אז מה ההבדל בין איו"ש היום לעזה בעתיד תחת שלטון לא חמאסי?בכלל לא שולל שיחזירו פועלים שאושרו ע"י מערכת הביטחון,
הרי פועלים מאושרי שב"כ הם לא הבעיה . הבעיה הייתה טיפוח שלטון טרור החמאסי ע"י נתניהו וממשלות הימין.
אז מה ההבדל בין איו"ש היום לעזה בעתיד תחת שלטון לא חמאסי?בכלל לא שולל שיחזירו פועלים שאושרו ע"י מערכת הביטחון,
למה בעצם השלטון שם הוא חמאס?אז מה ההבדל בין איו"ש היום לעזה בעתיד תחת שלטון לא חמאסי?
לא מדוייק. הרי השב"כ גם מגיב למצב בשטח.הרי פועלים מאושרי שב"כ הם לא הבעיה.
אין קנוניה ואין שום טיפוחהבעיה הייתה טיפוח שלטון טרור החמאסי ע"י נתניהו וממשלות הימין.
אני מבין עכשיו את הבעיה. עזה אינה ולא הייתה מדינה. היא הייתה חלק מהרשות הפלסטינית והחמאס ביצע הפיכה תוך הריגת מאות אנשי הרשות. מפתיע אותי שאתה מוכן לתת להקים מדינה בעזה . אני מבין שזו גם עמדתך כלפי איו"ש?הרי אתה לא יכול לכפות על מדינה זרה מי יהיו שליטיה
בעזה יש ממשלה זרה, וזו בפועל מדינה.אני מבין עכשיו את הבעיה. עזה אינה ולא הייתה מדינה. היא הייתה חלק מהרשות הפלסטינית והחמאס ביצע הפיכה תוך הריגת מאות אנשי הרשות. מפתיע אותי שאתה מוכן לתת להקים מדינה בעזה . אני מבין שזו גם עמדתך כלפי איו"ש?
מי שחיכך ידיו בהנאה בזמן שהמתונים בעזה נטבחו, נקרא שמאל. הימין הודר מהממשלה ההיא.מי שישב בצד וחיכך ידיו בהנאה היה הימין הישראלי, מסיבות שכבר לא אחזור עליהם , במקום להחזיר הסדר על מכונו ולסייע לרשות לשלוט בעזה , כפי שישראל עושה היום נניח בג'נין - מכה הטרור המונע ע"י מתנגדי הרשות ויוצרת תנאים לרשות לחזור לשלוט
זה לא עניין שאפשר לעשות במדינה זרה.ישראל צריכה לקבל רק החלטה אחת - היא אחראית לבטחון ותלחם בטרור בכל מקום בו ירים ראשו במקום לנסות לאלף אותו
באמת מעניין....מעניין.
אתה מכיר במדינה פלסטינית בעזה ובאיו"ש.
אין לך תביעות טריטוריאליות או חלומות התיישבות בעזה. רק תגדיר מהם גבולות המדינת הפלסטינית באיו"ש ו"נפתרה הבעיה"
למה לא תצ'פר את העזתים בדרך עם כמה פצצות אטום מתוצרת ישראלית?בעזה יקימו נמל ימי ושדה תעופה
בוודאי שיש שם מדינות, ברמאללה יבנו שדה תעופה , בחברון שכם וג'נין יעשו מה שמתחשק להם - אתה מסכים להכל? או שלא באמת התכוונת שיש שם מדינה?
אני לא מוכן לסייע לתומך חמאס.אולי אתה כן בעד שישראל תשמור על אחריות בטחונית אז אין שם מדינה? או שיש ? אתה מוכן לסייע לי?
בדיוק להפך.גם בדיון צריך להיות איזה קו מחשבה מאורגן אבל אתה סובל מהתמוטטות הקונספציה והתעוררת לחלום רע שאתה יודע שאתה ושכמוך אחראים עליו ישירות , אבל השיטה להאשים את כולם תמיד טובה....
אין שום דבר והיפוכו, אלא תיאור המציאות כפי שהיא.אז אתה סתם מבלבל את המוח..... אומר דבר והיפוכו, בלי שום תוכנית לעתיד.
לי יש , תארתי אותם. הם פשוט לא מתאימות לתפיסה המשיחית שלך. היופי הוא שאתה יכול לרקוע ברגלים מכעס כמה שאתה רוצה. חמאס גמור, אין יותר מי שיגן על המשיחים באיו"ש. ארה"ב נתנה הדגמה ליכולתיה הצבאיות והכלכליות שהזכירה, לכל האידיוטים המשיחיים ששכחו כמה ישראל תלויה בארה"ב, מי באמת הבוס.לך יש תוכניות לעתיד?
אז אתה בקטע של מד"ב ופנטזיה.לי יש , תארתי אותם. הם פשוט לא מתאימות לתפיסה המשיחית שלך. היופי הוא שאתה יכול לרקוע ברגלים מכעס כמה שאתה רוצה. חמאס גמור, אין יותר מי שיגן על המשיחים באיו"ש.
באמת?ארה"ב נתנה הדגמה ליכולתיה הצבאיות והכלכליות שהזכירה, לכל האידיוטים המשיחיים ששכחו כמה ישראל תלויה בארה"ב, מי באמת הבוס.
רשות פלסטינית לא יכולה להיות חזקה - כשהאוכלוסיה לא תומכת בה - וזה המצב כבר מהיום הראשון.שתי מדינות לשתי עמים. רשות פלשתינית חזקה , אינטרס ישראלי מובהק.
באמת מצחיק איש התעמולה הג'ינג'י הזה...ככה אתם נראים - ערוץ הקומדיה :
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.