הוצאת קיטור קלה...

dietoday

New member
הוצאת קיטור קלה...

אחרי שבועיים בהם עבדתי עם הנודניקית רק 4 ימים, עכשיו היא חזרה מהחופש היישר לוריד שלי.. פתאום "אני לא יכולה לעבוד בלי מוזיקה" ועוד מיני בילבולי ביצים שבאים בכוונה ברורה פשוט ליצור חיכוך. בשבוע שעבר, הבחורה שתפסתי את מקומה באה לאסוף כל מיני טפסים למיניהם, וישבה איתי איזה שעה.. מסתבר שגם היא סבלה פה, ופשוט לא אמרה מילה לפני שהתחלתי לעבוד.. היא אפילו אמרה שסביר שהיה עדיף שהשניה תעזוב ואני והיא היינו נשארות לעבוד יחד.. היה לי כ"כ שקט פה בלעדיה, ואחרי סופ"ש כיפי ונחמד, לחזור לפה זה פשוט גהינום...

efriend

New member
האמת מתחילה לנצח

כמו שכתבתי לך פעם, זו לא מילה שלך נגד מילה שלה, אלא יש אמת, והאמת היא שהיא מכשפה שלא יודעת לעבוד עם אנשים. אז מה שאני ממליץ הוא - תמשיכי להיות בסדר, לא להיענות לפרובוקציות שלה, ואז, בזכות האמת, תצברי מספיק כח לעשות שינוי במצב. לא יודע איך ייראה השינוי - אם תזמי מהלך לנסות לעבור תפקיד או להעביר אותה, או סתם תבקשי שייקראו אותה לסדר - זה את תדעי יותר טוב. מה שחשוב הוא שלא תישברי, כי תזכרי שתוך זמן די קצר כבר יהיה לך מספיק כח לשנות.

dietoday

New member
האמת לא כ"כ תעזור לי פה...

זה לא משנה כמה אני צודקת, היא פה כבר 3 שנים פלוס מינוס, ואם מישהו עוזב, זאת אני. במשרה הקודמת שלי למדתי שלא משנה כמה יודעים שהפקידה לא בסדר, תמיד יעדיפו לפטר את החדשה. הגעתי אפילו למצב (במשרד הקודם) שאני מדברת עם הסמנכ"ל, שהיה גם המנהל שלנו, והוא במילים שלו, בלי שידול ממני, אומר שהוא יודע שהיא לא אדם שנעים לעבוד איתה ושבכלל לא פשוט להסתדר איתה.. הם מתו עלי שם. ממש. הבחור היה על סף בכי כשהוא בישר לי שמפטרים אותי... אבל זה לא נותן לי כלום. אני עדיין החדשה. היום למשל, שוב הוויכוח על הרדיו... נכנסתי, הרדיו בפול ווליום. החלשתי קצת והתיישבתי ליד המחשב. כמו מתוך אינסטינקט, היא קמה להגביר שוב (גם אם זה רק טיפה, כדי להוכיח שהיא בשליטה), ופלטה (בטון של נשבר לי הזין ממך עופי מפה) שאני היום הולכת לעבוד "שם" עם הצבעה לכיוון כללי של שאר המשרד... שאלתי אותה מה היא רוצה, אז היא אמרה שאני אלך לעזור לכספים לקראת סוף שנה. לא היה יותר פשוט ונעים פשוט להגיד את זה ככה? היא גם אמרה שאין לה בכלל בעיה להחליש, אני רק צריכה לבקש.. כשאמרתי שהחלשתי היא התעצבנה ואמרה שאין לי מושג איזה לא נעים זה שהיא הולכת לרגע וחוזרת לרדיו מכובה.. אוי, הטרגדיה האנושית... לא רציתי להגיע למצב שאני מעדיפה להוציא אישורי מחלה מאשר לבוא למשרד, אבל אני מרגישה את זה קורה...

efriend

New member
עובדים רעי מזג

כשעבדתי בארה"ב ועובד חדש היה מתראיין לצוות, היו מארגנים לו פגישות עם כל אחד בצוות. ראש הקבוצה היה מבקש מאיתנו לשים לב האם זה אדם שיהיה לנו נחמד לעבוד איתו. זה היה דבר ראשון במעלה. גם בחברה שאני עובד בה עכשיו, אין חראות - כמו שלמשל היו בצבא. מצער שמכשפה כזו הצליחה לעבור את תהליכי המיון, ושהבוס הקודם שלך פיטר אותך רק בגלל שהיית יותר חדשה. אז זה ההגיון (האולי נאיבי) שלי - עובד רע מזג גורם נזק גדול לאירגון, במיוחד אם זו מזכירה שבאה במגע עם כל העובדים. ולכן האירגון יירצה להיפטר ממנו, אלא אם כן יש לו סגולות מיוחדות. סיפרת שהתפקיד לא מאוד מסובך ואת לומדת מהר - אז ההגיון כביכול אומר ש3 שנות נסיון הן לאו דווקא סגולה מיוחדת מספיק. איכשהו נדמה לי שכדאי לתת עוד צ'אנס קצר לאמת (אולי אפילו רק כמה שבועות, ונכון, באירגון הקודם זה לא הצליח אבל אולי כאן כן), ואז לברוח משם - כי חבל עלייך, ואולי ייתמזל מזלך הפעם ופשוט תגיעי למקום עבודה נחמד

dietoday

New member
הבעיה היא...

ש-לי- התפקיד לא מסובך, ואין לי הרבה אחריות רק בגלל ש-היא- לוקחת על עצמה הכל. הם משאירים אותה פה כי הם יודעים שהיא מתפקדת כמו שצריך, גם אם זה על חשבון אחרים, בדיוק כמו במשרד הקודם.. אני יודעת שמזכירה לא נשמע כמו משהו שדורש הרבה, אבל יש הרבה פינות קטנות, שאם יודעים לנהל אותן, אפשר להפוך ליקר ערך מאוד עבור החברה...

אני חושבת שחשוב שתקיימי שיחה בינכם

ותנסו להגיע לאמצע ולהתפשר שיהיה נעים לעבוד אחת בחברת השנייה וככה תדעי שלפחות ניסית ועשית את המאמצים.

yamkachol

New member
מחזיק לך אצבעות,

שתוכלי לשמור על איכות עבודה טובה כנדרש, רוגע ושלוה ואולי אפילו חיוך על הפנים??? כל טוב לך. שמרי על עצמך.

למעלה