הוצאת שם רע

גל סופר

New member
לא, אני לא שכחתי- את בדית את זה מלבך

צטטתי לי היכן כתבתי זאת. את מאשימה אותי בהוצאת שם רע ובהינף יד מוציא שם רע בעצמך. מלבך בדית שטענתי שאני יכול לעזור לו ושהוא צריך כדורים. מלבך בדית את זה. אני לא דורש התנצלות, אבל תביני שמה שעשית הוא חמור מאוד. שיקרת כדי להצדיק טענותייך בדיון ע"מ שישמעו חמורות יותר. שיקרת, פיה 61, ולזה אין שום הצדקה.

פיה 61

New member
אמרת והטלת ספק

הטלת ספק בשפיותו של דוד אמרת שדבריו הם דלוזיה והבאת קישור על נושא זה למי שלא יודע מה זה דלוזיה אמרת שהוא זקוק לעזרה מקצועית וטעות סליחה לא אתה תעזור לו אלא שהוא זקוק לעזרה מיקצועית ..

פיה 61

New member
הקישור

בוודאי, כעת תצדיק את דבריך ע"י הוצאת דברים‬ מהקשרם, כפי שעשית גם בעבר. כעת משהבהרת שאינך רוצה את עזרתי- שיהיה לך הצלחה רבה.

גל סופר

New member
סליחה, אבל את מדברת דברי שקר

ועושה זאת במעטה של רוחניות מאוסה. היכן הזכרתי את המילה כדורים? במקום לנסות להצטדק תלמדי להתנצל. והתגובה שלי הוצאה מהקשרה, ממש כפי שציינתי בתגובה עצמה. הנבואה שמגשימה את עצמה ממש.

גל מספיק

זה דוד שאמר שהצעת לו כדורים ואשפוז במהלך השנים ואל תקרא לאנשים שקרנים מספיק ודי מרגע זה איני מתכוונת יותר להגיב בשרשור ואבקש מכולם לעשות כמוני אבל הוא אמר שאני צריך כדורים פסיכיארטרים והוא הציע את עזרתו יעני עזרה של אישפוז , זה בסדר זה די קבוע ההצעות הללו שלו לאנשים שונים . וזה לא מיתוך מקום של לעזור . זה ממקום שלבטל את הזולת ודיעותיו , והוא לאורך השנים הציע בלהט הויכוח בדיון לכמה אנשים שיקחו כדורים וילכו לאשפוז . דוד

גל סופר

New member
רונית, את מעוותת את דבריי שוב

לא קראתי לה שקרנית אלא דבריה היו שקר- וזה לגמרי נכון. מעולם לא אמרתי לדוד שהוא צריך כדורים פסיכיאטרים, לא בדיון הזה, לא בדיונים קודמים ולא בדיונים שעתידים לבוא. "ואל תקרא לאנשים שקרנים"- היכן עשיתי זאת? לאנשים מותר לשקר ולי אסור לומר שדבריהם שקר? לאנשים מותר להעליל עליי עלילות שווא ואני צריך לקבל זאת כמובן מאליו? יש גבול! אתם מאשימים אותי האשמות חמורות מבלי לבדוק עובדות וזה על גבול המרתיח. ההתייחסות לדבריו של דוד כאל אמת אבסולוטית ואל דבריי כאל שקר היא כשלעצמה מוכיחה דבר או שניים לגבי הטענות שטענתי. המרתיח מכל הוא שמאתמול תיבת המסרים שלי מפוצצת בהודעות בסגנון "כל הכבוד, הגיע הזמן" מחברים שמשתתפים פה אבל חוששים להביע את דעתם. פשוט מעציב מה שמתרחש כאן.

snoopytush

New member
הוא לא כתב את זה הוא כתב

"אני חושב שבעגה המקצועית משתמשים במונח דלוזיה." זה לא להציע כדורים ולא לכתוב שהוא יכול לעזור לדוד. גל צודק אנא דייקי.

שלום לחברי עולם המיסטיקה

מאתמול אני מביטה בשירשורפלצת הנוראי הזה ומתאפקת לא להגיב, ומתפתלת לי הבטן שאני חןשבת שמעניין מה גילי הייתה עושה כעת... ואני בכלל לא יודעת מה הציט את כל הויכוח הסוער הזה ומי הוציא לשון הרע אך במקום שיש לשון הרע..אני רוחקת ממנו , ועדיין כוא לי לראות כמה אש ניצטה בפורום החמוד שלנו ששלום
זה כה חשוב.. לא יודעת מי אמר מה למי ומתי אבל הרשו לי להציע שבמקום לחפור בכך כל אחד יסיק מסקנותיו ןנמשיך הלאה.. בששי אני מברכת על הנרות, את ברכת האם הגדולה..חז"ל מאמינים שחוה אמנו נהגה לברך על הנרות ושזוהי סגולה לשלום בית
לכן אני מברכת מליבי ופעמים רבות אומרת עושה שלום במרומיו הוא יעשה שלום עלי ועל בייתי ועל עירי מודיעין ועל עם ישראל ועל העולם כולו.... ואז מברכת בקול שבת שלום... והרשו לי לברך שנעשה שלום בליבנו ואז על כולם....השלום הוא ראשית מהפנים ואז לחוץ. וכיתתו חרבותיהם למזמרות ולא תדעו עוד מלחמה..

אוהבתותך תמי וחושבת כמוך

אך לעיתים יש דברים שאסור לתת להם לקרות ויש לעצרם בעודם בהתחלה אחרת הפורום יהפוך באמת לזירת קרבות...

לא ממש הבנתי ...

אבל קצת ראיתיח במגיבים שמישהו בשם גל, אמר משהו שחרג מגבולות הטעם הטוב...בלשון עדינה, ופוגעני. - במקום כזה יש מקום שאת כמנהלת פורום תשימי גבול. לדעתי. אין מקום לתפלצת כזו שבה כל אחד בוחש בדברים עוד ועוד. וגם אני אוהבת אותך ושולחת לך הרבה אור ואהבה
(אגב מזה כמעט שבוע אני ועידית בינימין...שולחות טיפולים מהקונוס הירוק..ואף חזרתי ללמוד כדי להשלים את כל 37 השיעורים של אנו האלוהים, וזה מרגיש נהדר....בועז הלך היום עם ביה"ס לטיול של יומיים בצפון...וזה מרגש שיש לי ילד גדול בכיתה ו)

גם הבן שלי הלך היום לטיול

הוא בי"ב ונסע לטיול של ארבעה ימים... איזה יופי שאת ממשיכה ללמוד

למעלה