הופ הופ

החאמוס

New member
אני לא מצודד באף אחד,אבל מי קורא את תנאי~

השימוש? XDD למה לקרוא את זה? במילא אי אפשר ללכת נגד החברה מכיוון שהם יצרו את המשחק...זה לא כיף! יש להם זכויות באופן אוטומטי כשהם מחזיקים בזכויות יוצרים,אבל אם הם עושים משהו לא חוקי לגבי הלקוחות שלהם? אי יהיה אפשר לבוא אליהם בטענות וזה לא הוגן,ושום תנאי שימוש לא קשורים לכאן מכיוון שזה לא אמור למנוע מאיתנו לשחק במשחק,אבל מצד שני גם לא לגרום לנו להיות תלואים בנקסון ואף פעם לא להיות נגד,או לגרום להם לשנות עונש קולקטיבי שהם עשו,כמו על ישראל...שהם לא נותנים לנו לקנות nx cash...

ToryMaster

New member
זה שלא קראת זו בעיה שלך

חתמת - הסכמת, עכשיו תתמודד. הם נותנים לנו לקנות קאש, פשוט הדרכים בהן אנחנו צריכים לעשות את זה מסובכות יותר וקשות יותר לרמאות.

ווינגז

New member
כמעט אף אחד לא קורא את חוקי השימוש,

זה נכון (כמעט באף אתר/תוכנה ואפילו לא בבנקים, למען האמת), אבל אי ידיעת החוק לא פותרת אותך ממנו. זאת אומרת, אני מניחה שנקסון יודעים שרוב רובם של השחקנים לא קראו את החוקים שהם פרסמו, ועדיין - כל שחקן ושחקן במשחק אחראי שלא לעבור עליהם, והענישה למי שעובר עליהם מגיעה בהתאם, כאילו קראת אותם ואתה מודע להם.

החאמוס

New member
בוקר טוב לכולם~

אני חייב לציין שאחרי כל הפילוסופיה שלי על נקסון לפני כמה ימים חזרתי לשחק קצת במייפל וזה היה תענוג ^^ תכלס אין כמו מייפל... בקשר למה שהילד עשה: קודם כל אין מצב שהוא קיבל עונש בגלל שרת פרטי שהוא פתח... לדעתי יש שתי אפשרויות! 1. הילד קישר את משתמשי המשחק אוטומטית למסד נתונים אחר,ככה שהכל נשמר אצלו והבקרה על המשחק הייתה אצלו (ככה לפחות ווינט הציגו את העבירה ואם זה נכון אז זה מה שהסברתי זה מה שקרה). 2. הילד ניסה לפרוץ את הקבצים של המשחק,עכשיו אתם בטח שואלים "מה הבעיה בזה? כבר עשו את זה וככה נפתחו שרתים פרטיים שהם חוקיים (לפחות נקסון מסכימים לזה)" אז זהו,שזה לא חוקי,מי שפרץ את הקבצים של המשחק הצליח להתחמק ובנתיים פירסם אותם בכל העולם,וככה לנקסון לא הייתה ברירה לאשר פתיחת שרתים פרטיים (כמובן בלי רווח אישי). אגב,רבתם על "הוצאת דיבה" וכל מיני "אתה נשמע כאילו אתה ביסודי ואתה צריך לגדול ולראות עולם" בגללי? o_O כי אני לא ביסודי ולא נראה לי שאמרתי משהו קיצוני.

ToryMaster

New member
זה לא קשור אלייך, אל תדאג

סביר להניח שהוא לא פרץ את הקבצים ושחרר אותם לעולם, אני בהחלט מסכימה, אבל הוא כן עשה שימוש בקבצים שאינם חוקיים כי דרך השגתם אינה חוקית, וזה אומר שגם הוא מפר זכויות יוצרים. מתי נקסון אישרו פתיחת שרתים פרטיים?

Hasselblad

New member
מתוך תנאי השימוש של נקסון

We reserve the right at any time to: Change the terms and conditions of this Agreement; Change the Service, including terminating, eliminating, supplementing, modifying, adding to or discontinuing any content or data on or feature of the Service or the hours that the Service is available; Change any fees or charges, if any, related to your use of the Service; and Change the equipment, hardware or software required to use and access the Service. ובתרגום חופשי: אנחנו שומרים לעצמנו את הזכות לשנות חוזה זה בכל עת. לשנות את השירותים הניתנים ע"י כולל הורדה של המשחק שעות המשחק וכו' לשנות את החומרה הנדרשת והאפייון הנדרש החפצים והגישה למשחק - במילים אחרות יכולים לחסום אותך מתי שבא להם.... לשנות את נושא התשלום כולל והחיוב הקשורים לשימוש בשרותים השונים

oded12120

New member
ושוב, אם הם מחליטים לתת באן לכל הישראלים זה

בגדר אפליה פסולה שזה דבר אסור ע"פ חוק...

deisy

New member
יש משחקים שאפשר לשחק אותם רק

בארה"ב... ומותר להם לעשות את זה! וגם אם תנסה לתבוע אותם על זה שאתה לא יכול לשחק בארץ במשחק לא יצא לך מזה כלום... זכותם זה שלהם . נקודה. הם לא חייבים לאפשר לכל העולם לשחק.

oded12120

New member
נכון את צודקת יש משחקים

שמראש שיצאו הגבילו אותם לאזורים בארה"ב אבל מכיוון שהמשחק כבר יצא וnexon לא חסמו ישראלים(והישראלים שיחקו וקנו nx) אסור לחסום אותנו. זה לא תקדים משפטי- זה קיים תשאלו כל עורך דין

P o o f i

New member
אתמול לפני שקראתי את השרשור,

מישהו מהגילד שיודע איפה אני גרה, אמר משהו כמו 'שמעת על הישראלי שפרץ לנקסון?'. לא חשבתי שיפרסמו את זה בכל העולם.

MR Lordi

New member
דווקא כן!

היה כתוב על זה בפורום של נקסון! אבל לא כתבו על ישראל. פשוט כתבו על מישהו בן 16 בכיתה י"א...

yarden41

New member
../images/Emo2.gif הנה הקישור

http://forum.nexon.net/MAPLESTORY/forums/thread/1771036.aspx בטח חבר שלו כתב את זה.. הוא כותב שם על "חלום" של ילד בן 16, שחלם ליצור משחק. ובקשר לכל עניין הכספים. אנשים מחליטים אם לקנות NX או לא. נקסון לא מחייבים אף אחד|סדגש. הכל באחריות האנשים. חאמוס, מה לא הבנת?

החאמוס

New member
אוף..יום שלם בלי תגובות חדשות...איזה מבאסים~

אתם!!! הדיון הזה ממש כיף! כולם כאן רבים על משחק פטריות חזירים....אז לפחות תמשיכו להגיב ולהחיות את הדיון? אני יודע מה לעשות כדי להחיות את הדיון (-: נקסון צריכים להגדיל את הכתב של תנאי השימוש במשחקים שלהם
זהו,תוך כמה דקות תתפרצו עלי.

למעלה