הופ הופ

ToryMaster

New member
למה שדבר כזה יקרה?

קודם כל - בלי הוכחות ועם הטונים בהם אתה משתמש יש בעיות לא מעטות, ולכן אני אבקש ממך להימנע מהם, בלי כינויי גנאי, בלי לתקוף, בלי לזלזל, בלי להעליב, כי אנחנו ממש לא מוכנות לזה בפורום הזה. זו לא אנטישמיות. אולי הם אנטישמים, אבל זה שהם מחקו הודעה כזו? איך זה אומר לך אנטישמיות? יש די והותר סיבות אפשריות אחרות, ובלי הוכחה ראויה, טענה כזו גובלת בהוצאת דיבה. פוליטיקה - לא כאן, כנ"ל גזענות [ואני אחסוך ממך את מחשבותי], דברי שנאה וכדומה. דבר אחרון - מנסיוני, כמה מתלמידי שגולשים כאן, וחברים בגילד שלי, הם מנומסים, נחמדים, ונבונים יותר מהרבה בני גילי ומבוגרים יותר שאני מכירה, השתדל לא להכליל הכללות מטופשות על אנשים, בלי בסיס טוב לזה.

icy woman

New member
קודם כל- קצת כבוד

בדרך כתיבתך, בלי קשר אם אתה כותב לאדם בוגר (ואכן גילה כפול משלך) או עם ילד ביסודי. כולם שווים כאן ולכולם מגיע אותו יחס מכובד. וממרום 48 שנות חיי- אני חושבת שתקשיב למילים האחרונות שלך עצמך: אתה צריך קצת לגדול ולראות עולם..(ולהבין) ואינני רוצה להכנס כלל לסגנון של "אבא שלי הכי גיבור.." ז פשוט מגוחך

oded12120

New member
ממש לא הכוונה

כל אחד יוכל לעשות משהו אם נקסון יחליטו לתת לו באן וזאת בדיוק הייתה הכוונה שלי. גם אם התאגיד הכי גדול עושה משהו לא חוקי אפשר לעשות משהו-וכל אחד יכול בלי קשר לאבא או קשרים אחרים, ולא אמורים לשבת בצד ולהגיד שאין מה לעשות. נקסון היא חברה גדולה עם הרבה קשרים זה נכון אבל אם מישהו עובר על החוק אפשר לפעול. וכן אם הם יחליטו פתאום לחסום את ישראל זהו דבר לא חוקי(ומה שעשיתי היה לתת מצב מוקצן-לא באמת חושב שהם יהיו מספיק טיפשים ויעשו את זה.

Hasselblad

New member
אז מה בדיוק הבעיה פה?

נקסון לא עשו שום דבר לא חוקי... לבוא ולהגיד אם ואם ואם..... וכמו שכבר אמרתי אם נקסון רוצים שלא יהיו יותר ישראלים במשחק יש להם יותר מדרך חוקית אחת לעשות את זה ללא צורך בשימוש בבאן

oded12120

New member
כן זה פורום חופשי

ומותר לי גם לתת דוגמא מוקצנת-או שזה לא חוקי? ולא אין שום דרך חוקית לתת לכל הישראלים באן...

Hasselblad

New member
זה כנראה ויכוח מיותר

כי אתה רק אומר את מה שיש לך. אני אשאר בדעתי כי אתה טועה... אתה התחלת בהודעה הראשונה שלך שאם נקסון לא היו אנטישמים ונותנים סיבה לאנשים לפתוח שרת פרטי,אם להיות קיצונית כמוך.. בעצם אמרת שמי שעושה פשע אפשר לפשוע נגדו? אין לך דרך להוכיח כי נקסון אנטישמים, גם באן לכל ישראל הוא לא בגדר אנטישמיות אלא אולי יותר בגדר אפליה. המושג אנטישמיות אומר שנאת יהודים ולא שנאת ישראלים. נקסון היא חברה פרטית אשר משווקת משחקי רשת, כמו שיש להם משחקים מסויימים אשר משווקים רק בארה"ב הם יכולים לעשות גם את מייפל גלובל כזה. אני אמשיך בגישתי של לגבות את כל מה שאני אומרת ואצוטט שוב מתנאי השימוש: We reserve the right to limit, suspend, interrupt or terminate the availability of the Service, in whole or in part, to you and any other user or person, geographic area or jurisdiction, at any time and in our sole discretion ובתרגום חופשי: אנו שומרים לעצמנו את הזכות לשנות להגביל להשהות להפסיק את הגישה לשרותינו בשלמותם או בצורה חלקית לך ולכל משתמש אחר, על פי איזור גאוגרפי או תחום שיפוט בכל זמן ובהחטתנו בלבד. ואני אוסיף עוד ציטוט מהסכם הפרטיות של נקסון: Nexon America does not control the acts of the individuals who use the Service ובתרגום חופשי: נקסון אמריקה לא לוקחים אחריות על פעולות של אנשים פרטיים אשר משתמשים בשרותיה. ולסיום אני אגיד שכן כבר היו תקדימים משפטיים בעבר, וכן גם יהיו עוד. אתה חושב שאתה יכול לגרום לאחד? לך על זה.

ToryMaster

New member
אנטישמיות אינה שנאת יהודים גם

אם רוצים לרדת למקורות, מדובר בשנאת העמים השמים, בני ישראל, יהודה, וכמובן כל צאצאי שם [הבן של נוח, זה שהצאצאים שלו לא הפכו לבני ישראל/יהודה/יהודים].

Hasselblad

New member
אני יודעת את כל זה

אך במקביל אנטישמיות מעולם לא היתה מזוהה אם אף עם שמיימי מלבד יהודים... אם כבר נכנסת לויקי תקראי עד הסוף
למטרת הויכוח הדוגמא שלי הספיקה בכדי להוכיח כי אין כאן אנטישמיות אלא אולי אפליה

Hasselblad

New member
אהה ושלא יהיה ספק

כל מה שאני מצוטטת כאן אלה דברים שאתה אישרת שקראת ושאתה מסכים להם כאשר נרשמת לנקסון.

oded12120

New member
רק לציין

דבר ראשון -לא אמרתי שמי שעושה פשע אפשר לפשוע נגדו , ואני בעצמי מעולם לא שיחקתי בשרת פרטי ובטח שלא הייתי פותח שרת פרטי. כל מה שעשיתי היה לתת דעה על אחת הסיבות שאנשים בכלל ירצו לשחק בשרת פרטי. ושוב-אם נקסון מראש היו מאפשרים רק לאנשים מארה"ב לשחק אז לא היינו יכולים להתלונן אך מכיוון שהם כבר אפשרו לנו לשחק במשך שנים וגם לקנות nx בשלב מסויים וב pay by cash הם לא יוכלו מבחינה חוקית לתת באן. תשאל עורך דין האם זה חוקי ותראה מה הוא עונה לך,אולי ככה נפסיק שנינו לרשום הודעות בנוסח "אתה טועה אני צודק"..

Hasselblad

New member
חוקי

אם הם ציינו את זה בתנאי השימוש שלהם אתה הסכמת. קראתי בכלל את הציטוט? הם צינו בפירוש שזכותם להפסיק את המשחק לך או לכל משתמש אחר כולל מסיבות גאוגרפיות, גם בקניית קאש מכל סוג שהוא נקסון מציינים שלא ינתנו החזרים כספיים במידה ושירותיו של המשחק יפסיקו או ישתבשו מכל סיבה.... כמו שאמרתי ויכוח מיותר. אתה יכול לתבוע את נקסון כמו שאני יכולה לתבוע את אולמרט השאלה אם יצא מזה משהו. אתה תמים, נקסון מעולם לא הבטיחו לך כלום ויותר מזה הם מתנערים כמעט מכל אחריות אפשרית, ואתה אישרת את הכל כאשר הסכמת לתנאי השימוש שכלל הנראה מעולם לא קראת.

oded12120

New member
אני לא תמים

אני פשוט אחד שלא חושב שכל חברה גדולה יכולה לדרך עליו. תמיד קל לאמר "אין מה לעשות" אבל תמיד יש מה לעשות. ולאולמרט יש חסינות אם לא ידעת...

Hasselblad

New member
אני יודעת... בגלל זה אמרתי את זה

תנאי השימוש והסכם הפרטיות שחתמת עליהם הם ממש כמו חסינות. ככל שהדיון הזה ממשיך ככה הוא נראה לי יותר ויותר מיותר. אם יש לך את הכסף האמונה והאנרגיות לתבוע את נקסון תהנה. למרות שאם לי היה את היכולות והמשאבים האלה לפחות הייתי משקיעה את המשאבים שלי במשהו שיביא יותר תועלת ויעשה יותר צדק מאשר לתבוע חברה שמשווקת משחקי רשת.

oded12120

New member
אני עדיין לא ראיתי שנקסון חסמו את כל הישראלים

עד אז אני מוותר. וכן אני עושה דברים שמביאים לי תועלת(אל תדאג).

Hasselblad

New member
זה ממש נשמע

כאילו אתה רוצה שנקסון יחסמו את כל ישראל............ כנראה שאתה זה שאוהב צרות ולא נקסון. אני בחורה. ואני גם מפסיקה את הויכוח הזה... כי אתה רק אומר... אני ואני ואני ואבא ואבא ואבא ועורכי דין ועורכי דין ועורכי דין... לא חוקי לא חוקי לא חוקי.. ואני היחידה שמביאה הוכחות לכל הטיעונים שלי. הסיבה שלא נכנסתיע לויכוח עורכי הדין כי זה מיותר, גם לי יש חברים עורכי דין (כבר אמרנו שאני לא בגילך) אבל כל כך קשה לי להאמין שעורך דין טוב יבזבז את זמנו על זה... אלא שוב אם תשלם לו מראש מה איכפת לו. ושוב בפעם האחרונה... באישרך את תנאי השימוש בעצם הסכמת לכל מה שנקסון עושים כולל באן לכל ישראל אפילו סתם כי בא להם.... אם יש לך עוד זמן מיותר לך תתבע את הלוטו ששילמת על כרטיס ולא זכית

Hasselblad

New member
אתה מגיב לשולי ולא לעיקר

לא הגבת ולו פעם אחת על כל הציטוטים שהבאתי מתנאי השימוש שאישרת בהרשמתך... כן כן יופי תבזבז את הזמן בלהגיב רק על ההלצה שלי בנושא אולמרט... או בנושא מי שפע שיפשעו נגדו... בקיצור דיון של בזבוז זמן.

למעלה