הופעה של Stormy Atmosphere

RamiSun

New member
הופעה של Stormy Atmosphere

שלום לכולם, ברצוני להזמין אותכם להופעת הבכורה של להקתי, Stormy Atmosphere (אני מבסס שם...) להקת פרוג רוק/מטאל בהשראת Dream Theater Symphony X ו-Evergrey בעיקר..... ההופעה תיהיה במוצ"ש 26/2/2005 בשעה 21:00 במועדון הפטיפון (יצחק שדה 32 ת"א) קבלו לינק לאתר זמני שלנו, הכולל גם שיר להורדה והתרשמות http://planet.nana.co.il/stormy_atmosphere/ הלהקה השניה שתופיע איתנו באותו ערב מנגנת רוק בסגנון דיפ פרפל/לד זפלין פחות או יותר.

פשוט זוועה

הורדתי את הקטע שלכם, "האנד אוף הופ" - פשוט נורא ואיום. ליריקס קלישאיים ברמות מטורפות, השיר דלוח ומשמים, הזמר נשמע כאילו נתנו לו אגרוף בבטן רגע לפני פתיחת המיקרופון, הלחן ממוחזר, העיבוד בוסרי - פשוט חרא של חומר. על פי ה"סינגל" הזה, אתם לא בהשראת דרים ת'יאטר, אתם סתם משתמשים בשם שלהם כדי למשוך קהל. זהו, הקאתי על המקלדת. שלא תגיד שלא אמרתי לך את האמת שלי. פשוט נורא ואיום, זוועה חיה, שיר נורא ואיום. מאחל לכם שינוי מהיר בכיוון האמנותי.

Rudess

New member
ברייטמן הגזמת

אורי, עם כל ההערכה שיש לי אליך, לדעתי הגזמת מאד כאן. אני אגיב כאן לא מפני שאני חבר טוב של רמי, אלא מאחר שנכחתי בחזרה של הלהקה, כך שאני יכול יותר לתת רושם על סגנון הלהקה. הלהקה יחסית נמצאת בתחילת דרכה, רמי הוא החבר החדש ביותר בלהקה. המוסיקה של הלהקה היא בהחלט פרוג מטאל, ומהחזרה שהייתי שמעתי בהחלט השפעות של RUSH, DREAM THEATER,EVERGREY,SYMPHONY X, TRANSATLANTIC, וגם יש מוטיב מאד בולט של פולקלור רוסי שמאד מצא חן בעיניי. יש בהחלט דברים שצריך לשפר בעיבוד של השיר,בכל מיני תפקידים, ובייחוד בהסרת הזמרת (זאת הבעיה הגדולה שלי עם הלהקה, כי הזמרת שמתיימרת להיות אופרה, די מעיקה על המוסיקה, אבל כל עוד אני לא שייך ללהקה אז אין לי זכות לקבל החלטות אלא רק לייעץ, ורמי יודע זאת). לדעתי הזמר בסדר גמור וגם שאר הנגנים (הם גם אנשים נחמדים מאד), והם בתחילת הדרך המוסיקלית שלהם. להגיד על פי שיר אחד שהכל חרא של חומר זה לא רציני, בטח ממבקר מוסיקה ברמה כמו שלך. אם ציפית למוסיקה בסגנון של "אבק", אז טעית.

לא הגזמתי

ללהקה יש אתר, באתר יש רק קטע אחד להורדה - והקטע הזה פשוט זוועה. אם ללהקה יש חומרים אחרים - שיציעו גם אותם להורדה. דעתי היא רק דעתי - ולא אמת אבסולוטית. לגבי ההשוואה ל'אבק' - זה בכלל לא קשור. יש פרוג-מטאל טוב ויש פרוג-מטאל רע, ויש סתם מטאל רע. אם היית בחזרה שלהם ושמעת דברים אחרים - זה אחלה. אבל כל מה שאני שמעתי זה מה שהם מציעים לציבור הרחב.

RamiSun

New member
זאת שרלטנות

ליחס את מה שכתבת ל"אמת" שלך, זכותך לא לאהוב ולבקר את השיר והלהקה, אבל אתה אומר דברים חמורים אתה מאשים אותנו, שאנחנו חבורה של מניפולטיבים שמשתמשים בשם המפורש של Dream לשווא, לצורך משיכת קהל. מה זה קשור לאמת שלך? ואת מי אתה מנסה להרשים בשפה הזאת מה קרה, גמרת לצלוב את אייל? בכל אופן : אני רוצה להבהיר לכווולם!!! אני עומד מאחורי ההודעה הראשונית שלי, שאנחנו להקת פרוג מטאל שמושפעת מדרים (אם כי לא להקת COPY להם). ואם מישהו יגיע לשמוע אותנו על סמך זה ויחשוב אחרי ההופעה שלא ניכרת השפעה כזאת והוא הוטעה על ידי, אני אישית אחזיר לו את כספו מכיסי.

זו לא שרלטנות

נכנסתי לאתר שלכם, הורדתי את הקטע היחיד שהיה זמין להורדה, והוא גרם לי לבחילה. מזמן לא שמעתי משהו כל כך מבחיל. אם אתם *באמת* מושפעים מדרים, אז תעלו לאתר קטע יותר (איך נאמר) "מושפע". "גמרת לצלוב את אייל?" בינתיים, אני היחיד בעולם שקישר (פעמיים!) לביקורת הזאת מהאתר שלו, אז תשים בצד את דימויי הצליבה ותישאר בתחום המציאות.

הודעה אחרונה בנושא

אתה אומר שזה לא קשור לרמי. ובכן, זה כן קשור לרמי. רמי הוא חבר בלהקה. רמי הוא בנאדם, עם רגשות, וחבל שאתה מתעלם מהעובדות האלה. חבל שאתה מתעלם מהמציאות הזאת. לא אהבת את הקטע? לגיטימי. הוא באמת גרם לך לבחילה? נניח. אבל יש דרך להתייחס לדברים, ואתה עשית את זה בצורה פשוט בזויה וגועלית. ולשם מה? לא למדת מלקחי העבר? לא אמרת שאתה מתכנן ללכת בעקבות קוטנר ה"תותח" ולהימנע מקטילות שכאלה? לא היה עדיף לשלוח לרמי ביקורת מפורטת לגבי מה אתה חושב שלא בסדר, באופן מתורבת וענייני, במקום סתם לגרום לגלים? מה אתה חושב, שההשפלה הפומבית שאתה מבצע כאן תזעזע את הלהקה עד כדי כך שהם יחליטו לנטוש את כל החומר שלהם ולהכות בספרי הלימוד עד שייצא משהו שכן יהיה לטעמך? "על פי ה"סינגל" הזה, אתם לא בהשראת דרים ת'יאטר, אתם סתם משתמשים בשם שלהם כדי למשוך קהל." כאן אתה כבר עושה את זה אישי. לפני כן, דיברת על המוסיקה, אבל כאן אתה מנסה להציג את הדברים החוץ-מוסיקליים ודעתך עליהם כעובדות שקשורות למוסיקה. מה, אז עכשיו גם רמי, איש משפחה בעל קריירה במחשבים, הוא למעשה מוסיקאי תאב בצע ששואף לשעבד את עם ישראל באמצעות מוסיקת הפרוג-מטאל הפופולרית ולינוק מהם כספים, תוך כדי שהוא מפתה אותם עם ניצול שמם של דרים תיאטר? למה, בחייאט? למה? אתה פשוט מוכרח לכתוב את הדברים האלה? יש איזשהו סופר-נבל שמאיים על חיי משפחתך, ומכריח אותך לעשות את זה? למה אתה חושב קצת על ההשלכות לפני שאתה לוחץ שלח/י?

למה אחרונה - אתה נביא?

"רמי הוא חבר בלהקה" אם רמי בחר להציג מוסיקה לציבור, כדאי שיהיה מוכן לקבל גם ביקורת שלילית וחריפה מן הציבור. הוא לא מנגן למגירה, הוא מנגן בפני קהל. "רמי הוא בנאדם, עם רגשות" גם לי יש רגשות. שמעתי את הקטע, חטפתי בחילה - כתבתי תגובה. זה האינטרנט. לא מרוצה? תקים צנזורה ותשליך אותי לכלא. "לא אמרת שאתה מתכנן ללכת בעקבות קוטנר ה"תותח" ולהימנע מקטילות שכאלה?" באופן כללי אני מנסה לפרגן למה שאני חושב שהוא טוב. אבל לפעמים אני חורג מן הכלל, וכותב דברים שליליים על דברים שנשמעים לי שליליים. למעשה כמו כל אדם. "מה אתה חושב, שההשפלה הפומבית שאתה מבצע כאן תזעזע את הלהקה עד כדי כך שהם יחליטו לנטוש את כל החומר שלהם ולהכות בספרי הלימוד עד שייצא משהו שכן יהיה לטעמך?" אני מקווה מאוד שכן. זכותי לקוות, זכותי לכתוב. "למה? אתה פשוט מוכרח לכתוב את הדברים האלה?" כמו שלאייל יש זכות לומר על פלימנאפ שהם 'מאכזבים', כך יש לי זכות לומר על השיר שהורדתי שהוא פשוט זוועה. אנשים מבינים שזו דעתי ולא אמת אבסולוטית. לאנשים יש גזע מוח פעיל, והם יודעים להפריד בין טוב ורע. "למה אתה חושב קצת על ההשלכות לפני שאתה לוחץ שלח/י?" ידעתי שזה יעורר תגובות קשות. אבל מה לעשות - אני חושב שהקטע הזה פשוט חרא שזה לא יאומן. ואני מאחל להם שישתפרו.

kurush

New member
סבבה

אפילו אם הקטע הזה גרם לך להרגיש כמו יהודון בתא גזים, האם אתה חושב שזה נחוץ לכתוב את זה ובכזה אופן מעליב? בתור מחבר שהוציא לאור ספר, חושבני שניתן לצפות ממך ליותר...

kurush

New member
עלית עלי

אני טמבל. איך אני מעיז לצחוק על כזה נושא כאוב. אני כבר הולך לפינה ומרביץ לעצמי.

yonia3334

New member
אני חושב...

שלהרביץ לעצמך לא ממש יעזור... אתה זקוק לטיפול, ומהר. זה שאתה מודע לבעיה שלך זה כבר טוב, אבל זה לא מספיק... אז שיהיה בהצלחה!

kurush

New member
אני ממש מתאפק

לא לרשום בכותרת משהו בגרמנית. אבל לא נכנס פה לדיוני הומור שואה.

שייעלבו

גרמו לי בחילה - אני גורם להם בחילה. אגב, ידעתי שזה יעורר תגובות קשות - אבל למה לשקר? הקטע הזה מסריח, לדעתי. שיהיה להם בהצלחה בכל אופן.

kurush

New member
באמת

יש דרך לומר כל דבר. הנקודה שכולם מנסים להעביר לך היא - אין צורך לרדת לרמה של שימפנז ממוצע. גם אם השיר הזה הוא הדבר הנוראי ביותר ששמעת מאז הסינגל האחרון של האחיות פיק (או הראשון של אביהן, לצורך העניין), אין לטעמי שום סיבה בעולם שתבטא בכזו צורה, אלא אם רמי או מי מחברי הלהקה אנס אנאלית את אחותך, אמא שלך והכלב של השכנים, או משהו ברמת חומרה כזו. בקיצור, לך לפינה ותתבייש קצת. כי אני בטוח שאם מישהו היה כותב משהו שרק מתקרב לקרסוליים של ה"ביקורת" שלך על להקה שאתה מעריך היתה פורצת פה מלחמת עולם בזעיר אנפין.

לא צריך אפילו ללכת לכיוון היפותטי

רק לפני שבועיים קלים פורסמה ביקורת על הספר "רוק מתקדם, הספר עד עכשיו" עם כותרת של "בחצרו של מלך האמרגן, דפקתי חירבון" וכל הארץ שצפה וקצפה. אני חושב שזאת דוגמה אידיאלית לחוסר היישום של הפתגם "אל תעשה לרעך את השנוא עליך". אוקיי, אז כנראה שאני לא נביא טוב במיוחד. מקווה שזאת תהיה ההודעה האחרונה שלי בנושא.

אם זה טוב למעריב, זה טוב בשבילי

ועכשיו ברצינות: למרות המילה 'חירבון', נתתי קישור לביקורת של מעריב, בלי לחשוש ובלי לפחד. מה שנקרא - אני עומד מאחורי מה שאני אומר ועושה. אם מישהו כתב 'דפקתי חירבון' - זה לא ימנע ממני לקשר אליו. אפילו אם לדעתו הספר לא נחוץ. אז אתה רואה? אנ'לא חושש ממילים גסות, לא חושש מביקורות אקצנטריות, ואף אחד לא נפצע או נהרג עדיין ממילים.

למעלה