הופעה של מיוז - MTV2

jordan bellamy

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם! אני בטירוף! הרגע זה נגמר! היה מושלם! הכי יפה! שירים פצצות! ביצוע נקי ומדהיםםםםםםםםםםםםם!

jordan bellamy

New member
יואאאאאאאאאא

אתם לא מבינים באיזה טירוף אני! אין לי גרון,כואב לי! אני גרופית,כן אני מודה! מאט מדהים אני חולה עליו! איזו להקה כשרונית! איזה פצצות! שלושה אנשים שיוצרים כזאת הפקה מושלמת! אני צריכה אויר. אני צריכה להרגע.... אני יחזור,ואני אהיה יותר שפויה.

gloria23

New member
מדהים!!!!../images/Emo13.gif

חבל על הזמן,אין הופעה מדהימה, רק הייתי צריכה להיכנס לתוך המסך ואז זה היה מושלם.סתם סתם , הרגשתי שאני שם, זה הגשמת חלום!! אחחח איזה מהמם, אל תדאגו, צמחו לי כמה שערות לבנות עד שהצלחתי להפעיל את זה, לא הצלחתי לשמוע את סטוקהולם סינדורום אבל אחר כך זה הסתדר כמו בובלה אחחח.... איזה מדהים, ב-sp שמעתי את כריס שר אתליוי מממש טוב
ומאת'יו בחליפה שלו עם הנעליים הלבנות אחחח ואני ואחותי צורחות בטירוף את מאסל מיוזואום, וכשהגיע בליס כבר נגמר האויר,..אין ,זה בשבילי כמו להיות שם, לראות את זה בלייב, אין מדהים!!! אבל רק חבל שלא היה את פילינג גוד ואנאינטנדד אבל שוב, קטונתי מלהתלונן... תבורכו .. מי שעשה את העסקה הזאת, ומי שהביא את זה לידעתי.. ולחשוב שעוד חשבתי לפסספס את זה,,,עכשיו הלך המגן בספרות חחח מיוז! אתם מדהימים!!

ramoni

New member
טוב על המגן שלי בספרות אין מה לדבר

דחו לי אותו ביממה אפילו ליום שני אבל למי יש ז*ן לזה

gloria23

New member
גם לי זה ביום שני ו...

לא התכוננתי...אבל שיהיה לנו בהצלחה..

ramoni

New member
גם אני ראיתי

בזכות האלילה מעליי תודה ירדן, הא וכמובן לרן שגילה את הלינק הפסדתם במיוחד בשיר sunburn. ללא ספק הופעה מרשימה בAM רינג. קודם היו הובסאנק אחר כלנייקבאק ואחרי הם להקה לא מוכרת, התקלחתי בזמן הזה. ואז מיוז שנתנו ללא ספק שואו מדהים ירדן ראית משהו מוזר בשיר TPS??????? אני לא מאמין אבל נדמה לי שכריס שר את הווליץ של מאתיו בפזמון , אני נשבע!!!!!!!!!

ramoni

New member
בכל אופן

כמו שאתם רואים בקישור הזה . יהיה שידור חוזר של ההופעה בשעה חצות לפי שעון לונדון(אני משער שבסביבות 02:00 אצלנו אז אל תפספסו) רק חבל לי על שירן שכבר לא תזכה לראות את הובסאנק

ramoni

New member
אופס.

אתם יודעים צריך לשנן את הססמא "דע את עצמך ואת סובבך" לפני כל פעולה .. אז אני מצטער אירנה התבלבלתי כנראה לא יהיה שידור חוזר אבל אני מניח שישדרו את ההופעה במלואה בערוץ MTV2

A Quiet Cat

New member
לאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא מאמינה!!!!!!!!!!! הפסדתי!!!!!!!!! בבקשה, בבקשה, בבקשה, בבקשה תגידו לי מתי (אם בכלל) זה יילך שוב.... אולי זה יהיה בMTV2 מתישהו......? בבקשה תגידו לי שזה ילך שוב....!

gloria23

New member
אל תדאגי אירנה, תכף תראי את

ההופעה הזאת קופצת לך באמיול או בקאזה..אני בטוחה שבקרוב תראי את זה
אחח אין אין מ-ד-ה-י-ם!!!

ramoni

New member
יהיה שידור חוזר בשעה אחת בלילה

תתחברי דרך הלינק הזה בריל פלאירhttp://www.rockpalast.de/livestream/livestream.phtml

A Quiet Cat

New member
קראתי, ולא הבנתי למה הכוונה....

מה זאת אומרת לשנן את הסיסמא...?

A Quiet Cat

New member
רגע.... עכשיו הולך משהו.....

זה "לוסט פרופטס" נראה לי.... התכוונת שיהיה שידור חוזר של מיוז באחד?

למעלה