הופעות מה-TRL...

i4britney

New member
הופעות מה-TRL...

כנסו לאתר www.gobritney.com ותורידו את ההופעה של בריטני בלייב של MATM ושל הסינגל השני שיצא לה "I'VE GOT THAT BOOM BOOM". אני ראיתי רק את MATM כיוון שאני מחכה לאלבום ולא רוצה לשמוע שירים אחרים וזאת הופעה סוף הדרך ממש ממש אהבתי, בריטני שרה שם בלייב ורקדה יפה מאוד... תורידו שווה!!!

../images/Emo41.gifנדבבב../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

מה זו השעה הזאת
אחחחח.. אלה הופעות
מדהימות
MATM היה מצויין
השיר הקפיץ את הקהל בטירוף
ממש הופעה מצויינת
הכוריאוגרפיה יותר מידי עמוסה לדעתי.. וזה מפריע לשירה עצמה.. אבבבבללל.. וזה אבל גדול..
לא היה פלייבקקקק
לפחות לא פלייבק מלא.. ועוד משהו בקשר לשיר הזה.. בריטני חייבת להקליט את השיר בלי מדונה.. ולהופיע איתו.. לא אהבתי את זה שמדונה שרה ובריטני רוקדת כזה.. זה מיותר.. המשך בהודעה הבאה..

../images/Emo41.gifבום בום בום..

הופעה יפהה.. השיר לדעתי פחות..
הראפרים האלה החרישו לי ת'אוזן עם כל הצרחות המיותרות שלהם
נכון בהתחלה נשמע כאילו הם אומרים "שלום".. אבל בעיוות מסויים.. פה היה פלייבק כמעט לכל אורך השיר..
אבל נסלח לה בגלל MATM שהיה פשוט מהמם
אני מקווה שהיא לא תוציא את השיר הזה כסינגל..

../images/Emo41.gifועוד משהו..

המכנס של בריטני.. אויי.. אני מת על גזרות נמוכות.. ואפילו נמוכות מאודד.. אבל ראו לה את כל החוטיני
חוטיני סגול כזה..
בכל מקרה.. היא התלבשה דיי יפה.. החולצה מוזרה.. אבל יפייפיה
וגם הכובע לא נפל לה הפעם
וזהו.. כאן הסתיימה הביקורת שלי.. אם משהו יעלה לי, אני לא אהסס לכתוב..

i4britney

New member
אז ככה...

שעה מוקדמת? חפיף התעוררתי בגלל בריטני... בקשר ל-MATM באמת הופעה מדהימה וזה שהיא בלייב זה עוד יותר טוב ואני מאוד מעריך את בריטני היא גם לא זייפה! בקשר ל-IV'E GOT THAT BOOM BOOM הוא כן יצא בתור סינגל והוא יהיה הסינגל הבא שלה וכל המעריצים של בריטני אמרו שהשיר פשוט מעולה והראפרים לא הורסים אותו אבל גם לא תורמים לו אבל הם אמרו בתור שיר שהוא פשוט יצליח לה מאוד במצעדים כי זה מה שהולך היום וגם בגלל שהראפרים בשיר הוא יצליח לה כי זה מה שהולך כיום בארה"ב וכולם אהבו אותו בלי יוצא מן הכלל לפי מה שקראתי בכל הפורומים שלה בארץ ובחו"ל לא נתקלתי בתגובה אחת של ביקורת לא מעולה לגבי השיר כשמעריצים סיכמו את האלבום באופן כללי, אור הכל עניין של טעם וכנראה שאתה והיפ-הופ זה לא בדיוק הולך ביחד!!! אגב MATM זה השיר היחידי שיהיה פופיסטי באלבום!!

Itzik200

New member
לפי דעתי BOOM BOOM זה פופ

אז מה אם יש ראפרים.... הבתים והפזמון הם פופ! גם טוקסיק זה סוג של פופ... וגם אבריטיים

i4britney

New member
הכל פופ אבל מעורבב...

בריטני אף פעם לא תעזוב את הסיגנון שהיא התחילה איתו כי בלי פופ בריטני ספירס היא לא היא! אבל היא עירבבה סיגנונות בשירים החדשים שלה זה הכל, כנ"ל לגבי MATM ואבריטיים זה ברור שזה פופ זאת בלדת פופ מרגשת!

lirany85

New member
בום בום הוא שיר מצויין!!!!

בום בום הוא שיר מצויין, ני כל היום שר אותו והוא ממש יפה.... אני בטוח שהוא יצליח. יש לו קצב טוב, והראפרים הם בכלל לא שרים ראפ. דרך אגב, אם אתם רוצים את ההופעות של 2 השירים באיכות גבוהה, כנסו לפורום של הוואי בריטני ב-www.hawaiibritney.com או בפורום שלי.....www.ibritney.net

../images/Emo11.gif ההופעה של MATM ממש יפה...

את של בום בום הורדתי... אבל לא ראיתי כי אני לא רוצה לשמוע את הישר
אני מחכה לאלבום

למעלה