שמעתי שג'וני הגדול חתיכת ייצור חח
H Hypnotic Poi§on New member 6/11/04 #10 אין הופעה של קוואמי מאמי... ../images/Emo8.gif הוא רק מוציא ת'דיסק באותו יום
ה התופאיסטית New member 6/11/04 #15 יששש ../images/Emo13.gif סוף סוף ימים שחורים יהיה שלי!!! מוהוהאהאמוהוהאהאמווווהוווהאהאהאהאהא [ניסיון לצחוק מרושע]
יששש ../images/Emo13.gif סוף סוף ימים שחורים יהיה שלי!!! מוהוהאהאמוהוהאהאמווווהוווהאהאהאהאהא [ניסיון לצחוק מרושע]
F FunkyGiraffe New member 7/11/04 #18 ../images/Emo6.gif ועובדיה אולי תפסיק ללחוץ עליי, ברור שאלי דרעי סקסי בהרבה יותר מאלי ישי - הייתי מדביק לו על החזה פעמיים ח"י, המסכן זקוק לכסף כי הוא זכאי!
../images/Emo6.gif ועובדיה אולי תפסיק ללחוץ עליי, ברור שאלי דרעי סקסי בהרבה יותר מאלי ישי - הייתי מדביק לו על החזה פעמיים ח"י, המסכן זקוק לכסף כי הוא זכאי!
ה התופאיסטית New member 7/11/04 #19 אוי אוי אוי זה מזכיר לי... בכמה פעמים הראשונות ששמעתי את השיר הייתי בטוחה שהוא אומר: "ברור שברי סקסי בהרבה יותר מאלי ישי..." וגם כמה חברות שלי שמעו בדיוק כמוני. אבל טוב..אחר כך הבנתי שזה לא בדיוק מסתדר שם...
אוי אוי אוי זה מזכיר לי... בכמה פעמים הראשונות ששמעתי את השיר הייתי בטוחה שהוא אומר: "ברור שברי סקסי בהרבה יותר מאלי ישי..." וגם כמה חברות שלי שמעו בדיוק כמוני. אבל טוב..אחר כך הבנתי שזה לא בדיוק מסתדר שם...
S Shani276 New member 6/11/04 #6 רחוקים לי שניהם.../images/Emo4.gif ולההופעה של שירי יש מצב שאני באה.
F FunkyGiraffe New member 7/11/04 #22 את לא גרה באשדוד? ../images/Emo12.gif ב"ש זה לא באיזור כמדומני?
מ מוכר סימס New member 7/11/04 #20 בהחלט איי שם בצפון... דרך אגב אם מישהו מתכוון להגיע להופיעה שיגיד לי ואני אפגוש אותו שם (מכוון קצת לעידו... חחח)
בהחלט איי שם בצפון... דרך אגב אם מישהו מתכוון להגיע להופיעה שיגיד לי ואני אפגוש אותו שם (מכוון קצת לעידו... חחח)
F FunkyGiraffe New member 7/11/04 #21 אין מצב אחי.. לא אקטואלי כרגע המרחק הורס אותי למחרת יש לי יום לימודים ארוך שאסור לי ואני לא יכול גם אם אני רוצה לבטל [3 שעות נגינה , 2 תאוריה, 6 ביצפר, ועוד שעה ג'אמים]
אין מצב אחי.. לא אקטואלי כרגע המרחק הורס אותי למחרת יש לי יום לימודים ארוך שאסור לי ואני לא יכול גם אם אני רוצה לבטל [3 שעות נגינה , 2 תאוריה, 6 ביצפר, ועוד שעה ג'אמים]
מ מוכר סימס New member 7/11/04 #24 אז? אני יום אחרי נוסע לגיחה של יומי ים.. חחח, אבל זה לא עוצר אותי... זה שאני גרה דקה מאיפה שהם מופיעים לא משנה כלום... חחחחחח
אז? אני יום אחרי נוסע לגיחה של יומי ים.. חחח, אבל זה לא עוצר אותי... זה שאני גרה דקה מאיפה שהם מופיעים לא משנה כלום... חחחחחח