הופעה של בריטני!

sayron

New member
הופעה של בריטני!

הלו הלו אנשים!!! במרץ בריטני מופיעה באטלנטה!! ולי יש שני כרטיסים!! למופע! אומנם למעלה אבל מול הבמה! אני יצלם מלא תמונות בדיגיטלית! מי שלא מאמין ורוצה שאני יצלם את הכרטיסים שיודיע..!! וויש מי לאק! לוב יו אלל!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gif*מקנא*

חשבתי שאולי אולי אולי אני אסע להופעה שלה באנגליה.. אבל תוך יום נגמרו הכרטיסים לכל 5 ההופעות

i4britney

New member
אסי באמת ...

ארשה לי לשאול מאיפה לקוח המידע שנגמרו כל הכרטיסים לאנגליה תוך יום?

matrixtrinity

New member
חברה שלי טסה ללונדון

להופעה של בריט כי אחותה אוהבת את בריט ויום אחרי אז הם הולכים להופעה של ווסטלייף כי היא מתה על ווסטלייף.... ):

britney4u

New member
תיקון!!!

הכרטיסים להופעות בלונדון אזלו בתוך שעה... ושמעתי איפשהוא שהיא הוסיפה עו 2 הופעות... לא זוכר מאיפה...

i4britney

New member
צודק...

אגב גם אני נוסע לראות את בריטני בטור האירופאי אבל עדיין לא סגור על איזה יעד אני אסע אליו כי הכל תלוי במחירים , מה שהכי זול אני אקח וחוץ מזה יש יעדים שעוד לא פורסמו להם כרטיסים!

britney4u

New member
זאת אומרת ש...

היא מופיעה בעוד מקומות באירופה, וזה לא פורסם? מאין אתה יודע?

i4britney

New member
לא!

היא מופיעה כ-22 הופעות באירופה נכון לעכשיו וזה יוצא ב-15 יעדים שונים אבל עדיין לא פורסמו כל הכרטיסים לכל ההופעות באירופה , לפי מה שאני יודע רק באנגליה פורסמו הכרטיסים והיא מופיעה שם חמישה הופעות והם נגמרו כעבור פחות משעה!

היי

אממ אני חדשה...שלום לכולם ואת עם הכרטיסים להופעה, איזה כיף לך... תהני!! וסתם לידע כללי, כמה הם עלו לך?

היי איכותית שלי

נחשי מי זו... חח סתם! הגבתי כי ראיתי שעוד לא הגיבו לך... לכבוד הוא לי להיות הראשונה! סתם מתה עלייך ביי

ע ד י ד ה

New member
היי! ברוכה הבאה../images/Emo24.gif+../images/Emo25.gif

אני מקווה שתהני פה כמו שאני נהנת!!!- גם אני חדשה... ואם את צריכה משו אני תמיד פה בשבילך!
עדי

ע ד י ד ה

New member
וואי איזה כיף!!! ../images/Emo99.gif

אני מקווה (מזה מקווה..?!?! בטוחה!!!) שתהני! ותראי את בריטני המהממת (לא פירר...!!!) ותצלמי הרבה הרבה תמונות שגם אנחנו נוכל לראות...
ועוד משו... מאיפה השגת את זה...?!

למעלה