הופעות עצמאות

FunkyGiraffe

New member
זמני הופעות היום

הוד השרון - מתחם הנוער - 22:00 רמת השרון - 22:45 אשקלון 1:30 רוק עצמאות 3:00 זה בערך לוח הזמנים של ההופעות היום שהוצאתי מהמון ווליום תבלו

chen2408

New member
../images/Emo104.gifמזל טוב למדינה! 57! ../images/Emo104.gif

למרות כל הבלאגן, הכאב, המלחמות, והסכסוכים אנחנו עדיין כאן ולעוד הרבה זמן! בשנים האחרונות התחברתי יותר לצד הישראלי שבי, ואין פטריוטית יותר ממני! "רק פה בחיובי ובשלילי, רק פה הכל מוכר מרגיש שלי רק פה לי נוח זה הסיכון אז למה לי לברוח לכל מקום ביקום!?"

FunkyGiraffe

New member
בקשה קטנה לנוסעים לרוק עצמאות

תנסו לארגן לי ליין אפ, תודה מראש אני אשתדל להביא ליין אפ מהרמה והוד..

idanri

New member
הדג ברוק עצמאות-חבל על הזמן!!!!!

הייתה הופעה של 4 או 5 שירים של הדג לפי מה שאני זוכר חליפות,לזוז,מה נעשה,לא פראיירים,הכאפה המצלצלת וסטיקר לפי מה שאני זוכר זה היה הכל. היה בכללי כיף לא נורמאלי!!! ספרו חוויות מי שהיה
...

../images/Emo41.gifהדג נחש ברוק עצמאות../images/Emo41.gif

הפלייליסט: 1.חליפות 2.לזוז (בלי אמ סי שירי עם בית של שאנן) 3.מה נעשה (על הביט של מה נעשה הפיזמון של המכונה של הגרוב) 4.הכאפה המצלצלת 5.לא פרייארים 6.שירת הסטיקר זהו.. פלייליסט קצר אני נהנתי מאודדדדדדדדדדד מההופעה כי זה הדג נחש.. אבל באמת אחת ההופעות היבשות מבחינת קהל ברוק עצמאות.. גם בגלל שהם עלו עם הזריחה וגם בגלל שזה היה הדבר הכי רחוק מרוק שהיה ברוק עצמאות.. אבל באמת שהביאו אחלה הופעה ובזכות גיא כל הקהל קפץ.. והדבר שהיה לי הכי מוזר שאני רגיל בהופעות של הדג נחש שבפיזמון של "לזוז" כולם קופצים.. והקהל לא ממש ידע את זה ובהתחלה זה היה מוזר רק שאני קופץ.. חשבו שאני משוגע אבל שאנן גיא וכולם קפצו אז כל הקהל קפץ.. הייתי שורה ראשונה בהופעה.. ולא נמחצתי.. ואיזו בחורה שמנה ניסתה להתחיל איתי בהופעה של הדג.. לא נתתי לשום דבר להפריע לי בהופעה.. ו.. אני מבואס שלא היה את "איך איך.." אבל נשמע אותו מתישהו.. ועכשיו בכולל איך היה לי רוק עצמאות: לי היה בנזונההההההההההההההההההההההה !! (עידו היחיד שמבין בטח למה כל כך נהנתי.. תזכר בשיחות לילה שלנו..) הכי נהנתי בהופעות של ברי סחרוף הדג נחש ואביב גפן אבלללללללללללל.. ההופעה של היהודים גנבה את כל המופע עם מופע לייזרים וזיקוקים בסוף וזה גם היה באמצע הלילה.. וראיתי את אביה.. נ.ב. אביה זורמת.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..

FunkyGiraffe

New member
יא מאאן חג שמח לכולם!

גם אני רק בזמן האחרון מגלה את הצד הפטריוטי שבי, אין לי ארץ אחרת
חג מנגלים, הופעות וזיקוקים שמח!!!!!!!!!!!1

עוד שתי דברים קטנים

לפני ההופעה של הדג שמו שיר של טיפקס "יש לי חברה" ומוקי היה טוב אבל איכזב כי היו הרבה שירים שהוא עלה עם פלייבק..

Amber68

New member
חחחחחחחחחח.. איזה קטעים רצו שם..

היה כללללל כךךךךךךךך כייף ומצחיק !! ההופעות היו ( ברובן המוחלט.. ) מעולות !! זכורות לי במיוחד סחרוף, הדג (שאגב עידו.. אח שלי הקטן היה איפה שאתה היית.. ואיזה חמוד הוא צעק לי בפלא' "אביהההה ראינו את הלהקה הזו שאת שומעת".. ), והיהודים.. חבל שבמוניקה החלטתי לנוח.. ואבי.. איזה עולם קטנטןןןןןןןןןןןןןן !! מכל האנשים בעולם.. דווקא חברים שלך היו צריכים להתיישב לנו על השמיכה ?! איזה קטעים.. הוא עושה לי: "מאיפה את ?" -"ראש העין".. "האאא עיר התימנים !! אוכלים ג'חנון ומלאווח כל היום".. -"וגת.." "אני מבת ים".. -"וואלה ? מכירה שם מישהו".. "מי ?" -"אביחי לוי".. חחחחחחחחחחחחחחחחח ומכאן אתה יכול לדמיין בעצמך =)) היה בנזונהההההההה.. וכייף.. והופתעתי לטובה כי הייתי בטוחה שכל הערב יהיה פוגו וכאלה.. לא היה הרבה !! וראיתי את אביחי.. נ.ב: הוא נלוז מוות.!! אבל מותק..=))

אם היית עידו.. היית מבינה למה כל כך

נהנתייייייייייייייייי !! חחחחחחחחחחחחחחחחחח..

ולמה אני עד עכשיו

בסטלה.. ותאמיני לי.. שזה לא מהבאלטיקה וחוץ מזה אני לא הייתי איתם כי והתחמקתי מהם מתחילת המופע וכל הלילה בגלל שהם היו שיכורים הכרתי אנשים חדשים וישנים.. מאותתתתתתתתתתת אנשים שאני מכיר ראיתי וזה היה כל כך כייף !!

Amber68

New member
אם הייתי עידו ?!../images/Emo4.gif

אולי תפסיק להיות נלוז לקצת ותגלה לי..?? ואני פגשתי את שחרררררר !! חחחחחחחחחחח.. וראיתי אולי את כל ראש העין שם..!! נ.ב. רועי מזהההההההההההה לא נראה תימני..

FunkyGiraffe

New member
אז ככה

עכשיו הגעתי מהוד השרון רציתי לסוע גם לרמה אבל לא הרשו לי וביררתי עם הדג ולא היה להם מקום בכל אופן הליין אפ חוזר על עצמו ברמה, בהוד, ברוק עצמאות ובאשקלון הלהקה ברגעים אלה ממש בדרכם לאשקלון אלה השירים להערב: - חליפות - לזוז (בלי אמסי שירי) - לא פראיירים - הכאפה המצלצלת - מה נעשה - מספרים - שירת הסטיקר וזהו בערך יאיא סיפר שנשאר רק הקלטות שירה ומיקסים בארץ אחרי הכל מגניב לגמרי
מחכה בקוצרוח לבארבי!!! תמונות בהמשך

FunkyGiraffe

New member
אגב בסולו של אמיר בלא פראיירים

יש שיפוץ כזה הבסתופים לאט לאט נשארים לבד רק עם אמיר הוא מרביץ סולו באילתור אם אני לא טועה והם לאט לאט מתקדמים עם צליל אחד בבס ומקצב מתגבר בתופים יאיא דהר היום ומשה בכלל לאמיר יש גיטרה חדשה והוא העיף תבנדנה המעפנה הזאת חחח

FunkyGiraffe

New member
הנה

זה החדר הכי מעפן בעולם (שלי) שסתם עשיתי איתו בדיקת מצלמה לפני שיצאתי

FunkyGiraffe

New member
סרטים רעים עוברים על המחשב שלי

אני אעלה את שאר התמונות מחר, עמכם הסליחה

טיפקסית

New member
חג שמייח כחול לבן

מאז שחזרתי מפולין אני מוכרחה לציין גם אני עברתי שינוי קטן. אבל הרבה יותר מתחברת לסמלים ולכן קבלו שיהיה חג שמייח נ.ב חסר לכם שלא תדווחו לי איך דג היו בהופעות חג שמח לכולם

למעלה