הופעות פברואר

geyal1

New member
הופעות פברואר

מה קורה עם הופעות פברואר ? יש לי יומולדת ואני חייבת הופעה באיזור שלי......

מירי תופיע ב-"שלמה המלך ושלמי הסנדלר"?

היי, נעים להכיר
בתיאטרון "הבימה" מתכננים להחזיר לבמות את המחזמר "שלמה המלך ושלמי הסנדלר" שבו שיחקה מירי, בגלל פתיחת הבניין המחודש. לפי כתבות שקראתי, השיפוצים ייסתיימו במרץ והפתיחה תיערך בקיץ. שאלותיי אליכם הן: האם ידוע לכם על כך? האם מירי תופיע בו למרות לוח הזמנים שלה? בכל זאת, אני לא בטוח שההופעות ועבודה על אלבום רביעי יאפשרו זאת. קישור לרפרטואר של "הבימה" (תגללו את הדף עד שתגיעו לעמוד השני של הקטגוריה "מחזות זמר"): http://www.habima.co.il/VF/ib_items/4932/repertuar.pdf תודה לעונים!

אני באמת שלא יודעת

אל תשכח שגם בנוסף לעבודה על אלבום והופעות- היא שופטת גם בכוכב נולד 9

veredmp

New member
יש הופעה אקוסטית בזאפה ת"א ב-20.2

מלבד זה, אין עוד הופעות בפברואר.....

Crurifragium

New member
אני בכלל בכלל

לא בטוח שהקריטריון היחיד שלהם זה עד כמה בסה"כ השופטים מצחיקים...
(לא, כמובן, שיש לי מושג מה כן הקריטריונים, כי זה בטח שלא מתחיל ונגמר בהבנה אמיתית של מוזיקה, ריקוד, כוריאוגרפיה, והופעות, אבל בכל זאת) יצא לי להיות אתמול על איזה ערוץ רדיו כשהשדרים החליטו לדבר על זה. התאוריה שלהם הייתה שצריכים אותו בתור השופט הרע/קוטל, כי הם לא הצליחו לדמיין את מירי בתפקיד הזה, אבל חשבו שהוא יוכל לעשות את זה טוב. (מה שכמובן מצטרף לנושא הקריטריונים הבלתי ברורים, כי שופט אמור לשפוט את מה שבאמת עשו, ולא להיות תמיד נגד ונוזף בלי קשר לביצוע, אבל...)

מורןס

New member
היו משאירים את גל

גם קרח גם קוטל.. גם עשה את זה כמו שצריך.

veredmp

New member
גל בלתי נסבל. אני שמחה שהוא לא שם, למרות

שברור שיהיה יותר משעמם בלעדיו. נראה איך יהיה הצוות החדש. אנחנו יודעים שלפחות שופטת אחת אנחנו נאהב לשמוע

veredmp

New member
הקליפ האחרון שיצא היה "יום ראשון", אבל יצא

דיוידי ומתוכו יצאו "על הגשר הישן", "באה אליכם" ו"עכשיו אתה חוזר בחזרה". אפשר לקרוא גם להם קליפים

היי

מה שלומכם? התגעגעתם אליי? זה הכינוי החדש שלי... אני סייחה כסופה לשעבר. תגידו מה עם הופעות בצפון של מירי מסיקה? מתי יש ואיפה? אני מאוד רוצה ללכת.

למעלה