הורות מנחה.

digabu

New member
אני יודעת את כל זה..

רק אם היתה אפשרות להיות שם יותר בשבילו הייתי רוצה את זה. אני נותנת לו חופש בחירה להיות מי שהוא, להמשך לדברים שמושכים אותו מתוך התבוננות מבחוץ ולא מתוך מה אני רוצה שהוא יעשה. אני אדם שמתיחס לילדים כאנשים באשר הם ונותנת להם למשוך לכיוונים שנכונים להם. בנוגע לבן שלי, חשבתי שאולי אם היתה לי איזה עזרה מבחוץ, ונראה לי שיש אפשרות כזאת עם מפה אז הייתי יכולה בהמשך החיים לשים לב לדברים האלה, ולתת לו את התמיכה אם הוא יזדקק לה.

Tal_Ya_Tal

New member
ואני יכולה להעיד שזה נכון../images/Emo13.gif

מתוך הכרותי עם המפה שלך
L&L TALYA

digabu

New member
טליה

כל כך טוב לדעת שאת שם, זה כמו מן בית לחזור אליו לפעמים. ידעתי שכאן אני יכולה לשאול את השאלות ולקבל את התשובות הנכונות לי. דווקא מתוך זה שהיתה איזשהי הכרות זה נותן לי בטחון לבוא ולשאול. משערת שיבוא יום ויעניין אותי הקשר הגלגולי שלי עם גיל. מעניין גם למה בחרנו בשם שלו דווקא, כי זה שם שמאוד מתאים לו, אבל בחיים לא חשבתי עליו לפני, כנראה שהוא קבע. גם אחרי הריון אני יכולה להגיד שהאדם או הנפש נמצאת שם עוד בבטן, לפני הלידה, לא כמו כל מיני תפיסות אחרות. גיל היה ונשאר גיל מהרגע שהתחלתי להכיר אותו בבטן והוא אדם מיוחד ומקסים, שמנחה אותי בצורה מאד ברורה.

liza26

New member
מתפרצת עם שאלה ../images/Emo13.gif

כי גם אותי זה מעניין - עניין הקשר עם הילד השאלה-איך מגלים מה היה הקשר הקודם עם הילד ? ושוב סליחה על ההתפרצות

Tal_Ya_Tal

New member
היי ליזה../images/Emo24.gifשתי אפשרויות../images/Emo8.gifלפחות

א.כאשר עושים מפת לידה לך ולילדך, אפשר מן המפות המשותפות לראות מה היה הקשר ביניכם. כלומר, לא את כל הסיפור כמו:,את היית נסיכה במגדל שן והוא היה האביר שבא להציל אותך על סוס לבן"
אלא אפשר לראות אם היה קשר בעבר, מי מרגיש מחויב למי ועל מה ואיזה סוג של מניפולציה ננקטת כיום על חשבון זה ומצד מי????? ב. על ידי שחזור גלגולים, אפשר לבקש להגיע לתקופת חיים אחרת, שתבהיר את מערכת היחסים ביניכם כיום. מה שקורה בדרך כלל, זה שבשחזור, נרקם סיפור, שאחר כך אפשר למצוא את כולו במפה
L&L TALYA

liza26

New member
נשמע כל כך מעניין../images/Emo39.gif

תודה רבה על ההסבר. אפשר להשאר פה בסביבה?נחמד כאן

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo51.gifשאת חשה כאן../images/Emo82.gifדיגבו../images/Emo24.gif

גם אני מאמינה שהנשמה נמצאת על ידך עוד לפני העיבור. אך היא לא מצויה כל הזמן 'בפנוכו' איך היא יכולה???? הרי היא ההההרררבה יותר גדולה(בנפח- כוונתי, אם אפשר לומר זאת כך.) שכן הנשמה מכילה אותנו ולא הפוך. אך גם באסטרולוגיה רוחנית אומרים שככל שהנשמה 'מפותחת יותר' היא נכנסת מאוחר יותר. אז אומר לכם. לפי דעתי, אין 'נשמה מפותחת יותר או פחות' כי הנשמה היא הניצוץ האלוהי ועל כן היא ללא מתום. מושלמת אני מאמינה שה'בלבול' נובע מערבוב המושגים באנגלית(החומר של אסטרולוגיה רוחנית מובא באנגלית)SOUL ו SPIRIT אני מפרשת SOUL כנפש ו-SPIRIT כנשמה ואין זה אותו הדבר. הנשמה היא הניצוץ האלוהי. מקורה באחד ואילו הנפש, היא גוף הרגש, היא ההזדהות שלנו עם רגשות, מחשבות ועם תחושת הנבדלות שלנו. L&L TALYA

O o O o O o O

New member
אם כך...

אם כך, עשי זאת
כל עוד לא תתני למפה להכתיב את הכיוון, אלא להיות כתוספת נחמדה

Tal_Ya_Tal

New member
המפה לא מכתיבה שום דברO o O o O o O

המפה היא רק תמונה של האישיות. מעין 'תצלום רנטגן כזה, של הישות הפנימית על התפישות והרעיונות שאותם היא הביאה אתה לכאן, על מנת 'לעבוד' עליהם. המפה מראה את הבימות עליהם מתרחש המשחק,הדרמה הקרויה בפינו 'החיים בעולם הזה' ואיזו תפאורה יש שם. המפה עוזרת להבין מה אנחנו 'משליכים החוצה וחווים כמופיע מחוצה לנו. המפה היא מעין היכל של מראות. כשאתה מתבונן במראה, אתה יכול 'לאהוב' או 'לא לאהוב' את מה שאתה רואה.(כמובן בתנאי שהיא לויאלית למקור. אך רק לך יש הזכות לשנות את מה שאתה רוצה לראות במראה. אם משהו בך אינו מוצא חן בעיניך, אינך יכול 'לשבור את המראה'. אתה יכול לשפר אצל עצמך, כך שמה שישתקף במראה ימצא חן בעיניך יותר, לאחר מכן. כפי שמראה אינה מכתיבה, כך מפת הלידה אינה מכתיבה. אך יש צורך באסטרולוג מיומן(שהוא במקרה זה המתורגמן של הסימנים)בעל הבנה שזוהי עבודתו!!!נ-ק-ו-ד-ה! לא אסטרולוג ש'נותן עיצות'. L&L TALYA

O o O o O o O

New member
זאת אני יודע../images/Emo13.gif

זאת אני יודע. אנו הבוראים והיוצרים של המשחק
השאלה היא אם אדם המגיע לאסטרולוג יודע זאת בעצמו
ייתכן כי אדם יראה מפה אסטרולוגית ויראה בה כדבר שנחצב באבן, ויחשוב כי זה הוא השביל היחיד העומד בפניו. זאת הייתה כוונתי

Tal_Ya_Tal

New member
אסטרולוג כזה
נחשב לדיטרמיניסט

לשמחתי, הם התמעטו לאחרונה
איך אמרה קרן: "הכל צפוי והרשות נתונה
" L&L TALYA

../images/Emo45.gifלהפעיל גירויים גם בטבע גם בחי

וגם בדומם. כלומר להביא לו גירויים מכל העולמות בכדי שיתנסה בהם לצאת איתו הרבה לטבע - להביא אותו לסביבה של חיות וכמובן לספר לו בהתאם לגילו על החי והצומח. זה בהחלט מגביר ומעצים את התחושות והמודעות כבר מגיל קטן ומפתח את תחום הרוח.(מניסיון אישי) אני אישית לא הייתי בוחרת בעשית מפה בגיל הרך כי זה מקבע דרך וחשיבה. בילדות הכל פתוח ורק צריך לתת חופש חשיבתי ויצירתי ולעודד. ילד שיש לו נטיות בתחום מסויים זה מתחיל להראות לקראת גיל 3-4 או מאוחר יותר אז אין דאגה. בהצלחה שלהבת

Tal_Ya_Tal

New member
טעות בידך../images/Emo31.gifשלהבת../images/Emo13.gifמפה אינה מקבעת

את דרך החשיבה, אלא פותחת אותה להבין את עצמנו טוב יותר. כפי שכבר אמרתי קודם לכן, ישנן אמהות לכמה וכמה ילדים (כולל אנכי) שיש להן מפה של ילדיהן ממש מגיל אפס וזה מאד עוזר. אינני יודעת איזה נסיון היה לך עם מפות לידה שאת סבורה שהם מקבעות. אך כפי הנראה נתקלת באסטרולוגים סאטורניים. ישנם גם כאלה(לדאבוני)יש לי לקוחה שחווה על בשרה את התוצאות של פגישה עם אסטרולוג כזה, ש'הרסה את חייה' וכל מה שלא אמרתי, לא הועיל. בבחינת:"טיפש זרק אבן לבאר ומאה חכמים לא יוכלו לחלצה".
L&L TALYA

../images/Emo41.gifאני בעד חופש ולא הסתכלות מראש

על הדברים האמורים כביכול להיות לגבי ילדים במיוחד. לא ניתן לדעתי לדעת לפי מפה אסטרולוגית על ילדים דבר. השינויים הם כל כך גדולים בהם. והחיים עצמם מזמנים שינויים יום יומיים ולא ניתן לדעת ולחזות מראש. ברגע שעושים מפה לילד חתמת את גורלו . לכולנו יש בחירה חופשית בדרכנו ולילד לא כל שכן שהוא מתחיל את חייו.אני בעד חופש בחיים ולא תחזיות של אסטרולוגים מכל סוג שיהיה שהמידע שמועבר מהם מטפטף לתת מודע של ההורים וחבל.אם הילד יגדל וירצה לבדו במפה כבוגר זו הבחירה שלו תהיה. אך למפרע לעשות מפה זה נראה לי מוגזם ולא אחראי בלי קשר לחוכמתו של אסטרולוג וידיעותיו.. שלהבת

Tal_Ya_Tal

New member
צר לי
שלהבת
א-ב-ל כנראה אינך

יודעת מה זאת מפה אסטרולוגית אם את אומרת את הדברים הללו. חבל
לא מדובר כאן בכלל על תחזיות
ואם אני רואה אותך בפורום כבר כמעט שנה וזה מה שאת חושבת על אסטרולוגיה, כנראה פישלתי מממממשששש בגדול. בבקשה התיחסי למאמרים בנושא אסטרולוגיה המצורפים בלינק. אחר כך נדבר
מה בין מיסטיקה למטאפיזיקה אסטרולוגיה היא שפה מפת הלידה כמורת דרך L&L TALYA

../images/Emo41.gifאני מצטערת שאת חושבת כך

אין סיבה שתחשבי שפישלת סוף סוף יש לי דיעה משלי ואני לא מחוייבת להסכים לכל דבר שאני קוראת. מפה אסטרולוגית לילדים אני בדיעה שלא צריך לעשות כלל ולא חשוב המניעים או המטרות או מה רואים במפה. ילדים זכאים לחופש שלהם כנשמות טהורות שצריכות לבד להגיע למטרתם ללא צורך בעזרים נוספים שהם מטאפזיים ולא משקפים את השינויים שחלים בילדים . אני מצטערת אך אני לא מסכימה אתך על הנושא. בכל הקשור לילדים בשבילי הם מחוץ לתחום בנושאים הללו. אישית אני בדיעה שהאדם מגיע לדרגה רוחנית שהוא מתעלה מעל כל מפה אסטרולוגית וקובע את עתידו בידו ולא לפי ידע קוסמי זה או אחר. וזאת תובנה שהגעתי אליה בזמן האחרון. אצלי המעשים קובעים ולא הצד הקוסמי אני משתדלת גם לא לקרוא תחזיות כדי לא לטפטף לתת מודע רעיונות. את לא חייבת לקבל את רעיונותי ודעותי אך הן שלי ואיתם אני הולכת ומרגישה בהחלט מצויין. שלהבת

Tal_Ya_Tal

New member
שלהבת יקרה../images/Emo42.gifאני שמחה שיש לך

את דיעותייך ורוצה שתאחזי בהן. התכוונתישפישלתי כפי הנארה להסביר מה זאת אסטרולוגיה, אם אנשים שמסתובבים בפורום שלי, עדין אוחזים בדיעות 'ישנות' על אסטרולוגיה. 'לצאת מן המפה' הוא ביטוי לא חדש וכל אחד יגיד לך-באותה נשימה עם המשפט "אין מזל לישראל" שמי שמגיע להארה, מתעלה, או 'יוצא' מן המפה. אז כפי שכבר אמרתי, המפה איננה 'דבר' שכולא אותנו. אני אומרת, שמי שמגיע להארה, בעצם 'נכנס' אל המפה. כלומר, מתכנס חזרה אל המרכז הפנימי שלו ולא נותר על ההיקף, נע ונד כמו עלה נידף ברוח. מי שמגיע להארה, פועל מתוך המרכז הפנימי שלו. אין הוא זקוק יותר להשתקפויות שהמפה מראה לו. הוא 'נכנס למשכן הפנימי שלו' הוא מבטא את המהות הפנימית שלו במלוא הדרה. אך כמו שאמרת, זכותך לאחוז בדעתך את. רק שימי לב להתבטאות שלך:"בכל הקשור לילדים בשבילי הם מחוץ לתחום בנושאים הללו." כאילו מה את אומרת?!? זה מסוכן?!?! או אולי-זה טוב למשחקים- לחוויות, להווי מסוים, זה מעין 'ממבו ג'מבו' שצריך להרחיק מילדים?????(א-ג-ב, לא התכוונתי שיעשו לילד מפה מבלי שהוריו יהיו נוכחים
)

מסכימה עם כל מילה של טליה ועוד...

כמי שלמדה פסיכו-אסטרולוגיה אצל אחת המורות המעולות שהכרתי, ומלסות, הכרתי הרבה מתיימרים כאלה, אני מסכימה עם - מפה אינה כולאת, אדרבה, היא רק פותחת עוד דלתות להבנת נפשו של הילד. מצרפת לך מאמר שכתבה מורתי היקרה שלהבת... אשמח לקרוא מה דעתך. לגעת בשמים - מאת אורנה קייזמן-רייכר.

digabu

New member
הי גילי

זה בדיוק מחזק את השאלה והתשובה שקיבלתי כאן.. והתחושות שלי. שמה שיכול לעזור זאת אולי מפה.. כי אני לא באה ממקום של להכתיב לילד את הרצונות שלי אלא לנסות לאפשר לו להיות הוא עצמו, עד כמה שאפשר. כך אני מאמינה שהוא יגדל להיות אדם מאושר יותר ושלם עם עצמו.

למעלה