הופעה של Stormy Atmosphere

אשכרה, יש לך בעיה רצינית בהבנת

הנקרא. סגנון הדיבור שלך הוא הוא הנושא המרכזי. הורדתי את הקטע והאזנתי לו עוד בזמן שהפתיל היה רזה. לא התלהבתי, אבל יש המון דברים שאני לא מתלהב מהם, כמו גם ההיפך הגמור. מצד שני, מכאן ועד בחירת המילים שלך המרחק עצום. אני לא ממתג אף אחד - לא לפי קטע אחד, לא לפי אלבום אחד, לא לפי הופעה אחת, ובודאי לא חורץ דין בפסקנות ובבוטות כאלו.

סגנון הדיבור הוא הנושא המרכזי

הבנתי. סגנון הדיבור הוא הנושא המרכזי. ובכן, אתקן את דרכיי: הקטע של "סטורמי אטמוספיר" הזמין להורדה באינטרנט הוא קטע בלתי-מוצלח, בלתי-מקורי, בלתי-אזין ובלתי ראוי לפרסום. הייתי לוקח אותו ומשליך אותו לסל המיחזור של המחשב הקרוב לאיזור מגוריי. לסיכום: לא דרים ולא נעליים.

שבלוז

New member
ביקורת לא מנומקת זה לא ביקורת

בלי דוגמאות בלי הוכחות , דווקא הקשבתי לקטע הזה ואולי זה לא דרים תיאטר, ואולי לא ממש מזכיר את ההשראה שלהם, אבל כל שאר ה"ביקורת" מוגזמת לחלוטין, ויש הרגשה כקורא שהכותב רצה להקצין אותה וסיבותיו עימו.

cut2

New member
הערות קונקרטיות

שים לב לכניסה של הקלידים מול הגיטרות ב 1:06. זו השפעת דרים ת'יאטר די ברורה. כל קטעי הדיבור מזכירים קצת קטעים מAwake (למרות שאינני מכיר אותו כמו שצריך). כמו כן שים לב למרווחים בין הזמר לזמרת - את רוב השיר הם שרים בקוורטות, אבל יש קטעים (אני חושב שיותר מאחד) שהם מתחלפים לקווינטות - זה מעניין ולא רע. לגבי הליריקס, למי אכפת? מבחינתי שישירו על האל הטוב, זה בכלל לא רלוונטי. לגבי הזמרים, גם אני מסכים שהביצועים הווקאליים לא כל כך טובים, ובעיקר הזמרת, שפשוט לא מתאימה לסגנון (זה לא Nightwish, מה לעשות). הזמר דווקא לא רע בכלל, באמת - הוא פשוט צריך לחדד קצת ניואנסים ולסגל לעצמו שירה *מעט* פחות מאצ'ואית (כי כרגע זה קצת נשמע כמו פארודיה (-: ). הקומפוזיציה איננה מלאכת מחשבת דגולה, וכאן באמת אני חושב שכדאי ללהקה לשבת אחד לאחד - ולבחון מה בשיר הזה נכתב כי הוא צריך, ומה נכתב כי זה הכי 'הגיוני' ו'זורם'. יש כמה דברים חביבים, אבל זה לא בדיוק זה, לדעתי. לא ברורה לי הביקורת שלך, במונחים יחסיים - האם האזנת פעם להקלטות מוסיקה ב'במה חדשה'? אם השיר של 'אטמוספירה סוערת' זוועה, מה תגיד על כל ה'רוקרים הקשוחים' שמעלים את זיופיהם עם הגיטרה-בס-תופים, שמשתמשים בקלישאות ובמבנים שחוקים לגמרי בלי שום מעוף - ואני מתכוון, שום מעוף - מה תגיד עליהם, ביחס לרמי? שהם "נורא ואיום, אבל יותר"? לדעתי אתה קצת יצאת מפרופורציות.

תגובות קונקרטיות

"לגבי הליריקס, למי אכפת?" לי איכפת. כל אדם חושב משהו אחר, מסתבר. "לא ברורה לי הביקורת שלך, במונחים יחסיים" הביקורת מביעה שאט-נפש מן היצירה שהם העלו לאתר. "האם האזנת פעם להקלטות מוסיקה ב'במה חדשה'?" יש הרבה דברים גרועים שם, יש לא מעט דברים בינוניים, ויש כמה פנינים. זה לא קשור - במה חדשה איננה הנושא כאן בכלל. "לדעתי אתה קצת יצאת מפרופורציות" יכול להיות שיצאתי מפרופורציות, אבל השיר הזה בעיניי הוא פשוט זוועה חיה. וזה לא קשור לרמי, או לפורום בתפוז, או לספר, או לבמה חדשה, או למציאות הפוליטית באיראן.

cut2

New member
לא קונקרטי מספיק

"הביקורת מביעה שאט-נפש מן היצירה שהם העלו לאתר" אבל את זה כולנו כבר הבנו. התכוונתי לעוצמת הרגשות השליליים שהמוסיקה העלתה בך והתבטאה בביקורתך. כולנו הבנו בבירור רב שלא אהבת, אבל לא הבנו מדוע נקטת בניסוח כזה. "הרבה דברים גרועים שם, יש לא מעט דברים בינוניים, ויש כמה פנינים. זה לא קשור - במה חדשה איננה הנושא כאן בכלל" זה כן קשור באופן עקיף, כי אתה ידוע כמישהו שמעריך הפקה מוסיקלית, וביחס לזוועתונים שרצים בבמה, הקטע הזה מוקלט בסדר, אין זיופים דרמטיים, ובסך הכל, חוץ מהמיקס, ההקלטה שלו טובה (למרות שהיא קצת שטחית). נכון שהמוסיקה עדיין נותרת אותה המוסיקה, אבל הנה - לא הכל כל כך בחילה וגועל נפש! "יכול להיות שיצאתי מפרופורציות, אבל השיר הזה בעיניי הוא פשוט זוועה חיה. וזה לא קשור לרמי, או לפורום בתפוז, או לספר, או לבמה חדשה, או למציאות הפוליטית באיראן" לא טענתי לשום קשר בין שום דבר. בסדר, לא אהבת. אני לא אומר שהניסוח הבוטה שלך נובע ממניעים לא כשרים, אני רק חושב שראוי שתנשום עמוק ופשוט תניח לזה. השפה שלך פשוט לא במקום - אין שום דרך אחרת לומר את זה. ולגבי הליריקס, נו טוב. (שים לב אגב, שבניגוד אלי, התייחסת רק לדברים ספציפיים בהודעה שלי ופספסת את כל העיקר. זה לא הוגן במיוחד, בטח שלא בדיון באינטרנט. ואל תגיד עכשיו "אני לא יודע מה זה הוגן-לא הוגן, אני בסך הכל יודע מה האוזניים והראש שלי מעריכים, והקטע הזה נשמע לי רע, רע, רע" או משהו בסגנון
)

קונקרטי מספיק בשבילי

"לא הבנו מדוע נקטת בניסוח כזה" כי זה פשוט הבחיל אותי. "השפה שלך פשוט לא במקום - אין שום דרך אחרת לומר את זה" יכול להיות שהשפה שלי לא במקום. בכל אופן, זה כבר היסטוריה. תנסה לקרוא את הליריקס, תגיד לי מה אתה חושב.

cut2

New member
קראתי כבר

בסדר, סתם קלישאות מטאל - אז מה? המוסיקה באופן קונקרטי לא מצאה חן בעיני, וגם הליריקס לא. ובכל זאת, כמה הודעות מעלי שינית את הניסוח - כנראה הבנת שהניסוח הבוטה שלך הוא בעייתי (יש *הרבה* הבדל בין "מאכזב" [אייל] ל"פשוט גועל נפש, זוועה, גועל נפש של שיר"). מתקבל על הדעת, אם כן. "לא דרים ולא נעליים" - כאן שוב לא התייחסת לרפרנסים שנתתי לך. למרות שהם לא מציגים איכות כמו של דרים, הם מציגים רצון להיות מושפעים מהם, ולכן רמי, בעיני, מממש (באופן חלקי, כמובן, אבל לא ציפיתי למטרופוליס מס' 3) את ההכרזה שבהודעתו הראשית, גם אם לא אהבנו. הדיון הזה די מטופש בכל מקרה - בסך הכל תקרית דיפלומטית קלאסית. כל המעורבים מבקשים לכבות מנוע, תודה.

המנוע נכבה

אגב, ממליץ לך להשיג את "בודוקאן" של דרים ת'יאטר. כך עושים פרוג-מטאל. המוניטין שלהם מוצדק - אחת ההופעות המדהימות ביותר שראיתי.

אתה מתנהג כמו שיילוק

דיוידי אחד תמורת ארבעה? הגנים היהודיים שלי זועקים "עסקה גרועה". שר הטבעות זו גרסה מורחבת של ארבעה דיסקים. לא שווה תמורת אחד של דרים.

למעלה