הופעות

אביב tkd

New member
הופעות

קבוצת הטאיקוונדו שלי מכינה הופעה להעלות בפני קהל כדי להעלות את המודעות לאומנויות לחימה. בינתיים ההופעה כוללת שבירות (עצים ורעפים), קרבות זירה, הגנה עצמית וטולים (קאטות), הבעיה היא שלא משנה איזו קומבינציה נעשה, ההופעה תהיה קצרה מדי. למישהו יש רעיונות? מלבד זה אני מחפש קבוצה באיזור זכרון יעקב להרים הופעה משותפת של אומנויות לחימה. כל סגנון יתקבל בברכה, בין אם הוא קלאסי או בזירה. אביב

patetta

New member
עצה ידידותית

בתור אחד שעשה הרבה הופעות לקידום האומנות שלו אני ממליץ לך לעשות הופעה קצרה וחזקה עם תרגילים פשוטים שהקהל יבין משהו שיפגין יכולות גופניות גבוהות ורצוי בנות יפות.בשום פנים ואופן אל תעשה הופעה ארוכה שאומנם תהיה ממצה אבל תתיש את הקהל.לכל היותר 10 דקות ובלי רגע הפוגה

אביב tkd

New member
תגדיר

דבר ראשון תודה רבה על התגובה המהירה. ההופעה מתוכננת ללא הפסקה פיצפונת. ההופעה מתרחשת בשני צדדי הבמה, וכל פעם צד אחר מואר. בנות יפות זה רעיון. אם אתה יכול לפרט על התרגילים הפשוטים שהתכוונת אליהם, או על היכולות הגופניות הגבוהות זה יעזור מאוד.

א1ט1

New member
בנות יפות?

זאת הדגמה של אומנויות לחימה או מסיבת רווקים?!?! איפה הקשר בין בנות יפות להדגמה של אומנויות לחימה? ואם בנות יפות יתנו תצוגה גרועה שלא שווה שקל אז הכל יסתדר רק כי הם נראית טוב? מזה השטויות האלה?! אם ההופעה נראית טוב והדברים מציאותיים,מעניינים,מתבצעים בצורה טובה-אין שום צורך שהבחורות שמדגימות יראו טוב! כשאני רוצה לראות אומנות לחימה אני רוצה לראות אומנות לחימה! לא מופע דוגמנות!

אביב tkd

New member
chill ../images/Emo3.gif

לא התכוונתי להפוך את ההופעה לתצוגת אופנה על מסלול. אבל קצת בנות זה בכלל לא רע, ולי זה אף פעם לא הפריע.

floppy disk

New member
כשבת מרביצה לבן בהדגמה

במיוחד בהגנה עצמית, הקהל נוטה לעשות "אווווווו"

cutelion

New member
לאביב ו-floppy disk

א1ט1 התייחס להערתו של patetta לא בגלל ה"בנות" אלא בגלל ה"יפות". ושניכם לא הבנתם זאת (כך עושה רושם). הערתו של patetta היא הערה שוביניסטית למדי . ברור שניתן (ואף כדאי) לשלב בנות בהדגמות , אך לא בברירת היפות שביניהן , בדיוק כמו שגם לא בוחרים בנים יפים להדגמות. השיקול בבחירת המדגימים הוא ביכולתם ולא אם לדעתך הם נראים טוב או לא. א1ט1 לא אמר שום דבר נגד שילוב של בנות בהדגמות. patetta - הייתי מציע לך להסתכל על הודעתך במבטה של בחורה כדי להבין מדוע הערתך היא די לא במקום. ערב טוב

אביב tkd

New member
לcutelion וא1ט1

המבט שלי על העניין של "בנות יפות" היה הומוריסטי ולא יותר מזה. אם נפגעו רגשותיך או רגשותיו/ה של מישהו/י אחר/ת, אני מתנצל בפניכם. לא זו הייתה מטרתי. וערב נפלא גם לך.

Tonjin

New member
את/ה(?) שוב בוחרת להעלב...

ראשית השיקול בבחירת מדגימים בכל תחום שהוא אינו בהכרח יכולתם בתחום: אריאל שרון ואלברט איינשטיין הופיעו בפרסומת של אפל, אף אחד מהם לא מוכר לקהילה כהאקר... אף אחד גם לא בודק את הרגלי ההיגיינה האישית של דוגמנים ודוגמניות שמפרסמים סבון, שמפו או משחת-שיניים... ברור שבהדגמת-אמנות לחימה יכולת טכנית מהווה את החלק העיקרי והחשוב, אבל אין לי שום ספק שאם המטרה היא שיווקית וקיים רצון להתבלט ולעורר תשומת-לב אז במידה וקיימות במועדון בחורות שלא רק זזות טוב אלא גם נראות טוב - אין שום סיבה שלא להשתמש בזה.. מה לעשות בהדגמות, שווק ופרסום המראה והתדמית הם פאקטור, ככה זה היה מאז ומתמיד, ככה כנראה זה גם ישאר וברשימה הפרטית שלי ישנם מליון ושניים נושאים יותר חשובים ומטרידים לעלות על באריקדות בשבילם. מה גם שנראה לי שההערה נאמרה בחיוך.. למה לא לקחת דברים קצת יותר בקלות? אם שמעתי בחורות שואלות אם יש "שווים" במועדון שלי ואם כדאי להצטרף, אז אני צריך להעלב? או אולי עלי לחשוב שהן "מוזילות" את עצמן? אם בחורות הולכות לקפואירה כי "שם החתיכים" אז אני כגבר צריך להעלב..?? כשמפסיקים לחפש איפה להעלב, בדרך כלל גם נעלבים הרבה פחות..

א1ט1

New member
אני מאמין שאתה טועה

אין שום בעיה בלבחור בחורות שנראות טוב לבצע את ההדגמה (למרות שאני חושב שזה טיפשי לגמרי לקחת בחורה שנראית טוב רק בגלל איך שהיא נראית להדגמה), אבל יש בעיה לטעמי לכתוב את זה בצורה מזלזלת. כשמישהו כותב שההופעה שלו קצרה מדי והוא מחפש איך להאריך אותה-איפה הקשר למראה של מי שמדגים?

Tonjin

New member
אתה ראשי כמובן להאמין במה שתרצה,

רק שבמקרים כגון אלה רצוי לא רק "להאמין" אלא להראות ולהסביר למה אני טועה... עכשיו, אם תקרא שוב את ההודעה המקורית תראה שבין עיצות רלוונטיות רבות אחרות הוא מוסיף (בטון שלדעתי הוא מבודח) שרצוי שיהיו בהדגמה גם בנות יפות... אני די קמצן במחמאות וכתוצאה מכך באמת לא יוצא לי להגיד את זה הרבה, אבל בכל-זאת בינתיים לא נתקלתי באף בחורה שנעלבה כשאמרתי לה שהיא יפה.. או בקיצור - איפה הזלזול?

א1ט1

New member
אני רואה בהצעה

שכזאת זלזול,אם יש מישהי שלא נראית עשר אז זה אומר שהיא לא מספיק טובה בשביל א"ל? אולי בכלל תעשו סלקציה בכניסה למועדוני אומנויות לחימה?

Tonjin

New member
באיזו הצעה אתה רואה זלזול?

שאם יש בחורות יפות ומוכשרות (או להיפך) בקהל המתאמנים אז כדאי שהן ישולבו בהופעה? לדעתי אתה לוקח את כל העניין הזה קצת רחוק מידי, אני גם לא בטוח בדיוק מי אלו ה"אתם" האלו שאתה מדבר עליהם - בדיוק הרגע הסכלתי מעבר לכתף ואין כאן אף-אחד, אני מייצג את עצמי בקושי..

SVS1

New member
דעתי, בערך, סתם נודדת שמה...

למה לקחת את זה כ"כ אישי? הוא לא הולך לתחרות בינלאומית. הוא מתכוון להרים את המודעות לא"ל. אני חושב שאתה מודע לעובדה שאנחנו חיים בישראל, ואצל רוב האנשים אומנות לחימה "אמיתית" (מה שהם רואים בדר"כ בסרטים) זה "אחד שהורג אדם במכה". לכן יש כאלו שכשיראו שהלוחמים לא מפוצצים קירות עם הידיים יסתכלו הצידה. סקס מוכר, בנות יפות מושכות תשומת לב. למה לא להשתמש בהן לצורך משיכת תשומת ליבו של הקהל? שרק ימשכו את תשומת הלב בכמה תרגילים או לא יודע במה, ואז ירדו מהבמה. כך שהנ"ל יוכל לתת את הופעתו בצורה הטובה ביותר. למה לקחת כ"כ אישי? סה"כ הוא רוצה הופעה מוצלחת. הרי ברור לכולם, כשיש תצוגה של E3 כל אחד שפותח את הטלוויזיה מאוד מעוניין בפיתוחים החדשים של עולם המחשבים, ולא בבלונדינית שמתרוצצת חצי ערומה. אפילו גייטס הבין, סקס מוכר (ואם הוא הבין אז...)

cutelion

New member
את שוב בוחרת לפרש כל דבר הפוך?

אם תקרא כל תגובה שלי עד היום , גם היום , תראה שאני בן ולא בת
זה שמישהו כאן ענה לי בטעות בלשון נקבה לא משנה זאת
או אולי זה שמשפט כמו "תביא כמה בנות יפות" צרם לאוזני ,הופך אותי מיידית לבחורה ?
דבר נוסף , לא בחרתי להעלב משום דבר
רק הבהרתי כמה דברים שלדעתי לא הובנו ע"י שני מגיבים. אני ממש לא צריך ממך שיעורים בלקחת דברים בקלות , תאמין לי
אם תנסה ליישם את העצה שנתתי ל patetta בסוף הודעתי הקודמת , יש סיכוי (אם כי אני נוטה לחשוב שקלוש
) , שתבין מדוע ההערה היא צורמת לפחות לחלק מקוראי הפורום , וזאת בלי שום קשר ליכולתם לקחת או לא לקחת דברים בקלות
ערב טוב לך (מקווה שלא תפרש גם את שתי המילים האלו בצורה מצחיקה
) באמת , פשוט ערב טוב

Tonjin

New member
נו, דוגמא מצויינת

הפנייה אליך נעשת בלשון מעורבת (בכותרת בלבד ולא בגוף ההודעה) מכיוון שדרך כתיבת ההודעה שלך ומהניק שבחרת זהותך המינית לא הייתה ברורה ולא רציתי להעליב, העובדה ששוב בחרת לעשות זאת אומרת משהו לדעתי... בקשר לצרימה לקוראי הפורום, אני מאמין שעדיף שכל אחד יחליט בשביל עצמו מה צורם לו וישאיר לאחרים להחליט מה צורם להם. אתה וא1ט1 טוענים שנעלבתם מההודעה, אף אחד מכם עוד לא הצליח לנסח בדיוק למה. למרות כל הסמיילים שבהודעה שלך ברור שאתה חושב שאין לי סיכוי ליישם את העיצה שנתת באדיבותך לפאטטה - אז אולי מי מכם יציל אותי ויסביר לי מה היה כ"כ מעליב או פוגע בהצעה שלו?

א1ט1

New member
אני לא טענתי שנעלבתי מההודעה

אני טענתי שההצעה כשלעצמה של לשלב "בחורות יפות" בהופעה ורק בגלל המראה,היא מעליבה. אני? אני לא נעלב. מצידי שיביא כמה דוגמניות שיתפשטו ויקרא לזה הדגמת טאיקוונדו,מ'כפת לי?

למעלה