהיו לא.. את השם הזה אתם לא נתתם לי.. אני יודעת.. אל תשקרו לי אני גיליתי את זה מזמן במקום להגיד לי כל חיי אשר אני טעות! הייתם פשוט אומרים לי ישר "פאר,את מאומצת" למה לא אמרתם לי זאת? יותר כואב היה לגלות את סיבת המוות של הורי גם.. הסיבה היא אני מתה בלידה התאבד לו אחרי שמתה מלידה.. ומה שנותר בידי הוא פתק.. שאומר .. "גלוריה" גם כן איזה שם נתתם לי פאר לילדה שנולדה בחורבות. חזרתי הבייתה כולי שפוכת דם כבד.. אפילו לקום מהספה לא יכלתם העיקר שלא תפסידו את החדשות.. מאמצים יקרים שלי.. זה העיקר ואת אמא... תתביישי לך תתביישי שלא עשית הפלה שהרגת את עצמך בשביל מה? בשביל טעות.. טעות איומה אמא! טעות שלא תקבל את האהבה המוספקת להיות תלית של תכלת.. ואחרי כל השנים האלו 15 שנה אני יודעת את האמת אני גלוריה אני טעות. יושבת ומקלידה- בידי סגריה.. שלא תגמר .. שלא תתפורר.. מסתכלת בחלון שומעת קול אמבולנס זועק שיפנו את הדרך שיתנו לו לעבור.. רואה מנורה.. את החדרי הקט כל כך שקט וריק אותו הדובי יושב לו בפינה.. נראה חם ואוהב.. אך גם בודד וחסר אהבה... תכף אתן לו חיבוק..

ה מוזה

New member
הילדה הזו היא לא טעות

ילדונת , אין מקרה בעולם ואין נשמה שניתנה בטעות הגעת לעולם במעשה של אהבה , אהבת הבריאה אהבה ללא תנאי והלב מתכווץ מכאב לקרוא את המילים שלך אמא שלך אהבה אותך , עד מוות . הפלה היא לא מעשה של אהבה .. לידה מתן חיים זה מעשה של אהבה , נולדת באהבה . גלוריה, גלוריה היא תהילה ..תהי לה' . בשם שלך טמון קסם נדיר ..לא בטעות באת לעולם ולא במקרה האמיני בעצמך בקסם הפנימי שבתוכך יש עוד כל כך הרבה חיבוקים ואהבה עבורך ..על כל צעד שכאב יבוא צעד של שמחה ,על כל טיפת דם תגיע טיפת אהבה .. על כל דמעה יהיה עבורך ליטוף .. את לא טעות יבואו ימים של אהבה שקט וחיבוק אדם נושא עימו על גבו את תרמיל העבר הוא כבד ומכביד עד אובדן נשימה כדי שנוכל לצעוד קדימה לפעמים כל מה שצריך הוא לפרוק מעט מהתכולה שבו .. להרגיש הקלה והחשוב מכל .. השלמה ,ברגע שמגיעים להשלמה עם העבר התרמיל קל יותר ..ואפשר לצעוד קדימה פאר , תהילה .. גלוריה את מי שאת בזכות עצמך אל תתני לעבר ולמעשים של אחרים לגרום לך להרגיש שאת טעות ..את לא את נפש רכה ושבירה עולם ומלואו של קסם פנימי * מחבקת אותך *

ענבר1

New member
סבתא שלי אמרה לי פעם,ענבר

לעיתים קורה שיש הריון לא רצוי אבל ילד זה תמיד דבר רצוי מלא בקסם שטומן בחובו את החיים המכתב שלך מצמרר ועצוב,אני מאמינה שעם הזמן תמצאי את דרכך בעולם ובחייך ותביני שאדם שווה ועומד בזכות עצמו

סליחה שזה מעט ארוך ,אבל

אי אפשר לא להגיב למילים קשות וכואבות אולי פשוט הם לא יודעים אך להגיב אליך לא קל לבוא לילד ולספר את האמת לפעמים הפחד מפרידה או זלזול ,או הרגשה של לא שייך מפחידה גם אותנו ההורים המאמצים ,ולא קל לנו להודות והפחד לפכעמים גורם לנו להיסגר בפנים בתור אם מאמצת אני יודעת ומוכנה להישבע שאת אהבתי אני נותת מכול הלב והנשמה לידי , ,את יודעת יש שיר יפה שאומר כך, שני נשים נפגשות רגע אחד בחיים וגם אםהם לא יודעות יש בנהם דרך ודרך הזאת עוברת דרכך, ילדי או ילדתי, שמע את לחשי לבי וחשוב מה רציתי לומר לך מנפשי אחת נתנה לך את החיים, שניה למדה אותך לחיות אותם, אחת נתנה לך את הקישרון לשרוד, ושניה למדה אותך לנצל את הקישרון, אחת נתנה רגשות וכאב, ושניה תמיד מנגבת את הדמעות, אחת אולי שמע אותך בוכה או ראתה אותך ראשון, שניה רואה ושומעת תמיד את הצלחתך וגם כשלונותיך אחת היתה והלכה ומי יודע מתי תשוב, שניה פוחדת מרגע שהיא שתשוב, אז אל תשאל אותי מה זה הכול מבולבל כזה אומר רק שאחת ישנה ושניה חדשה אך דע לכבד את שנהם כי זה חלק החשוב מעבר ועתיד שלך, אל תחשבי שאת טעות לעולם אין דבר כזה טעות כול ילד הוא שיר וסיפור ואנו צריכים ללמד אותו את הניגון והמילים בהצלחה במשך הדרך בטוח עוד היו לך מלאה מיכשולים, שבי אולי עם ההורים לשחיה וספרי מה כואב לך מבפנים ואולי תראי שעולם לא כול כך אפור ושחור ויש ניצוץ שלאור בכול אחד מאיתנו בפנים,

FromAnet

New member
באהבה../images/Emo23.gif

החיים קשיים אך אסור לנו להתייאש מהחיים צריך לקוות ולהמשיך הלאה תני לחיים שלך מאור אל תתני להם לדעוך אל תתני לטעות של אחרים לדכא אותך מצאי אושר גם אם זה לא נמצא לידך תמיד תחשבי חיובי גם אם זה קשה תוהבי את עצמך אני מקווה שלא תתיאשי שתתמידי בעצמך שתראי שאת יכולה להצליח שתראי שיש אנשים שאוהבים אותך אף אחד לא מיותר גם לא את

שש שבע

New member
אבל אם מישהו אימץ אותך

זה לא סימן שהוא רצה אותך? יש אנשים שלא יודעים להראות שהם אוהבים, אפילו שהם כן.

סליחה אבל המשפט

שש בש אל תפגעי אבל אני חייבת להגיב כי חורה לי מאוד הכתוב, זה שמישהו אימץ אותך זה לא סימן שהוא רצה אותך, ממש לא נכון,לא קל לאמץ לא בארץ ולא בחול, בארץ עד שמאמצים עוברים מליון בחינות ומבדקים וזה נימשך 5-6 שנים,וגם כאשר את רואה את הילד את לא ישר מאמצת זה לוקח עוד 2-3 פגישות לפני קבלת הילד עד שאת לא בטוחה וגם יש את אפשרות תמיד להחזיר את הילד אם כול הכאב שבזה, אז אם את מאמצת אין דבר כזה לא רצה אותך, פשוט גיל הבגרות לא קל לכול אחד לא לילד ולא להורים ולא תמיד יש שפה משוטפת בנהם יש יחסי תן וקח,ואז זה גורם למרחק אחד מהשני,וממש לא מוצאים שפה ואז מרגישים רחוק , גם ההורים שיודעים כי עוד מעט מתקרב הילד לגיל שבו יכול לפתוח את התיק ואין הורי שלא יגיד שהוא לא פוחד מהרגע הזה, פשוט היא צריכה לשבת איתן לשיחה מהלב ולשפוך את הכול,

ה מוזה

New member
עליזה יקרה

שש בש התכוונה בדיוק לכך שאם אימצו אותה - אז זה סימן שמאוד רצו אותה אין ספק שתהליך אימוץ ארוך ומורכב ובסופו מתנה מדהימה שרק מי שחפץ בה בכל ליבו יעבור את המסלול הקשה הזה

אמצו אותי בגלל דבר אחד

ת-ו-ר-ש-ה דמי שזורם ונהיה מאומץ על ידי קרובי משפחתי היקרים שאפילו לא טורחים להגיד לי שלום בבוקר. אותו דם בא עם רכוש מסוים חווה גדולה בפילדלפיה. והון . זו הסיבה היחידה שקרובי משפחתי "התנדבו" לאמץ אותי.

אמיצה שלי...

את פשוט אמיצה. את אמיצה כ"כ...אמיצה על שהיה לך את הכוח לשתף אותנו בסיפור כואב שכזה. הלוואי ויהיה לך כוח להמשיך ולצעוד קדימה, וכמובן... לזכות לאושר. זה כל מה שאת צריכה כרגע. אושר. אושר אמיתי. אושר שיביא אהבה. אהבה זכה. סגנון הכתב שלך מקרין בגרות אמיתית, וללא ספק את בוגרת. חמודה שלי, המון בהצלחה לך, הלוואי ותזכי לחיים מאושרים שטופי אהבה וכיף, וכמובן...המשיכי לחייך. אשמח לשוחח איתך באייסיקיו אם תרצי. השוטרת

dance of life

New member
עגבניה מתחילה..

את יודעת עגבניה עם הזמן נהפכת אדומה צבע האהבה. ואת כעט, ירקרקה, את מתחילה להאדים מתחילה בכיוון הנכון - בכיוון האהבה.. אין בי מילים לחזק אותך, רק מילים של שתיקה והרבה הרבה תקווה, שאת ידעת להיעזר ביופי האחר שהחיים מציעים, בדברים האחרים וכך את מנצחת וכך את תחיי ויום יבוא והכעס יהפך להשלמה שאין אדם מושלם ואין אדם עם לב רע אדם לאדם, כולנו מנסים להיות מאושרים לאנשים רבים, משום מה, נראות דרכים מסוימות, מעוותות משהו, כדרגים הנכונות.. ביום שתלדי באושר את ילדיך תשלימי עם העבר ועם ההורים שלא היו שם כשהורים בשבילך ותתני את כל האהבה שחסרת את מהם, לילדיך שלך את עוד ילדה אזרי כוחות חבקי עצמך אין ילד שהוא טעות ילד הוא טוהר הוא לא יכול להיות טעות הוא הדבר הטוב היחיד בעולמנו.. *מחבקת אותך חזק חזק חזק* את מקסימה!

למעלה