הופ
שוב

Macbook

New member
../images/Emo42.gifמחשבות חיוביות../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

כמו בכל ימי חמישי...
אז כמו שאתם כבר יודעים - שרשרו לפה דברים טובים שקרו לכם השבוע, ושיהיה לכולנו סוף שבוע מעולה!

../images/Emo209.gifטסה יום ראשון :)

לא משו מיוחד, לאוקראינה לבקר משפחה אבל זה בכל זאת חו"ל וצריך מדי פעם להתאוורר ^____^ וסיימתי היום לראות FMAB, אחת הסדרות היותר מוצלחות שראיתי השנה :) מתכננת כבר להמשיך לקרוא את המנגה בהזדמנות

Guid

New member
FMAB מעולה!

אני בפרק 57 סופסוף, אני מקווה לסיים אותה השבוע~

Hasselblad

New member
השבוע זה קל

יומהולדת
יומהולדת
יומהולדת
יומהולדת
יומהולדת
יומהולדת
יומהולדת
יומהולדת
יומהולדת
יומהולדת
יומהולדת אההה וגם D5 מארק II פלאשים כולל הכל קורס איפור והסטודיו שאוטוטו נפתח

ווינגז

New member
Larry says 'NARF' too!

- כמו בשבוע שעבר, לולה המקסימה שהצחיקה אותי בטירוף כשלקחתי אותה מהמרעה וביציאה ממנו היא ממש ניסתה לשכנע אותי לתת לה לאכול ירק, שמנה.
- היום הזה בכלל התחיל בזה שהלכתי לקניון לקנות למיכאל ספרים כמתנת יום הולדת, וקניתי לו (בין היתר) את שמוליקיפוד
ואת סיפורי פילפילונים [ככה קוראים לזה?]. המתנה הוכתרה כהצלחה, לא היה להם את אף אחד מהדברים. - אחרי זה נסעתי ברכבת לעזריאלי
, אבל היה פחות עמוס ממה שציפיתי. פגשתי שם חברה שחזרה מחו"ל לפני כמה חודשים ועוד לא יצא לנו להפגש. להפתעתי, זה לא היה מביך לפגוש אותה, לא הפסקנו לדבר והיה ממש כיף. - אכלנו ארוחת בוקר טעימה בקפה-קפה. - טיול ציוד-סוסים זה תמיד טוב, וגם היה לנו זמן להשלים פערים בכל מה שנוגע לענף.
- אין כמו לשטוף ולהבריש סוסים, בחיי. - חזרה אחורה - ביום ראשון נפגשתי עם חברה מה"חבורה" של ביה"ס, בפעם הראשונה מזה שנים (שלא כחלק מהחבורה הגדולה). היה ממש כיף ומרענן לדבר איתה. - ביום שני הייתי בים עם אמא, בן הזוג שלה והילדים שלו [והילד של הילדה שלו
]. כעיקרון תכננתי לפגוש חברה ובסוף היא הבריזה, אבל Nevertheless היה כיף. - חדשות טובות מחברים זה תמיד טוב. - דיברתי על כמה דברים שממש מפריעים לי. אני עדיין לא בטוחה כמה זה טוב, אבל נראה לי שלהזיק זה לא יכול. - שיחות טלפון טובות עם חברה 'חדשה', מפתיע כמה קל לדבר איתה. - הצעה מפתיעה שאני צריכה לחשוב עליה, אבל אם אקבל אותה - זה עשוי לשנות את המסלול שבו אני הולכת היום. לילה טוב.

yonVata

New member
טוב....

בהמשך ישיר לשבועות קודמים אני עדין בחפש"ש - וזה דבר נהדר שכשלעצמו! סוףסוף הצלחתי לארגן פגישה עם סיו (ואפילו זכיתי לראות את גלית על הדרך
) עליתי 6 רמות השבוע עם הפריסט, פיצוי הולם על כל הרמות שלא עליתי בחודשים האחרונים.... אני וואל חגגנו שנתיים ביחד השבוע
העבודה החדשה ממש סבבה, עמוסה, אבל זה מעביר לי את היום עבודה ממש מהר
ויתרנו על הדירה שמצאנו בשל "קרמה שלילית" - ועכשיו אני וואל במסע חיפוש דירות חדש
לא מצליח לחשוב על משו מיוחד חוצמזה...

yonVata

New member
ת"א...

באיזור מרכז ת"א.... האחרונה שראינו הייתה בנחלת בניימין, השבוע אנחנו רוצים ללכת לראות אחת בפרישמן...

Guid

New member
הו, זה ממש ממש פשוט:

-סיימתי קורס מיתוג סופסוף!! זה היה כזה כיף, אבל גם נורא מעיק... היה טוב, וטוב שהיה! :) -קניצתי גם מכשיר חדש השבוע (סוני אריקסון Naite. חמוד לאללה, ראו תמונה), ואנשים סופסוף שומעים כשאני מדבר!! (המכשיר הקודם שלי התקלקל ונגמר לי הביטוח עליו...) -התחלתי לראות Fringe, ונורא פחדתי שזה לא יעמוד בציפיות, אבל מסתבר שזה ממש מעולה!
ובתכל'ס? היה שבוע לא רע בכלל~ הלחץ של השיעורי בית ירד משמעותית, וזה ממש משפיע על המצב רוח... D:

Guid

New member
הו, הסניליות...

התמונה ----------> ותיקון: קניצתי= קניתי. כמובן. יש לי משהו עם האות צ' היום... >.>

yonVata

New member
מיתוג טלפוני יעני?

כי אנלא אם אתה מדבר על מיתוג רגיל אני חושב שזה הדבר הכי כיפי שאיפעם למדתי :p

Guid

New member
XDDDDDDDDDD

מיתוג מלשון "מותג". למתג מוצר מסויים, עסק מסויים. זה מונח מתחום התקשרות החזותית והפרסום... P:

yonVata

New member
מה אתה צוחק? ../images/Emo3.gif

אני התכוונתי למיתוג מלשון מתג!

למעלה