הורים ולימודים!

shiri_b

New member
הורים ולימודים!

איך ההורים מתייחסים ללימודים שלכם? הם לוחצים עליכם ללמוד? או שהם סומכים עליכם? ההורים שלי פעם (ביסודי
) כל הזמן שאלו אותי אם יש לי שיעורים ושאני אעשה אותם ונידנדו לי, אבל עכשיו הם ממש לא הם רוצים לדעת ציונים מתעניינים וכו´ אבל הם לא אומרים לי תעשי שיעורים תעשי זה תתכונני למבחנים. הם הגיעו להבנה שבגיל הזה אני כבר אחליט בעצמי כמה אני רוצה להשקיע. מה איתכם?

lolita...

New member
"לא תלמדי תהיי מטאטאת רחובות!"

הם לא עד כדי כך אדישים, כי אני דיי משקיעה! זה בא בגלל שלי אכפת מהעתיד שלי ולא בגלל שזה חשוב להם... את הגאווה שלהם אני משאירה בצד! בכלל... כשהיתי יותר צעירה, היתי רואה איך האימהות של חברות שלי היו מכניסות ת´אף שלהן לתיקים! ובדקות מחברת מחברת.... אצלי? אין מצב! אבל כשצריך הם מדברים וכאלה....

גם אצלי ביסודי כל הזמן שאלו

ובחטיבה גם.. ועכשיו אני לא לומד.. וזה לא מפריע לאף אחד.. גם לא לי.. אני חושב :

*neta*

New member
"אין לך שיעורים?"

"עשיתי כבר..." "בטוחה?" *קמה לבדוק* *חוזרת מגלה את אמא על המחשב* חוצמזה, ברגע שהתחיל התיכון אני לא ממש בטוחה שאכפת לה..היא אפילו לא יודעת מה אני מרחיבה..

Digi Lista

New member
ההורים שלי תמיד האמינו ש...

אני צריכה לעשות מה שאני רוצה וכמה שאני יכולה, ואפילו יותר מיזה- אימא שלי אמרה לי לא לעשות מבחן לארבע יחידות במתמטיקה למרות שבשלוש אני מוציאה כול מבחן מאה ומנהלת שיחה פרטית עם המורה הנחמדה שלנו(בשנה שעברה היה מורה בן,הוא גם היה מאוד נחמד)כול שיעור(אף אחד אחר לא משתתף), אימא שלי ממש אחלה בקטע הזה היא אמרה לי שעדיף לי לא להלחיץ את עצמי ולהיות "ראש לשועלים ולא זנב לאריות"! לפחות בקטע הזה(וגם בעוד המון קטעים) אין כמו ההורים שלי!!!

shabluly

New member
ההורים שלי בסיידר עם זה...

כאילו הם מתעניינים אבל ממש לא הרבה, גם ביסודי לא(נראה לי... זה היה מזמן, אני אפילו לא זוכרת מה עשיתי אתמול...), כאילו הם יודעים שאני משקיעה והכל. לגביי שיעורי בית הם שואלים פעם במאה שנה וגם אז אני אומרת מיד כן גם אם עשיתי וגם אם לא... זה לא כזה קריטי. הרבה פעמים אני *עושה* בבוקר בכיתה. השנה היה מבחן לדוברי אנגלית והלכתי אליו אבל ברגע שראיתי אותו נורא נלחצתי ופשוט הבאתי למורה מבחן ריק ויצאתי מהכיתה(ממש לא מתאים לי!) ואמרתי לאמא שלי והיא לא לקחה את זה קשה, לא חשבתי שהיא תיקח את זה קשה. גם במבחנים שלא הולך לי, זה לא קורה הרבה אבל כשזה כן קורה אז אם הם יכולים הם יושבים איתי על החומר ואם לא אז לא אסון. למשל השנה קיבלתי את הציון הכי נמוך שלי(60 במתמטיקה) ואמא שלי פשוט ישבה איתי על החומר, יש מבחנים שהם בכלל לא יודעים עליהם. אני שוכחת לספר... אבל זה ציונים טובים אז לא אסון... הם גם ככה רואים הכל ביום הורים. בקיצור בכלל לא מנדנדים לי כי אני משקיעה מעצמי גם ככה, כן בטח...

Digi Lista

New member
60 הכי נמוך?...

אז את כנראה באמתמעולה, לי בשנתיים האחרונות לא היה שום נכשל(גאה בעצמי ומקווה להמשיך ככה), אבל השנה עדיין לא היו לי מבחנים בכלל ככה ש...היו לי בעבר גם ציונים של 40-50 ואפילו 25 באיזה מבחן(אבל זה לא נחשב כי הייתי חולה ויצאתי באמצע, פשוט התפוצץ לי הראש ובאתי במיוחד כדי לעשות את המבחן מה שלא היה חכם ומאז למדתי-לא באים כשחולים ואני חולה הרבה...
)

המממממממממ... ../images/Emo16.gif

ההורים שלי די בסדר איתי בקטע הזה... מה שהיה ביסודי (בכיתות נמוכות נמוכות) לא זוכר, אבל כבר כמה שנים שאין להם ממש בעיה... בדרך כלל יש לי ציונים גבוהים, אז כל הכבוד... כל פעם הם מנג´סים לי עם עבודות ושיעורים, אבל לא נורא. שנה שעברה קיבלתי במתמטיקה רק 50 ו-0 (חוץ מבמבחן האחרון), בגלל שהיה לי מורה מפגר לגמריי. לא הייתה ממש בעיה.. מה שכן, לאח שלי, שעכשיו בכיתה ב´, אמא שלי מחטטת לו בילקוט כל יום. (אולי גם בשלי, רק כשאני ישן).
ניר

lighter

New member
הורים שלי הם כל כך בעעע בקטע הזה...

אני תלמידה טובה. ואני לא משקיעה במיל´ (הממוצע שלי הוא בסביבות השמונים בלי להשקיע וזה טוף!!!). אצלנו באריאל התחילו לפני שנתיים פרוייקט בשם ´הכיתה האקדמית´. בכיתה ט´ תלמידים מצטיינים משתי החטיבות למדו כימיה,פיזיקה ומחשבים ברמה של כיתה י´, וטימטומטיקה וביולוגיה ברמה קצת יותר גבוהה. כמו כן קיבלנו אפשרות ללמוד באוניבסיטה. אני הייתי בפרוייקט הזה. אחר כך, בכיתה י´, למדנו כימיה, פיזיקה ומחשבים ברמה של מגמה, כלומר ברמה של י"א. יש לי שתי מגמות, אני עושה בגרות באנגלית בכיתה י"א במקום בכיתה י"ב, אני ב-4 יחל טימטומטיקה (שנה שעברה הייתי ב-5, הועפתי, עם הרבה עזרה שלי, ל-4, ויכול להיות שאני עולה שוב ל-5)... והורים שלי עדיין מציקים לי לגבי הציונים שלי ותמיד שואלים אם עשיתי שיעורים. ומכריחים אותי להתכונן למבחנים ובחנים!!! זה כזה מעצבן...זו תחושה שהם לא סומכים עלי!!!! אני שונאת את זה... חוצמזה שאם אני מקבלת ציונים גרועים הם צועקים עליי. אז אוקיי. את אמא שלי אני מבינה. היא הייתה תלמידה מצטיינת ברוסיה, ואפילו קיבלה מדלית זהב על הצטיינות וכל הקקי הזה, והיא רוצה שאני אהיה כמוהה. אוקיי. אבל אבא שלי? על התעודה הגרועה שלו? שהוא יסתום את הפה!!! וואי, איזו מגילה כתבתי...אה נו חפיף...

katykr

New member
אה...

עליי לא לוחצים אף פעם ללמוד, כי סומכים עליי שאני מספיק אחראית.. הם לפעמים מתעניינים בציונים ותמיד מחמיאי על ציונים טובים.. הם גם מרשים לי לא ללכת לבית ספר אם לא בא לי, הם סומכים עליי שאני אשלים את החומר ואצליח... ואני כמובן מנסה מאד שלא לאכזב אותם!

maayan15

New member
אצלי זה תלוי במקצוע...

נגיד ערבית וספורט ממש לא משנה להם..אבל הם פשוט יכולים לשגע אותי בגלל 70 במתמטיקה...שזה רע אבל אני הייתי בהקבצה א´ בחטיבה...אז זה לא גרוע ועכשיו שאני ב3 יח´ הם רוצים שאני יעבור ל4 (אבל אם אני יהיה ב4 אני אכשל אבל את זה נצטרך לעבור אח"כ)...מה שכן?...הם לא מציקים לי בקשר לש.ב ואם לא אמרתי להם שיש לי מבחן הם לא יודעים....רק מדיי פעם אמא שלי באה ואומרת "אין לך שיעורי בית?"..כדיי להישמע מתעניינת...

Shablula

New member
../images/Emo45.gif משו כזה

מדי פעם הם נזכרים לשאול ´איך היה המבחן?´ ´סיימת שיעורים?´ וכאלה... אבל חוץ מזה, לא ממש אכפת להם

ההורים שלי...

ההורים שלי מדי פעם שואלים אותי אם עשיתי שיעורי בית ואם אני מספרת להם על איזה מבחן אז הם מנדנדים לי שאני אשב וילמד קצת...... סך הכל אני די בסדר, יש לי ממוצע טוב, וגם התקבלתי לתוכנית של ילדים מוכשרים במתמטיקה - הלכתי לשיעור אחד וראיתי שזה יותר מדי משעמם , אז עזבתי.............

CrAz¥ Gi®L

New member
אמממ...

להורים שלי אכפת מהלימודים שלי, אבל הם לא לוחצים. הם דואגים שאני אכין שיעורים ושיהיו לי ציונים טובים, אבל אם אני מקבלת ציון פחות טוב מבד"כ אז הם לא עושים מזה ביג דיל, הם רק שואלים מה קרה וזהו... אני דואגת שיהיו לי ציונים טובים כי לי זה חשוב, אבל אני לא חרשנית... אני ממוצעת
מתמטיקה ואנגלית הם בערך המקצועות היחידים שחשובים לי ובהם אני דואגת לקבל את הציונים הכי טובים, בשאר אני יותר מחפפת, אבל דווקא הולך לי טוב בהכל... ולהורים לי טוב עם זה, לימודים זה לא הבעיה אצלי

Pink Punk Girl

New member
MY הורים ..

לא מש איכפת להם מהלימודים שלי. אני תלמידה טובה ואחראית (וכמובן שמאוד צנועה) וזה לא ממש מה שמעסיק אותם אצלי .. מוהאהאהאהאהאההאהא
.. בכל מקרה, מדי פעם הם יזכירו לי לעשות שיעורי בית אבל חוצמזה .. זהו!!

למעלה