הופעה!! ברי בבארי בתאריך:18.10 פרטים בקרוב...
ע ענת1986 New member 1/10/03 #2 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif כנראה שאני אהיה בהופעה הזו... אם ידועים לך עוד פרטים, נשמח לשמוע מקווים שתהני בפורום! המשך יום טוב
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif כנראה שאני אהיה בהופעה הזו... אם ידועים לך עוד פרטים, נשמח לשמוע מקווים שתהני בפורום! המשך יום טוב
R raaastagirl New member 1/10/03 #3 ../images/Emo45.gif אני יודעת... אז ככה יום שבת 18.10 75 ש"ח ההופעה על הדשא הגדול ..בתוך הקיבוץ זהו?!
../images/Emo45.gif אני יודעת... אז ככה יום שבת 18.10 75 ש"ח ההופעה על הדשא הגדול ..בתוך הקיבוץ זהו?!
ע ענת1986 New member 1/10/03 #5 קיבוץ בארי... בערך 25 דקות מב"ש תודה על הפרטים! יכול להיות שאני אגיע, זה לא סגור סופית... מישהו מתכנן לבוא? וברוכה הבאה, salamandr! מקווים שתהני בפורום
קיבוץ בארי... בערך 25 דקות מב"ש תודה על הפרטים! יכול להיות שאני אגיע, זה לא סגור סופית... מישהו מתכנן לבוא? וברוכה הבאה, salamandr! מקווים שתהני בפורום
G giba70 New member 2/10/03 #10 הוא דווקא הופיע ממש קרוב "צל תמר" לא מספיק טוב בשבילך? אולי את גם רוצה שהוא יופיע בחדר שלך?
G giba70 New member 2/10/03 #12 חדרי הפרטי הוא רק שלי! רוצה לשמור על הפרטיות, נמאס ממעריצים... אולי החתלתולה תשיר: "הזמנתי לחדר שמיים כחולים עם כוכבים ואת ברי..."
חדרי הפרטי הוא רק שלי! רוצה לשמור על הפרטיות, נמאס ממעריצים... אולי החתלתולה תשיר: "הזמנתי לחדר שמיים כחולים עם כוכבים ואת ברי..."