הופ הופ

ווינגז

New member
../images/Emo63.gif Monster Book - דיון ../images/Emo153.gif../images/Emo156.gif../images/Emo121.gif

מתייחסים אליו? מה אתם חושבים על הרעיון? מיותר/לא מיותר? מחפשים קלפים או פשוט מרימים אותם כשהם נופלים במקרה? חמישה קלפים לכל מפלצת, או שמספיק קלף אחד? קווסטים שדורשים קלפים מסויימים - טוב/רע? אפקטים שמקבלים בקלף הראשון - יעיל או מיותר? תוספת ניסיון בקלף החמישי - יעיל או מיותר? נסו להתייחס אל השאלות כאל נקודות למחשבה לפתיחת דיון, ולא כאל סקר של שאלה-תשובה. צרפו תמונות של מצב הספר שלכם, בפקודה
כל מה שיש לכם להגיד על הנושא - לפה

מאד רוצה את המדליה ל- 30 קלפים

והשגתי 5 באראן שלי על אלישר (סיפור מעניין מאד יש לבחור) אז כן חשוב לי האפקט הוא בקלף החמישי לא? הייתי מעדיף שהקלף יהיה נדיר יותר אבל פעם אחת (אני גם ככה מרים אם הם נופלים עכשיו יש לי 3 זוגות של נעלי סלים)

Macbook

New member
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

מתייחסים אליו? מה אתם חושבים על הרעיון? מיותר/לא מיותר? לא מתייחס אליו. אני בכלליות לא מייחס לזה חשיבות.. אם נופל, מזל טוב, אני ארים וזהו. לא עושה מזה עניין, אני לא חושב גם שזה חלק משמעותי במשחק שלי. מחפשים קלפים או פשוט מרימים אותם כשהם נופלים במקרה? מרים כשהם נופלים במקרה. וגם זה דיי נדיר, למען האמת. אני חרשן ולא נפלו לי הרבה קלפים. חמישה קלפים לכל מפלצת, או שמספיק קלף אחד? מבחינתי גם אחד בסדר. קווסטים שדורשים קלפים מסויימים - טוב/רע? רע. רע. רע. לא לכולם יש כוח לשבת ולאסוף קלף, לפעמים זה יכול לקחת יותר מדי זמן. זה סבבה אם זה של מפלצת שאני מתאמן עליה בקביעות, אבל אם לא, פורפיט לקווסט וביוש~ אפקטים שמקבלים בקלף הראשון - יעיל או מיותר? מיותר, אלא אם זה אפקט של +500 M.ATT תוספת ניסיון בקלף החמישי - יעיל או מיותר? זה... נחמד. רק אם זה קבוע

וואלה..

מתייחסים אליו? מה אתם חושבים על הרעיון? מיותר/לא מיותר? לא מיותר ולא חיוני, נחמד לראות פרטים ודרופים, אבל לא עוזר במיוחד. מחפשים קלפים או פשוט מרימים אותם כשהם נופלים במקרה? חיפשתי פעם, אבל מאז שחיפשתי מגן מייפל בבבאבלינג ויצאו בעשרות התייאשתי חמישה קלפים לכל מפלצת, או שמספיק קלף אחד? חמישה זה אתגר, אבל אחד זה פשוט קל מידי... קווסטים שדורשים קלפים מסויימים - טוב/רע? רע. למי יש כח להרוג מפלצות שעות כדי למצוא קלפים..? אפקטים שמקבלים בקלף הראשון - יעיל או מיותר? לא נתקלתי לאחרונה- לא זוכר... תוספת ניסיון בקלף החמישי - יעיל או מיותר? לפי מה שקיבלתי בשבלולים אדומים- לא מציאה. כאילו אני הולך להרוג רקקק אותם שעה..

miss_t

New member
הקלפים האלו חביבים למדיי

האפקט שפועל אחרי קלף אחד הוא חביב, לא תורם הרבה אבל מעניין. אחרי 5 קלפים וספת לEXP זה מעולה. האמת שפשוט שמתי לב שקל יחסית להשיגם אם מתאמנים במקום אימון אחד. לא מייחסת לקלפים חשיבות רבה, אבל זה נחמד- תמיד כשנופל אני מופתעת ותוהה מה זה ואז מרימה
האמת שזה גם יעיל למדיי! לאחר איסוף 5 קלפים אפשר לקבל את רוב המידע על המפלצות! זה היתרון העיקרי בנושא הקלפים

P o o f i

New member
יעל פקדה עלי ../images/Emo10.gif

אני לא מחפשת קלפים, אלא מרימה אותם אם הם נופלים במקרה. קווסטים.. נשמע חביב- נותן פוש להתאמן. האפקטים והתוספת ניסיון, למה לא?
שאני אגיד לא לדברים כאלה? יש לי 33 קלפים, וזה עוד כלום יחסית לאנשים שאני מכירה. אני מכירה מישהו עם יותר מ130 קלפים. אם הייתי ברמה נמוכה יותר כשזה יצא, אז אולי הייתה לי את המוטיבציה לצוד מפלצות לרמות נמוכות יחסית.

Don Nirtin

New member
../images/Emo132.gif En Nombre Del Los Cards../images/Emo132.gif

מתייחסים אליו? מה אתם חושבים על הרעיון? מיותר/לא מיותר?
: פעם בתקופת המייפל הישנה, לא היו לנו דרכי מידע נגישים. בשביל זה המציאו את היידן סטרייט שהתברר להיות חרא אתר בהמשך דרכו. לכן- זה רעיון אחלה, מוסיף המון, ומוסיף סיבה ומוטיבציה להתאמן על המפלצות. בתמונה: שער הספר. ברקע: אקווה רואד.

Don Nirtin

New member
En Nombre Del Los Cards 2../images/Emo132.gif../images/Emo87.gif

מחפשים קלפים או פשוט מרימים אותם כשהם נופלים במקרה?
זה כמו ללקט פטריות. זה כיף. זה אחלה. וזה סיבה טובה לחפש את המפלצות לרמה נמוכה ולהינות מחוסר האקספי. כמו כן- זה מוסיף תוספות מיוחדות, לכן- תשובתי המומחה לדבר הקלפים הינו כך: MUST CATCH THEM ALL או שנמות בידי כלב כלשהו. או חלזון. או משהו כזה. הערה שוליים: אני אובססיבי לקלפים. תתמודדו עם זה. בתמונה: מפלצות לרמות נמוכות. מי שזוכר איפה אפשר למצוא Snail לרמה 1 בריכוז גבוה יתברך ב"תודה רבה ק$R^$%^$%^#$" וריצה מפוארת עד למקום ריכוזם העיקרי. ניסיתי את המפה שלפני Wild Cargo- שום קלף לא נזרק

Don Nirtin

New member
En Nombre Del Los Cards ../images/Emo132.gif../images/Emo87.gif

חמישה קלפים לכל מפלצת, או שמספיק קלף אחד?
- יש שיאמרו שאני חסר חיים. ויש שיאמרו שהקלפים אינם חשובים בעליל. ויש כאלה שיאמרו שנאי סתם אובססיבי. אז ברור ש5 קלפים

Don Nirtin

New member
3 En Nombre Del Los Cards ../images/Emo87.gif

אני סתם משרשר להנאתי. תשובה לשאלה הבאה תבוא מתישהו בבהמשך. TO BE CONTINUE
הנה הסיפור המעניין לגבי CUBE SLIME- זוכרים את התקופה המופרעת בה אנשים חיפשו נשקים של מייפל? אני מצאתי את זה בסוף אצל הבאבלינג דווקא וככה הרווחתי את השילד המיוחד לקוסמים שעד היום מפאר את ביגניר. אבל CUBE SLIME הייתה מפלצת חמודה להפליא.

Don Nirtin

New member
../images/Emo87.gifEn Nombre Del Los Cards

הלופין זומבי הזה דווקא לא היה קשה להשיג. הוא דרוש לקווסט מדלייה של חיסול 444 מפלצות זומביות- דבר שנורא מושלם בעבור הקלריקים. מלבד זאת, כדי להשלים את הקווסט עליי להשיג קלף אחד אחרון- כלב מומייה. ודווקא המפלצתת הזו קשה למציאה ע"י ריכוז רב מדי שלהם.

Don Nirtin

New member
En Nombre Del Los Cards../images/Emo87.gif

ועוד הערה בקשר לתמונה הקודמת- עין קרה- במקור זה היה אמור להיות ציד של CHAOS SCROLL הארור. ולגבי התמונה הזו- החייזר שיש שם זה ממתי שהלכתי לעזור לנעמה עם הקווסט שלה לאסוף 60 מגנטים שדרוש לקווסט של NLC בכדי להשיג את הכיסא המיוחל משם. מה שמפתיע היה שהיה שם באג והמגנטים בכלל לא נזרקו לנעמונת. רק 2-3 פאצ'ים מאוחר יותר זה קרה לה. והקלף הזה נשאר לי כתזכורת מרה. הכלב ים הכחול הזה- יצא בפוקוס.

Don Nirtin

New member
En Nombre Del Los Cards ../images/Emo87.gif

כאן הגענו לרמה אחרת לגמרי. הצב נפל לי כשחיפשתי אחרי King Clang בשביל המגילות שלו איפשהו ברמות ה80 המוקדמות. הזומביות למיניהם- גם חלק מהקווסט של ה444 מפלצות שנדרשתי לרצוח. ואין לי באמת הסבר למה לעזאזאל עושה שם האלה של מאגטיה. כנראה שהייתי ממש משועמם. ולגבי JAR- חיפשתי דרופ שלהם..................................................................................................................... שוב הכאוס סקרול הארור הזה.

Don Nirtin

New member
En Nombre Del Los Cards ../images/Emo87.gif

הקלף הראשון שיצא לי מיד לאחר יציאת הפאץ' היה של MALADY. באורח מפתיע- זה התאים בדיוק לאהבתי לקשישה מסויימת שנמצאת כאן בפורום. אז, מותק, אם את קוראת את זה- זה מוקדש לך
הזומבי- הייתי שם במבצע של לאסוף 100 שיניים של זהב למכור לחנות. הנה לכם מבצע שמקדשת את כל האמצעים
גולמים- התפגרתי משיעמום אז רצחתי קצת בהיידן סטרייט של הגולמים. הזאב הלבן- שיעמוןם תהוי גרם לי לאבד שפיות לנדוד לאל נאט. אתם יודעים איך זה.

Don Nirtin

New member
En Nombre Del Los Cards בשם הקלפים../images/Emo87.gif

כי אין לי סיפור מרתק נעבור לשאלות של יעל: קווסטים שדורשים קלפים מסויימים - טוב/רע?
פאקינג חבל שיש רק קווסט אחד שמערב קלפים כחלק מתנאי סיום הקווסטים. יאללה נקסון, עוד אחד! בתמונה: מפלצת במאגטיה+ ליצן מהונדס כלשהו בלודי. לא משהו מרתק.

Don Nirtin

New member
אוקיי, בשם הקלפים../images/Emo87.gif

ולא ייסף ניר לומר דבר על הקלף הארור הזה.

Don Nirtin

New member
en nombre de los cards בפעם המי יודע כמה../images/Emo87.gif

הגוביז הם הקלפים הטריים ביותר שלי- מהיום.

למעלה