הופעה של מיוז - MTV2

This Is My Nick

New member
הופעה של מיוז - MTV2

ראיתי בלוח המשדרים שבחצות (00:00) יש הופעה של מיוז ב MTV2. חשבתי יעניין אתכם.

jordan bellamy

New member
אכן היתה...

פשוט כל היום אתמול היה כמו תרפייה כזאת. מיוז היו אתמול כמעט כל היום בערוץ...היו הופעות חיות+גונזו+קליפים+ה"מקור"+ראיונות... מדהים..

the papercut

New member
מחר הם מופעים באיזה הופעה גרמנית

חשובה עם הצ'לי פפרז,אוונסאנסס, הובוסטאנק(הובופאק) ועוד

NiKi†a

New member
OMG! באמת?!!?

איזה שולטטט, חבל שאני לא יכולה להיות שם!!!! הובאסטאנק ומיוז באותו מקום...אחח, חלום
... אפשר לראות כתבה\מקום שבו ראית שהם יופיעו ביחד?

the papercut

New member
כן.

יש בהודעה הזאת קישור שאפשר לראות דרכו את ההופעה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=896&msgid=33072544

the papercut

New member
אדיו סנטו

מי מחר מופיע: Red Hot Chili Peppers Faithless Muse NickelBack 3 Doors Down Jet Lostprophets Bad Religin(כוס אמק הם יעשו לי את יום שבת באד רליג'יון שולטים) Hoobastank N.E.R.D בקישור שנתתי למעלה מצורף גם שעות של כל הופעה

NiKi†a

New member
ואוו..זאת ההופעה הכי טובה שיש.

....
... גם 3 Doors Down שם
... God. ותודה רבה!

the papercut

New member
את צודקת בדבר אחד

זה באמת הולכת להיות הופעה טובה! Red Hot Chili Peppers Bad Religion and Muse בבמה אחת! כמה שזה שולט נ.ב באתר שלהם רשום באיזה שעות כל אחד מופיע

NiKi†a

New member
כן!

ובטוח שאפשר לראות משם? זה נראה לי אתר מוזר. Muse Hoobastank 3 Doors down בבמה אחת!

the papercut

New member
הוראות(מה שהצלחתי להבין)

1) להוריד ריאלפלייר(מזל שיש לי) 2)ברילפלייר יש מקום שנמצא ליד adresS,ובו אפשר לכתוב דברים, תעתיקו את כתובת הדף של הצפיה ולחצו ENTER 3)

ramoni

New member
אחי אני אוהב אותך...

אוף איזה נאחס, לא הייתי אתמול בבית כמעט, חזרתי באיזה שתיים בלילה, ועכשיו שאני קורא את השרשור הזה, אני מעלה לעצמי תהיות ושאליתות מדוע בכלל יצאתי מהבית.. לפחות אני רואה את ההופעה הזאת, תודה רן

ramoni

New member
לא הצלחתי ../images/Emo10.gif

קבלתי את הרושם שכבר איך שאני אסיים לכתוב את ההודעה זה כבר יעלה לי, אבל אין משלוחים חינם.... תגיד אתה מדבר על הופעה שכבר היתה זה הקטע המוקלט או שזה יעבור בלייב היום ???

gloria23

New member
אוקי,עכשיו 3 doors down

אחלה, אני חושבת שמיוז בשבע וחצי..

קוף חלל

New member
עכשיו נגמר 3 דורס

והתחילה הופעה מוקלטת של הובאסטנק. מיוז מופיעים בהופעה חיה ב-7 וחצי.

למעלה