הורים גאים

m Cris

New member
הורים גאים

האלן... מה המצב (ותענו) ? כולנו יודעים שלסביות יכולות להביא ילדים בלי בעיה... ובל להומואים, קצת יותר קשה... יש פה גברים שהיו רוצים להביא ילדים ? ואיך ? ושאלה ללסביות שבנינו ... האם הייתן רוצות להביא ילדים עם גבר אננומי בסטוץ, או דרך תרומה מבנק הזרע ?? עוד שאלה: אם ידיד טוב שלכן, שהוא הומו היה מבקש ממך לעשות ילד משותף, ולחלוק במחוייבות לילד, ושהילד יכיר בו כאבא, היית מסכימה, או לא ?

resputin

New member
הממ.

שלומי טוב, תודה. ומה איתך? בקשר ללהביא ילדים לעולם.. אני לא יודע. נכון לעכשיו לא נראה לי שאביא ילדים לעולם, אך ההשקפה הזו יכולה להשתנות. פשוט יש לי עוד כמה וכמה דברים לעשות קודם. איך? אם פונדקאית, אני מניח. האם אגדל אותו עם בן זוג? לא יודע, אני עדיין שנוי במחלוקת בנושא משפחות חד מיניות. לחיות עם לסבית ולהוות אבא לילד משותף נכון לעכשיו לא עומד על הפרק, אבל שוב, דעתי יכולה להשתנות.

Midnight18

New member
ילדים זן שמחה

התשובה חיובית כמובן! אני רוצה חמישה ילדים, והילדים שלי יגדלו במשפחה ויהיו גם קודם כל אחים אחד לשני. אמנם אני נמשך לבנים יותר מלבנות, אבל בכל זאת, אני מתכנן להתחתן בשלב כלשהו בחיים, שלב סביר כמובן, וללדת ילדים ולהקים בית ומשפחה. זה משהו שרוב בני האדם צריכים, פרט לאלה שבאמת מאמינים שהם זאבים.

תפוזית3

New member
אם יורשה לי להגיב......

אני חושבת שהייתי מעדיפה לעשות את הילד בסטוץץ כי לפחות אני הראה איך הילד שלי יראה פחות או יותר ואם זה מבנק הזרע אני לא ידע בכלל למה לצפות ואם כבר ילדים אני אשמח לאיזה 4 ילדים שני בנים ושני בנות שישמרו אחד על השני וכמובן על אמא(אני) חחחח בקיצור אין כמו לעשות ילדים ואם זה לידיד טוב זה עוד יותר טוב....

resputin

New member
אם אני לא טועה, ותקנו אותי אם אני

טועה, בבנק הזרע לא מדובר בסוג של "פגע וברח", לא? מצויין משהו על התורם כמדומני, כמו שאני רק מניח שמבקשים ממנו רשות לפני שלוקחים מתרומתו ויוצרים ממנה משהו חי, לא? זו הרי לא רולטה רוסית ענקית של.. ובכן, זרע.

m Cris

New member
כן ולא

לא יוצרים איתו קשר בכדי לקבל אישור, כי הוא תרם למטרה הזו... וכן, יש תיאור על הבנאדם, אבל לא פרטים מזהים כי בכל זאת הם שומרים על האנונימיות של הבנאדם.

DecayCell

New member
אני חושב גם...

שאישה שמקבלת את התרומה מוותרת מראש על כל תביעת אבהות נגד התורם, לא?

m Cris

New member
כאילו דה ?????????

ברור... אין לה כל זכות, אפילו אם היא תצליח לברר את זהות האב התורם !!! הוא עושה לה את זה כמצווה... לא בשביל לשלם לה! אם כבר מישהו צריך לשם - אז זה האם לאב התורם!

m Cris

New member
תפוזית... עשי לי ילד

אני מוכן להיות הידיד הטוב והאבא הדואג והשומר... אבל אני יסתפק בשני ילדים... בן ובת !!! (כמובן שנעשה את זה דרך מבחנה)

m Cris

New member
הא... ועוד משהו...

תוכלי לגור בביתי בכפר שמריהו עם בת זוגתך (אם יש לך) בביתן האורחים!

m Cris

New member
חחח, איזו מתוקה ../images/Emo24.gif

טוב שלא הגזמתי... כפר שמיריהו... טוב, זה חלום ילדות שלי להקים שם בית.
כריס

detleth2

New member
המום מהדברים שנאמרו

ברור שתתחתן בסופו של דבר, כל אחד חייב להביא ילדים, זה ממלא, תפוזית אני אעשה לך ילד?? יה ילדים! מאה ילדים! כיף-כיף! כל אדם צריך ילד! פרון לבדידות! כל אחד בגיל 30 יביא ילדים... לא כולם רוצים ילדים, לא כולם חושבים על הקמת משפחה. לא לכולם בוער להתחתן, גם אם הם בזוגיות ממושכת. ילדים לא מתאממים לכולם ואני לא ארצה לשנות את דרך חיי ולחיות חיים מסודרים למען תינוק. אני רוצה למצות את החיים בשבילי והדברים שאני אצור באויר בעולם יהיו ילדים נצחיים, ומי שמכיר אותי מבין. בקיצור, הדיבורים האלה מחליאים אותי. חלקנו לא רגשניים וגם מי שלא הביא ילדים לעולם, ועוד יותר מי שלא יכול, הוא נורמלי.

soulost

New member
עם הדיבורים האלה מחליאים אותך...

זו בעיה שלך. אני לא יודע מה איתך,אבל לרוב האנשים בעולם יש איזשהוא רגש אבהי/אימהי וזה מתבטא ברצון להביא ילדים. ולא כולם מביאים ילדים מתוך אגואיזם...יש כאלה שבאמת רוצים. אז לפני שאתה אומר משפט כזה,תחשוב קצת שלא כולם כמוך...

detleth2

New member
אני אסביר קצרות

הכוונה היא שאנשים מדברים כאלו תינוקות זה תכלית החיים ומהות החיים היא להביא ילדים, זה לא נכון. לחלק זה נכון ולהמון אנשים לא. שאנשים יחיו את החיים שלהם ויראו מה בא להם, למה צריך בגיל 14-18 לדבר על אושר הילדים? לא כולם רוצים להיות מעורבים בהולדת וולדים ותראה כמה רווקים ורווקות יש בגילאי השלושים שלא בוער להם ילדים. לא תינוקות וילדים קטנים מחליאים אותי, אלא ההתלהבות שבלי זה אין חיים.

soulost

New member
אני לא מאמין

שההתלהבות שהייתה פה הייתה כזאת חזקה. אבל העובדה היא שאנשים רוצים ילדים,לא משנה מה תגיד. כמובן שיש את אלו שלא רוצים,אבל באמת בעניין הזה כל אחד והרצון שלו,ואני לא רואה כל פסול ברצון של בן אדם להוליד ילדים.וגם להתלהב מזה...

googely bear

New member
הייתי רוצה להביא

אבל אני מסתגל שעובדה שזה אל יקרה. אני לא מתכוון להתחתן עם בחורה(גם אם היא תדע עלי) כי אני חושב שזה ניצול וכי אני לא מעונין(לא כרגע בכל אופן). כל עוד אימוץ ע"י החוק לא יהיה חוקי, אני לא רואה את עצמי בעתיק עם ילדים.
אם הייתי לסבית, אני לא חושב שהייתי עושה טובה מסוג כזה לחבר הומו, כי זו בקשה עצומה! חברים כם באים והולכים והילד לא.

m Cris

New member
למה אתה קורא לזה טובה ?

זה לא נקרא טובה... היא לא תעשה איתי ילד כי רק אני רוצה בכך... אלא שגם היא תרצה בכך... ואני חושב שזה הדבר הכי יציב שיכול להיות... כך הילד יכיר את שני ההורים שלו, יקבל חינוך משני ההורים שלו, אהבה וכו'... לילד צריך להיות גם אמא וגם אבא ! ןלנושא אחר... אני לא חושב שזה בריא לשני הצדדים, אם הומו יילך ויתחתן אם אישה רק כדי ליוכל להביא ילדים לעולם... זה ייצור הרבה מתחים בין שני המינים, ובכלל זה ילא בריא לילד... הילד צריך להבין שמתחתנים מאהבה - לא לנוחיות וכנעה לחברה ההטרוסקסואלית.... אז בקיצור תעשו ילדים ושיהיו לכם חיים מאושרים!

rainbow16

New member
המממ.. אני...

אני הייתי רוצה ילדים, ברור
אני אוהב ילדים
אני לא רואה בכלל איך.... ואני לא רואה שום דרך שיהיה לי ילדים, אבל... נראה?... ניתן לזמן לעשות את שלו

למעלה