הורים בעייתים

אני מבין את פילוסופיית החיים שלך, אבל כאן אכן אנו מדברים אסטרולוגית..לומר משפטים כלליים על החיים זה יפה, אבל זה גם נכון לפורום פילוסופיה..כמו שווליס אמר - תתייחסי למפה, כי כולנו פחות או יותר מבינים את השפה האסטרולוגית, וזו בעצם מהות הפורום.

shitrit3

New member
ליאיר

אפשרי אפשרי. אני שומע ביום יום מין קריאות כאלה של לצאת מהבית. כל פעם מישהו אחר אם זה חבר או סתם משהו שאני קורא. כולם אומרים לי לצאת לא להישאר בבית. הבית גם לא נהיה הכי נוח. אני עכשיו מילאתי את כל סדר היום שלי העיקר לא להתעסק בכל זה. התחלתי משטר תזונה שאמרה לי להתחיל תזונאית במטרה להעלות במשקל לפני הגיוס לצבא(אוגוסט 2013) ואני לאחרונה יוצא לי לסעד את סבא שלי. ובשאר היום אני מנסה לחפש עבודה שלצערי אני לא מוצא. ומנסה באמת לעשות את הזמן הזה של ההתבוננות כי היחסים עם אחותי לא טובים, אנחנו לא מדברים, ואבא שלי גם כאילו בתחרות איתי. שאני ילדותי-הוא מצפה ממני להיות רציני וקוטל אותי. ושאני רציני-הוא צוחק עליי כמה רציני אני. אפשר להשתגע ממנו. אני מנסה פשוט להתרחק מכל סיטואציה איתו שתכניס אותי לקונפליקטים, אני לאחרונה, לא מגיב בעוצמה, היו לי לילות שלמים בשבוע האחרון, על משאית גדולה של מילים שרציתי לשפוך עליו, אבל הצלחתי לשנות מיקוד איכשהוא ולא להגיב ככה. והחלטתי פשוט להתעלם, להיות אובייקטיבי, להתנתק, לעשות דברים לבד, לא לבקש כלום, לא לשתף, לא להתייעץ, להיות קצר ולעניין בדיבור וזהו.

נ.ב מה אם מציאת מקום עבודה?

שמח שאתה כבר בתהליך.

לגבי מציאת מקום עבודה - זה חלק מהתהליך הכללי שאתה עובר, וזה - תלוי בעיקר בך. בהצלחה!

HollywoodNews

New member
בטח שמת לב..

שהמפה שלך ושל אבא שלך די דומה. לפעמים הורים הכי קשים כלפי הילדים שהכי דומים להם.

שלום הוליווד! (תמיד רציתי לומר את זה . .

למה אתה מתכוון בכך שאתה אומר שהמפות דומות ?

או במקרה שזו "אַת" - למה את מתכוונת ?

שלום הוליווד ! (תמיד רציתי לומר את זה

למה אתה מתכוון בכך שאתה אומר שהמפות דומות ?

או במקרה שזו "אַת" - למה את מתכוונת ?

HollywoodNews

New member
גם מבחינה גראפית..

לשניהם משולש דיסהרמוני ובאופן כללי תסתכלי על המפה, למרות שההיבטים שונים מבחינת כוכבים. שמש-ירח-מרקורי עם אותם מזלות, למרות שהמיקום שונה. הבן - שמש בדגים, ירח באריה ומרקורי בטלה. האב - שמש בטלה, ירח באריה ומרקורי בדגים. לשניהם גם יש כוכבים בבתולה, דלי ועקרב. אני רק חובבת כך שזה מה שראיתי על פני השטח.

אז את ממש טועה

לכול אדם באשר הוא יש מפת דרכים ייחודית משל עצמו .
איני יודעת המצאת את הדמיון בין מפות הם פשוט שני אנשים שונים

למעלה