הופעות!!!

FunkyGiraffe

New member
הופעות!!!

ב17.11, קיבוץ ברור חייל, אולמי גני שלמה, באיזור באר שבע - אירוע פתיחת שנה של מכללת ספיר אין לי מושג עוד אם הכניסה היא לכולם או רק לתלמידים ב20.11 בקיבוץ ברעם אי שם בצפון הופעה מלאה מחיר לתושבי האיזור בסביבות ה50 שקל מחיר לקהל מבחוץ בסביבות ה70 75 שקל מידע נוסף בהמשך זהו לבנתיים

parnar

New member
MC שירי - הופעת סולו../images/Emo70.gif

כן כן הופעת סולו! 1.12.2004 הופעת סולו ראשונה של MC שירי, זאת אומרת שהדיסק כבר בסיומו. ההופעה תתקיים ביום ד בשעה 21:30, במועדון סינדרום שבירושליים, רח' הלל 18.

FunkyGiraffe

New member
ובבוקר של אותו היום!!

קוואמי דה לה פוקס, אחרי הרבה מאוד שנות ציפייה מוציא אלבום בכורה לרכוש!!! ולנוגעים בדבר, בדקו את החוברת של המכונה ושל לזוז ותראו שהוא ברשימת התודות

parnar

New member
להההההה קוואמי?????? דיייייייייי

סבבה ירושליים

° w a v e °

New member
יווווווווו איזה קקה!

עד שיש הופעה של קוואמי
אין מצב שאני באה
גורל אכזר.

FunkyGiraffe

New member
../images/Emo45.gif

סגול 59 ג'וני הקטן כושי כלב קט הדג נחש ועוד רבים וטובים ורק הזולה ממברס הורסים את כל הקרו הירושלמי

הזולה ממברס

לומדים איתי בבית הספר והם די אפסים היה לנו ערב כשרונות והם עשו יענו פריסטייל ולא הצליחו לחבר 2 משפטים!

כושי נטש,דגים נטשו,מה נשאר לנו? ../images/Emo7.gif

[בקשר לדגים אז.. שאנן אני אוהבת אותך לא מכלילה אפעם]

just me2

New member
לזה אתה קורא עיר היפ-הופ?

כושי וג'וני לא ממש שווים התייחסות.. אם כבר תן בדוגמא את סצנת האנדרגראונד התוססת משם ובכל מקרה, יבנה זו בירת הראפ!

עם כל הכבוד ליבנה

הסצינה בירושלים מטורפת, אני לא הייתי מוריד את הדג נחש, שאנן ועמותת פסטיבל בשקל נותנים בראש בצורה מטורפת, הסדנת היפ הופ בצוללת יוצרת כוכבים כל דקה. יש אקשן תאמינו לי זה ממש חזק!

לא

אני צופה מהצד אבל יש לי חברים שם אגב ג'וני הקטן משתתף שם (וגם ג'וני הגדול, כן כן יש בנאדם כזה, והוא די אפס בכדורסל)

למעלה