הופעות עצמאות

Shani276

New member
איזה בני@!$%& הערסים האלה באמאשלי

הרגו 'תי ואת חברות שלי בקצף אלוהים מה זה הפחד הזה
אבל הכי מצחיק...היה אחד,שכבר נגמר לי הקצף והכל והשפריץ עלי אז זרקתי עליו את הבקבוק הריק של הספריי ומסכן התנפח לו כל הראש
מגיע לו:| בתאכלס היה נחמד ב"חגיגות",הביאו לנו להקה חסידית בבמה אחת,איזה די.ג'יי מעפן שנקרא יורם,ובבמה שלישית וקטנה יותר להקת המחול והזמרה הארצית
וזהו...ואני הייתי במרחק של רק איזה מאות מטרים מהזיקוקים,כי הייתי קרובה לבית של בני דודים שלי,שזה נורא קרוב לזיקוקים,וכמו תמיד כמעט השתנתי מפחד:|נשארתי אני וחברה שלי מפחדות לאללה מהזיקוקים וכל שאר החברות שלי הלכו לראות אותם...ואני שואלת...למה צריך זיקוקים?@!#$#%^& : \ אבל,למרות שהיה מעפן עם הספריי והכל כנראה שזה רק בישראל ואולי זה מה שטוב בה...שאנשים לא מתנהגים כמו רובוטים עילאיים ואינטליגנטים פחד...לא שזה רע להיות אינטיליגנט אבל..... אוף אנלא מצליחה להסביר וזהו. רק ישראל

chen2408

New member
חחחח חשבתי שרק בפרדס חנה זה ככה

כל שנה "הורה פרדס חנה" ו"הדודאים" נמאס! אני נמנעת מזה כבר כמה שנים... הייתי אתמול במסיבה עם כמה חבר'ה מהשכבה שלא ראיתי המון זמן, דפקתי ת'ראש לגמרי, הקאתי את הנשמה, ישנתי כמו מתה וקמתי עם האנגאובר רציני. לזה אני קוראת מסיבה!!!

FunkyGiraffe

New member
הדודאים#$@!4#!@$!@#../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הם עוד קיימים?$<@#!<?!#
LOOLOLOLOLLOL חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

chen2408

New member
חחחחח מה מצחיק?

מפגר! לא הדודאים של פעם! זה חבורה של ילדים משועממים שאוהבים לרקוד כאילו אנחנו עוד בשנות ה-50...

idanri

New member
הדג בסוף הופיעו ב-5 ומשהו בבוקר

הם הופיעו עם הזריחה.

FunkyGiraffe

New member
f

co.il/hadag/tmunot/IMAG0020.JPG target=_co.il/hadag/tmunot/IMAG0021.JPG target=_blank>color=blue>blank>color=co.il/hadag/tmunot/IMAG0021.JPG target=_blank>color=blue>blue>a co.il/hadag/tmunot/IMAG0021.JPG target=_blank>color=blue>b c

FunkyGiraffe

New member
*תרוצים להצלת שמי כצלם*

הסוללה עמדה להגמר לי, יש לי זכרון 8 מגה ועשיתי תמונות קטנות ולא איכותיות, וחיפפתי לגמרי בצילום בזאפה צילמתי בן זונה כי היה לי מיקום טוב ולא מיהרתי לשום מקום פה הכל היה הפך עשיתי מהר מהר רק להספיק... לחצתי על הCAPTURE והעפתי תמצלמה לכיס בחזרה

chen2408

New member
כן חמוד...

הסוללה לא טובה, המצלמה ישנה, האורות הפריעו לך וכולם יותר גבוהים ממך. או שסתם אתה צלם גרוע
שמע, אני צלמת, אני אתן לך בהמשך כמה טיפים לסטילס.

למעלה