הופעה של Stormy Atmosphere

יש דרך לומר כל דבר

"פשוט זוועה", "חרא של שיר" - זו דעתי האותנטית, ואין שום טעם לצנזר אותה או לסנן אותה או לעדן אותה. אתה מוזמן להגיד דברים מנומסים יותר על כוס תה ורקיקים, אבל כתבתי בחריפות מתוך מודעות מלאה שמדובר באמירה חריפה. אני רק מקווה שה"ביקורת" שלי מזיזה למישהו, כי אם לא - הכל היה לחינם.

soft light

New member
היא בהחלט הזיזה

גרמה לי לסלוד ממך. את הספר שלך אני לא אקנה, למרות שרציתי. אז הנה, הביקורת שלך הזיזה משהו.

ההפסד כולו שלך

"גרמה לי לסלוד ממך" אני לא רץ לכנסת, ואני לא מנהל תאגיד. "את הספר שלך אני לא אקנה" הספר איננו שלי, ויש מספיק קוראים גם כך. ההפסד כולו שלך. "אז הנה, הביקורת שלך הזיזה משהו" שיהיה לך לבריאות. לקחתי את זה בחשבון לפני שכתבתי. אין כאן הפתעה, ואין כאן זעזוע.

kurush

New member
ואם נמשיך במוטיב

השואתי, אפילו ד"ר מנגלה היה יותר סובלני

cut2

New member
שיטת הציטוטים

אני חושב ששיטת הציטוטים שברייטמן הנהיג כאן (למרות שהוא המשתמש העיקרי בה, כמעט כולם נוגעים בזה, מדי פעם) היא טובה מאוד בבסיסה, אבל יש בה אופציה לבעייתיות - היא מאפשרת לצטט חלקים קטנים מאוד מההודעה שמגיבים אליה, ובכך להפוך את הדיון למגוחך לגמרי. זה מה שאפשר לו לכתוב את ההודעה שהגבת אליה (שיר).

תשמע

בקרב טרולים בזויים במנוע התגובות של במה חדשה, אולי תגובות כמו "חרא חומר" ו"הקטע הזה עשה לי בחילה"

תשמע

בקרב טרולים בזויים במנוע התגובות של במה חדשה, אולי תגובות כמו "חרא חומר" ו"הקטע הזה עשה לי בחילה" הן מקובלות ולגיטימיות, אבל אתה באמת חושב שיש להן מקום בפורום שלפחות מנסה לכבד את עצמו? בחיי שאני לא יודע מה אתה מנסה להשיג. אולי אתה מנסה לנקום ברמי על כל הפירגון שהוא הפגין למענך בנוגע לספר והכל, אני ממש לא יודע. כפי שאמר נער משכיל פעם: "אני חושב שהחלקת על השכל". אני מאחל לך שינוי מהותי מהיר בכיוון האנושי, כי אתה צולל לאט לאט לתוך תהום של רפש.

cut2

New member
כזכור לי,

זה היה "נ.ב. אני חושב שהחלקת על השכל..." שלושת הנקודות במקור.

גם אתה תשמע

"בחיי שאני לא יודע מה אתה מנסה להשיג" אני אומר את מה שאני חושב. נקודה סוף. "אולי אתה מנסה לנקום ברמי על כל הפירגון שהוא הפגין למענך בנוגע לספר והכל" אין קשר לרמי, אין קשר לפירגון, אין קשר לספר, אין קשר לשום דבר מלבד המוסיקה של ההרכב הזה. "אני מאחל לך שינוי מהותי מהיר בכיוון האנושי" תודה על האיחולים, אני מקבל אותם בברכה.

מורנא007

New member
...

קצת אסרטיביות לא תזיק בחיים, למרות שאתה שונא את השיר (שעדין לא שמעתי אותו בגלל מחשב הלינוקס שדרכו אני מובר). אני מבין שאתה לא רץ לכנסת ושומר על התדמית המהפכנית/ זאפפית שלך, אז למה צריך להתבטא כח"כ מהספסלים האחוריים במליאה? הפורום אינו שוק או משחק
. אני מקווה שסטנדרט הקללות שקיים בפורומי האקטואליה השונים לא יטרונספר לפורום רוק מתקדם.

אם תקרא את הביקורת

תראה שהתייחסתי לכל מרכיבי השיר - ליריקס, עיבוד, שירה וכו'. לדעתי השיר הזה פשוט נורא ואיום, והבעתי את דעתי. בבקשה לא לצנזר אנשים רק בגלל שדעתם שלילית.

יש לך בעיה רצינית בהבנת הנקרא

"בבקשה לא לצנזר אנשים רק בגלל שדעתם שלילית" - אף אחד לא הגיב בנוגע לדעה השלילית לכשעצמה. זכותך לא לאהוב. זכותך לומר את דעתך. רק מה - יש גם דרך ארץ ודרך לומר את הדברים, אם באמת היתה איזושהי כוונה חיובית מאחורי הדברים. להרעיל בארות ולהתחבא מאחורי "זו האמת שלי", זו כבר יוהרה הגובלת בהיתממות צבועה.

דרך ארץ?

אני לא יודע מה זה דרך ארץ, אבל לומר על קטע מוסיקלי שהוא "פשוט זוועה" או "חרא של קטע" זה עדיין בגבולות השפה המקובלת במדינתנו. בפעם האחרונה שבדקתי, המונח "חרא" לא יצא מהלקסיקון, והוא נמצא בשימוש רוב בני האדם המתגוררים בציון, כולל מיעוטים. לעומת זאת, "יוהרה הגובלת בהיתממות צבועה" זה כבר משהו שהוא מעל ומעבר לתחום הבנתי. לא יוהרה ולא בטיח - הקטע מסריח וזו דעתי. ואם אתה לא מרוצה מדעתי, אתה מוזמן להאזין ולהגיב. נ.ב. קרא גם את הליריקס. אם תצליח לצלוח את הבית השני.

כן, דרך ארץ

אפשרות א': "הורדתי את הקטע שלכם, "האנד אוף הופ" - פשוט נורא ואיום. ליריקס קלישאיים ברמות מטורפות, השיר דלוח ומשמים, הזמר נשמע כאילו נתנו לו אגרוף בבטן רגע לפני פתיחת המיקרופון, הלחן ממוחזר, העיבוד בוסרי - פשוט חרא של חומר. על פי ה"סינגל" הזה, אתם לא בהשראת דרים ת'יאטר, אתם סתם משתמשים בשם שלהם כדי למשוך קהל. זהו, הקאתי על המקלדת. שלא תגיד שלא אמרתי לך את האמת שלי. פשוט נורא ואיום, זוועה חיה, שיר נורא ואיום. מאחל לכם שינוי מהיר בכיוון האמנותי." אפשרות ב': "הורדתי את הקטע שלכם, "האנד אוף הופ" - ממש לא לטעמי. ליריקס מאד קלישאיים, השיר לא מעורר ענין מיוחד, הזמר לא מצא חן בעיני, הלחן לא נשמע לי מקורי במיוחד, העיבוד בוסרי - לא התלהבתי. על פי ה"סינגל" הזה, לא הבחנתי בהשראה ניכרת של דרים ת'יאטר. עם כל ההערכה לפועלכם, אני לא אהבתי. מקווה לשיפור בהמשך." "בפעם האחרונה שבדקתי, המונח "חרא" לא יצא מהלקסיקון, והוא נמצא בשימוש רוב בני האדם המתגוררים בציון" - התגובות שלך די מביכות. אז מה אתה בעצם אומר? שכל מילה שמופיעה בלקסיקון היא לגיטימית בדיון מכובד? תודה רבה לך אורי על תרומתך המבורכת להעלאת רמת הדיון. "לא יוהרה ולא בטיח - הקטע מסריח וזו דעתי" - אמרתי, ואמשיך לומר: דעתך לגיטימית. אני קובל כלפי סגנון ההתבטאות שבחרת בו. אם באמת היית מעוניין בביקורת שלילית אך קונסקרוקטיבית, סביר להניח שהיית בוחר בהתנסחות קרובה יותר לאופציה ב'. ההתנסחות שבחרת בה מתפרשת אצלי כיוהרה נטו: "הנה, תראו כמה אני - המושחז, השנון ורב-האבחנה - יודע להקיא על המקלדת מתוך נאמנות בלתי מתפשרת ל"אמת שלי".

אתה ממציא דברים שאינם קיימים

הקטע חרא (כן, חרא), וזו דעתי בלבד. זו אינה אמת נצחית. רק דעתי הזמנית. תוריד את הקטע ותגיד לי מה דעתך. אל תיתן לסגנון הדיבור שלי להפוך לנושא המרכזי. הנושא המרכזי הוא הקטע הזמין להורדה - חרא, טוב או מעולה? לדעתי, חרא. כן, חרא.

למעלה