כן, דרך ארץ
אפשרות א': "הורדתי את הקטע שלכם, "האנד אוף הופ" - פשוט נורא ואיום. ליריקס קלישאיים ברמות מטורפות, השיר דלוח ומשמים, הזמר נשמע כאילו נתנו לו אגרוף בבטן רגע לפני פתיחת המיקרופון, הלחן ממוחזר, העיבוד בוסרי - פשוט חרא של חומר. על פי ה"סינגל" הזה, אתם לא בהשראת דרים ת'יאטר, אתם סתם משתמשים בשם שלהם כדי למשוך קהל. זהו, הקאתי על המקלדת. שלא תגיד שלא אמרתי לך את האמת שלי. פשוט נורא ואיום, זוועה חיה, שיר נורא ואיום. מאחל לכם שינוי מהיר בכיוון האמנותי." אפשרות ב': "הורדתי את הקטע שלכם, "האנד אוף הופ" - ממש לא לטעמי. ליריקס מאד קלישאיים, השיר לא מעורר ענין מיוחד, הזמר לא מצא חן בעיני, הלחן לא נשמע לי מקורי במיוחד, העיבוד בוסרי - לא התלהבתי. על פי ה"סינגל" הזה, לא הבחנתי בהשראה ניכרת של דרים ת'יאטר. עם כל ההערכה לפועלכם, אני לא אהבתי. מקווה לשיפור בהמשך." "בפעם האחרונה שבדקתי, המונח "חרא" לא יצא מהלקסיקון, והוא נמצא בשימוש רוב בני האדם המתגוררים בציון" - התגובות שלך די מביכות. אז מה אתה בעצם אומר? שכל מילה שמופיעה בלקסיקון היא לגיטימית בדיון מכובד? תודה רבה לך אורי על תרומתך המבורכת להעלאת רמת הדיון. "לא יוהרה ולא בטיח - הקטע מסריח וזו דעתי" - אמרתי, ואמשיך לומר: דעתך לגיטימית. אני קובל כלפי סגנון ההתבטאות שבחרת בו. אם באמת היית מעוניין בביקורת שלילית אך קונסקרוקטיבית, סביר להניח שהיית בוחר בהתנסחות קרובה יותר לאופציה ב'. ההתנסחות שבחרת בה מתפרשת אצלי כיוהרה נטו: "הנה, תראו כמה אני - המושחז, השנון ורב-האבחנה - יודע להקיא על המקלדת מתוך נאמנות בלתי מתפשרת ל"אמת שלי".