הופעה של Stormy Atmosphere

Rudess

New member
אכן בודוקן הופעה ענקית של דרים!

אחת הטובות ביותר שלהן בכל הזמנים!

kurush

New member
../images/Emo31.gifמיותר

דווקא לטעמי ההופעה הזו פשוט מיותרת. עד כה ההופעה שלהם שהכי אהבתי הייתה ההופעה בטוקיו מ-93'. אולי כי פשוט הם עוד בלי הפוזה.

איך אפשר להשוות?

ההופעה של טוקיו כל כך פרימיטיבית לעומת זו של בודוקאן. רמת הנגינה השתפרה, הצילום השתפר, הסאונד השתפר, קטעי הקולנוע ברקע השתפרו....אלו שני עידנים שונים לחלוטין.

Rudess

New member
נכון, באמת אי אפשר להשוות.

רמת הנגינה בהחלט השתפרה (אבל כנראה שזה לא מעניין את שייק'ה),הצילום והבימוי נפלא (כנראה שזה גם לא מעניין את שייק'ה), הסאונד הרבה יותר טוב (גם זה לא מעניין את שייק'ה), התאורה וקטעי הוידאו מדהימים (נו באמת, גם זה לא מעניין את שייק'ה שלנו). ההופעה גם יותר ארוכה וגם כוללת שירים מהרבה יותר אלבומים (אבל גם זה לא מעניין את שייק'ה שלנו).

עוד שני דברים

הקלידן התחלף (רודס קלידן מעולה, והשניים האחרים לא מגיעים לקרסוליו), ועוד דבר חשוב אחרון - יש כתוביות עם כל הליריקס! אתה ממש מבין על מה השירים מדברים, יתרון רציני ביותר

kurush

New member
בקלות

רמת הנגינה השתפרה, הצילום השתפר, הסאונד השתפר, קטעי הקולנוע ברקע השתפרו.... אמת ויציב. אבל השירים פשוט לא מעניינים אותי.

השירים לא מעניינים אותך?

אז מה כן? אחוז ג'ל השיער של דרק שריניאן? גלגולי הלשון של לברי? מספר הגיטרות של פטרוצ'י? טוב, נו, אפשר להפסיק להתדיין כבר עכשיו. אנחנו לא חיים באותה מציאות.

kurush

New member
השירים לא מעניינים אותי

רק שלא הבנת את כוונתי. אני מוצא את החומר הנוכחי (אחרי 95' לצורך העניין) של DT חסר כל השראה ועניין. לטעמי הם הגיעו לשיר שלהם ב-Awake, וכל מה שקרה אחרי כן היה בעיני סוג של נסיגה. תוסיף לזה את כמויות הפוזה שהם מחזיקים היום ותקבל הופעה שנראית טוב, נשמעת טוב אבל לא מעניינת אותי בשיט.

כאן דרכינו נפרדות

אני חושב שהאלבום Scenes הוא יצירת מופת קלאסית שהטביעה את חותמה על עולם הפרוג והפרוג-מטאל והמטאל. אם כך, אנחנו נמצאים בעולמות שונים ודרכינו נפרדות. שלום.

kurush

New member
ומצד שני

אתה מוצא לנכון לתאר יצירה של עמיתיך במילות גנאי שלא יאמרו בשוק הכרמל באמצע אוגוסט. שוין.

Rudess

New member
../images/Emo45.gifבודוקן אדיר

יש לך פשוט דעה קדומה מאז אחרי AWAKE. אבל לא נורא, מתישהו תבין ש- POS וגילדנלאו בחיים לא יעשו מה ש- DT עשו, הם פשוט פחות טובים מ-DT. לדרים אין פוזה, למי שיש פוזה זה לגילדנלאו המגלומן , אבל זה כבר נושא אחר. ובנימה זו אגש לראות שוב את בודוקן, כדי להנות!

RamiSun

New member
הופעה בהחלט מדהימה

דרים היזהרו, סטורמי מאחוריכם......

Solstice Coil

New member
הופעה אקוסטית של Solstice Coil!

מופע אקוסטי מיוחד בפורמט שלא נראה על במה עד כה! עיבודים מחודשים ויוצאי דופן לשירי הלהקה באווירה אינטימית. מופע פותח: שגיא צבי. יום רביעי, ה16 לפברואר, 22:30. הבלום בר, קינג ג'ורג' 2, תל אביב.

למעלה