הופעה של מיוז - MTV2

ramoni

New member
אז לא יהיה...

וכן עכשיו ההופעה של הלוסטפרופטס

A Quiet Cat

New member
רגע.... אתה יכול להסביר לי למה

התכוונת בהודעה שבה כתבת על זה שלא יהיה את השידור החוזר, דיברת על איזשהי סיסמא....

ramoni

New member
זו סתם היתה אמרה..

דע את עצמך וסובבך" כלמור על תעשה משהו לפני שאתה בטוח בו, לזה התכונתי כאילו דה?

A Quiet Cat

New member
חחח.... לא משנה...

אבל למה לא יהיה שידור חוזר באחד? ולמה אמרת שכן יהיה בהתחלה...?

NiKi†a

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!

לא אמרתם שזה בשש וחצי!!!! אמרו לי בליללללללהההההה!!!!!!!! אני לא מאמינה שפיספסתי...לא יכוליות...לאאא...
כל היום ישבתי ללמוד היסטוריה!!! (בגרות מחר) תגידו לי שיהיה שוב!...תגידו לי את זה... אני שונאת את עצמי!

jordan bellamy

New member
אוקיי נרגעתי!!!!

אחרי כמעט שעתיים של אופוריה במילה אחת: "וואו"! רם אתה צודק,היה בהחלט משהו חשוד ב-STP אבל יאללה בקטנה...אני חושבת שכריס דווקא נתן קולות רקע ממש יפים. יש לו קול טוב. אני שמחה שהרוב נהנו מההופעה! זה היה שווה הכל!

NiKi†a

New member
הרוב...../images/Emo7.gif

לא! זה לא מצחיק! כל היום חיכיתי לזה כי באלה בפורום רד הוט אמרו שזה באחת עשרה!!! למה אף אחד לא טרח לכתוב שזה בשש וחצי?!!?!?!?

A Quiet Cat

New member
אל תרגישי שאת לבד...../images/Emo24.gif

גם אני פיספסתי...
איזה חרא גדול ומסריח!!! כל כך רציתי לראות!!! זה לא פייר!!! את לפחות פספסת את זה בגלל סיבה חשובה, למדת למבחן... אני סתם הייתי בחוץ וטיילתי לי ונהניתי... עכשיו אני מרגישה ממש באסה!!!

NiKi†a

New member
זה לא הוגן!! ../images/Emo10.gif

היה לי כל כך חשוב לראות את זה..ופיספסתי את זה... יש מצב שיהיו שידורים חוזרים?

A Quiet Cat

New member
אני גם שאלתי ואמרו שלא...

רם אמר בהתחלה שיהיה באחד ואז אמר שלא... אז לא ממש הבנתי...

NiKi†a

New member
../images/Emo93.gif

בטוח לא יהיה?! כי זאת הופעה גדולה..אז..שיט, אני לא מאמינה שפיספסתי. הלכתי למות על מחברת היסטוריה.

ramoni

New member
אנחנו מדברים על מה שקרה אתמול

אז לא יתכן שזה היה ביום שישי נכון? בכל אופן לגבי השידור חוזר, נסיתי להרר את הלוח שידורים של MTV2, ולפי מידט ידעתי הערוץ יקדיש את כל השבוע להופעות מתוך הפסטיבל הזה, אז בטח שהם לא יפסחו על ההופעה המדימה של מיוז(מילה טובה גם על הלוסטרופלס). לגביר ההופעה שאחת בלילה שבדיתי אותה, אז זה בגלל בלבול קטן בן MUSE ל N.E.R.D(הרכב היפהופ)

ramoni

New member
תמונות מההופעה בAMרינג

כאן , בתחתית העמוד. איך אהבתי את הפוזה של מאתיו עם הגיטרה בסיום ההופעה בדרך לבאקסטייג, היא היתה מאוד תנועה, הוא בא לצלם ועשה לו "you like it's??" חחח , תוך כדי שהוא עושה פייד אין אם הגיטרה

למעלה