הופעות

patetta

New member
אתה מגזים

בביטוי "רצוי בנות יפות" התכוונתי לכך שהוא צריך לשלב בנות מהמועדון שלו בהופעה כי הופעה מעורבת יותר מענינת מהופעה של בנים בלבד.מכאן ועד לבחור בנות להופעה לפי המראה שלהן ולא לפי הכישורים הוא גדול.בשום אופן לא היתה כוונה להביא "אחות של.." רק בגלל שהיא נראית טוב ולשלב אותה בהופעה.

Tonjin

New member
תמונת סטילס כחלק ממסכת שהציגה

עוד כמה אנשים שנתפסו ע"י הפרסומאים של אפל כ"יצירתיים/חתרניים" או "חושבים מחוץ לקופסא" או משהו כזה...

har u

New member
דעתי

המטרה של פרוסומות היא להביא לקוחות וקונים פוטנציאליים. לחברות לא איכפת אם מי שקנה את המשחה שלהם באמת יצחצח שיניים, הם בסך הכול רוצים להרוויח כסף. ולגבי אומניות לחימה: אביב מעוניין להעלות את המודעות לאומנויות הלחימה בישראל, הוא לא מחפש לעשות עליהם כסף (ואם כן אז אפשר לבטל את כול מה שאמרתי הרגע..) נשים יפות ימשכו אנשים שבדר"כ יפרשו כי הם נכנסו בגלל הסיבות הלא נכונות (נשים יפות?), מתאמן רציני יבוא מסיבות אחרות לגמרי, ככה שאני לא רואה שום צורך להציג נשים יפות, זאת לא פרסומת ולא נסיון למשוך אנשים שלא מעוניינים באומניות לחימה בכוח. יזיק זה בטח לא יזיק, אבל אני לא בטוח אם זה יועיל.. לדעתי השיקול הראשון צריך להיות רמה ויכולת ורק אחר כך מראה.

NetaSher

New member
A girl's point of view../images/Emo8.gif

I get impressed and inpired when I see pretty girls kick ass Does that make me a chauvinist?

bmt29

New member
../images/Emo45.gif

בתור בנאדם שמופיע הרבה, (אמנם לא במסגרת אומנויות לחימה) אני יכול להגיד לך שקצר זה טוב. אבל חשוב מאוד לא לתת הרבה מנוחה לעיניים של הקהל, לא לעזוב אותו אפילו לרגע אחד. ועוד המלצה חשובה מאוד: כדאי לעשות הבחנה בין קשה ליפה. לפעמים דוקא הדברים הכי פשוטים הם שנראים הכי טוב בעיניי קהל שאינו מתאמן. בהצלחה JB

אביב tkd

New member
../images/Emo45.gif

הופעה מדהימה (של האגודה שאני מתאמן בה, אגב) נתן לי המון רעיונות. תודה רבה.

XXX Nir XXX

New member
כמה דברים -

בקשר ללשלב בנות בזה אז בקטע של ההגנה עצמית אפשר לראות בהרבה הופעות שבנים תוקפים מישהי והיא מביסה אותם, הקהל אוהב את זה! ואם יהיו תרגילים יפים אז עוד יותר... הנה עוד קישור להופעה של טאקוונדו ITF : http://video.google.com/videoplay?docid=-2838543192940808512&q=taekwondo אמרת בנות יפות? אם אתה לוקח את זה ברצינות אז תארגן קרב קיקבוקס בין שני בנות (שיהיו יפות!), למה קיקבוקס ? כי בזה לא צריך חליפה! לא צריך יותר מבגד מינימלי וכפפות לא משנה איך הם ילחמו הקהל יאהב אותן!

patetta

New member
קצת להרחיב

בענין הבנות,אמרתי את זה חצי בצחוק אבל כל מאמן יגיד לך שיותר קשה למשוך בנות אל החוגים האלה והרבה יותר קל לקלוט אותן כשיש כבר בנות בחוג .לכן אם בחורה בקהל תראה את ההופעה ותרצה להצטרף לחוג היא תהסס פחות אם היא תראה שם בנות.וחוץ מזה לדעתי בקבוצה מעורבת נוצרים גם קשרים חברתיים ששומרים עליה מלוכדת. בקשר לתרגילים הפשוטים,אם תעשה דברים מסובכים אז הקהל ההדיוט לא יבין מה הוא רואה ו\או יגיד לעצמו "זה קשה מידי בשבילי".בתרגילים פשוטים התכוונתי לבעיטות לא מסובכות המבוצעות ברמה גבוהה.יכולת גופנית גבוהה יכולה להיות יכולת ניתור ודיוק שנרכשת באימוני טקוואנדו,אולי אפילו מעט אקרובטיקה אם החברה שלך מסוגלים לזה.וכשאמרתי ללא הפסקות התכוונתי למעברים חדים מתרגיל לתרגיל. בהצלחה

אביב tkd

New member
../images/Emo45.gif

בעניין הבנות, הגנה עצמית תופסת יותר טוב עם בנות. בקשר לשאר, זה אף פעם לא מזיק
הבעיה היא שיש לנו מעט בנות ברמה בינונית+ בחוג שמסוגלות להופיע עם הגנה עצמית ברמה טובה מאוד. ניתור ודיוק הם אכן המאפיינים הבולטים של התרגילים שאיתם אנחנו מופיעים, ועל האקורבטיקה אנחנו עובדים
שבירות זה גם דבר מרשים אם עושים אותו טוב. כמו שאמרתי קודם, המעברים בין תרגיל לתרגיל הם קצרים כי הבמה מחולקת לשניים, והפעילות היא כל פעם בחלק אחר. בכל מקרה, תודה רבה על ההערות
וההארות

Pyongwon

New member
Do you have a problem with girls?

Hmmm... 50% of the Israeli technical team is gorls. Maya Arussi is a girl. Something i should know ? jess.

למעלה