איפה זה הקיבוץ להבות? והיכל התרבות בבאר שבע ואיך מגיעים לשם נגיד מחיפה? תודה רבה מראש
א אלת החופש New member 4/2/11 #21 איפה זה הקיבוץ להבות? והיכל התרבות בבאר שבע ואיך מגיעים לשם נגיד מחיפה? תודה רבה מראש
V veredmp New member 4/2/11 #22 להבות חביבה זה ליד חדרה אני לא מכירה את ב"ש, מה שרשום בלוח זה מה שיש באתר שלהם.
I I מ י ר ב I New member 5/2/11 #26 יש את נתיב אקספרס אין לי מושג עד לאן הוא מגיע..תנסי לברר מולם http://www.nateevexpress.com/
V veredmp New member 5/2/11 #31 את יכולה לבוא לזאפה ת"א בטוח יש לך אוטובוס לת"א, ובתוך ת"א תשאלי ב"דן" אילו קווים מגיעים לאיזור של הזאפה, אני מכירה את קו 20 מרכבת מרכז. בטוח יש עוד.
את יכולה לבוא לזאפה ת"א בטוח יש לך אוטובוס לת"א, ובתוך ת"א תשאלי ב"דן" אילו קווים מגיעים לאיזור של הזאפה, אני מכירה את קו 20 מרכבת מרכז. בטוח יש עוד.
א אלת החופש New member 5/2/11 #33 השאלה אם יש אוטובוסים חזרה לרמת ישי אחריי ההופעה. הרי ההופעה נגמרת מאוחר...
V veredmp New member 5/2/11 #34 אין לי מושג. דברי עם "דן" ו"אגד" אני הרבה דברים, מודיעין של חברת אוטובוסים אני עדיין לא
N nirhov New member 16/2/11 #36 יש מחר!!! 17.02 יש לי כרטיסים למכירה הי, יש לי זוג כרטיסים למחר 17.02 הופעה בהיכל התרבות ת"א. ההופעה: מירי מסיקה ורמי קליינשטיין. אני מעוניין למכור אותם - אפשר לשלוח אליי תגובה להודעה הזו או לשלוח אליי מייל: [email protected]
יש מחר!!! 17.02 יש לי כרטיסים למכירה הי, יש לי זוג כרטיסים למחר 17.02 הופעה בהיכל התרבות ת"א. ההופעה: מירי מסיקה ורמי קליינשטיין. אני מעוניין למכור אותם - אפשר לשלוח אליי תגובה להודעה הזו או לשלוח אליי מייל: [email protected]