הופ הופ

spongbob

New member
../images/Emo110.gifמשחק תמים או מסחטת כסף?

בזמן האחרון עולה הרבה המושג "מסחטת הכסף של נקסון", כידוע, נקסון היא הבעלים של המשחק מייפל סטורי והיא מציעה משחק חינמי ואפשרות שהיא סוג של שידרוג חווית המשחק בכסף אמיתי [AKA קאש]. מה אתם חושבים על זה? האם המשחק הוא בעצם מטחנת כסף? אולי לא? שיהיה דיון מעניין ופורה!

../images/Emo209.gifטוב נו,ברור

כל העולם מנסה לייצר מסחטות כסף, אני מניחה שגם לנקסון זה הולך די טוב... מציק לפעמים שיש דברים במשחק שקשה להסתדר בלעדיהם (סקילים, ושטויות כאלה) או שיש דברים שבהחלט יועילו (כמו שקי הכסף החדשים האלה) או פשוט לעשות לדמות סגנון משלה ושונה מדמויות אחרות, ויכול בהחלט לשפר את ההופעה (כמו הכובע הנעלם.אחרי שהכובע של בוס כלשהו נעלם בהחלט היה לי נעים לראות את הדמות שלי עוד פעם XD) אבל אני חושבת שזה מיותר >>" אם לא היה את הקאש שופ בכלל, אבל היה להסתדר די טוב, ולא להרגיש שחסר משהו

shlomii41

New member
הייתי

רוצה שאני אוכל לקבל nx,בגלל שהיה לי אוון רמה 38 והפסקתי לשחק איתו רק בגלל שלא יכולתי להשיג את המסטרי בוק בשבילה. חבל,בהחלט אם היה לי כרטיס אשראי אולי הייתי קונה,אפילו שזה שטותי כי זה רק משחק....

ReallyWrong

New member
מסחטת כסף ):

נכנסתי לדמות שלי וגיליתי באושר רב ש28K של נקסון קאש הלכו לפח, כי לא קניתי כלום במשך תקופה. מה זה מפריע להם מה$%@ למה צריך לזרוק לי 30 דולר לפח. אוף אניאניאני הולכת לסדנה לשליטה בכעסים

Hawkgirl

New member
הא? מה זאת אומרת? O-O

הם לא סתם מעלימים NX, מתי קנית אותו? יכול להיות שהכסף נעלם ב-rollback או משו. כמו שלי הם פאקינג העלימו 50k שהרווחתי ב-MTS. שיחנקו :|

Guid

New member
נעה!!!

מישהו הכריז על שבוע קאמבקים ולא אמר לי על זה?!
נעה, תישארי! בפקודה!

ווינגז

New member
נשמע לי לא הגיוני ../images/Emo2.gif

וגם משהו שהם עשויים להחזיר לך אם תפני אליהם ויש לך הוכחות. וגם - היי, כיף שאת פה, תשארי?

ReallyWrong

New member
א' תודה רבה :)

ב' מסתבר שהם שלחו לי מייל שלא ראיתי, שאם אני לא אעשה קנייה עד ה31 ליולי 28K של נקסון קאש will expire. בגלל שזה לא המייל הראשי שלי רק היום ראיתי את זה, כששוטטתי לי כדי למצוא את הסיסמא שלי [חחח כן אני מוכשרת] קניתי אותו מזמן וזה לא קשור לרולבאק.. :(

ווינגז

New member
כמה דברים

דבר ראשון, אלא אם אני מפספסת משהו מאוד מהותי, לא כתוב בתקנון שלהם שום דבר על הגבלת זמן בשימוש בקאש (כן, הלכתי לקרוא
). דבר שני, באיזו דרך קנית את הקאש? מתי? מה הסיכוי שיש לך איזושהי קבלה או הוכחה לגבי הקנייה, ותוכלי לבדוק האם כתוב שם משהו באותיות קטנות לגבי הגבלת זמן? דבר שלישי, אם תוכלי לשלוח לי (או לצרף פה) את המלל של המייל שקיבלת מנקסון, זה יהיה מעולה. כעיקרון, הדבר היחיד שראיתי שכתוב בתקנון שלהם הוא שמותר להם לשנות אותו לפי שיקול דעתם הבלעדי, וזה סוג של כסת"ח בהמון מקרים; בכל מקרה, שוב, אאל"ט לא כתוב שום דבר על הגבלת זמן בשימוש בקאש (שזה ממש מוזר בהתחשב בסיכון שהם לוקחים, פתח לתביעות משפטיות).

ReallyWrong

New member
מצרפת ->

This is to notify you that your unused NX on your Nexon Passport may be subject to expire. After reviewing your account, Nexon America has learned that your NX balance on your Nexon Passport ******* has remained unchanged for over a year. You can avoid the expiration by either charging your account or purchasing an item in the game using NX, but if no new transaction of NX occurs by July 31th of 2010, your remaining 28,178 NX on your ******** account will expire. ומלכה שבדקת! אני גם אעבור על זה בשעות קצת יותר.. עירניות

ReallyWrong

New member
טוב קראתי את כל החלק בterms of use

שנוגע לקאש, לא היה שום דבר על expiration date.. לא של הכסף עצמו. בלעכס :(

ToryMaster

New member
כמו שאמרתי ליעל אתמול

אני חושבת שמותר להם לעשות את זה, אבל אני מציעה שלא יתעסקו בזה אנשים שלא באמת יודעים, פני לפורום עורכי דין או משהו בסגנון, קבלי תשובה מאיש מקצוע.

אני דווקא יודע על זה ואין לי NX בכלל.....

כשקונים NX ובוחרים את השיטה יש הערה בנוגע לזה אני חושב אני לא בטוח כי לא בעצם קניתי.....

למעלה