הופעה מדהימה !

kopy20

New member
הופעה מדהימה !

היי לכולם . ביום שבת הקרוב תערך בפאב "גוזניק" ביפו הופעה של להקה בשם "הפזמונים". למי שלא מכיר - מדובר בלהקה מוכשרת מאוד שועשה "קאברים" לשירים מהסיקסטיז. טוויסט, רוקנרול, סלואו. אלביס, ביטלס וכו'... מומלץ בחום !!! כבר הייתי בכמה הופעות שלהם ואני כל פעם נהנית יותר ונדהמת מחדש !! לכל מי שרוצה לחזור לערב אחד קסום בסיקסטיז...

lenin972

New member
קודם כל

איך אפשר לעשות הופעה בגוזניק? פשוט אי אפשר לזוז שם. דבר שני בשבת הקרובה? באיזה שעה?

kopy20

New member
זה לא מדוייק..

ההופעה האחרונה שלהם הייתה להיט וכולם רקדו. מוצאים את השולחנות מקדימה והכל בסדר... בשעה עשר וחצי רצוי לתפוס מקום מוקדם.

עכשיו נכנסתי הביתה, הייתי בהופעה

ובאמת היה כיף! אלו ח'ברה צעירים יותר ממני שעושים רוק'נרול בצורה ממש טובה! התרשמתי לטובה ...וגם היו המון ח'ברה צעירים שרקדו והשתוללו לצלילי המוסיקה, גם אני ביניהם, ואפילו עליתי לשיר שיר אחד של אלביס יחד איתם , I'M ALL SHOOK UP ! מה גם שהם משקיעים בלבוש ( חליפות ) אהבתי!!! להופעה הבאה אני בא בטוח! אלא אם לי תהיה הופעה באותו היום.... שלכן\ם ליאור

../images/Emo168.gifרוק'נרול לנצח..יפה ליאור

שאתה משתף אותנו בחוויותיך..חייכתי שככתבת,,היו שם צעירים ממני,,מה יגידו איזובי הקיר? אז זה כמו לפני 40 שנה? ברחוב המסגר?ןהסביבה..זה היה"עורק" הרוקנרול, אז זה לא נחשב מקום "לבנות טובות",,אבל המוסיקה והריקודים היו בעורקי ולא חישבנתי לאיש,,היום אני שמחה שלא פספסתי את הדיסקוטטים.. שבוע טוב

lenin972

New member
לצערי, בסוף לא באתי

תיכננתי ואז איזה אחד שאמור היה לבוא איתי הבריז לי. ואחרי זה גיליתי שאין לי אוטו בכלל. אבל לא נורא, בסוף השבוע אני הולך ב-ט-ו-ח להופעת מחווה של הביטלס בקמלוט.

kopy20

New member
היה מדהים !!

כמו כל פעם ! וליאור יכול להעיד.... הייתה שם אווירה מחשמלת של חמישים-שישים ! היו המון צעירים בגילי בערך (21 - גם הגיל של חברי הלהקה) שרוקדים טוויסט ורוק אנד רול ! זה פשוט מדהים. כיף לא נורמלי. ממש כמו חזור לערב של הסיקסטיז.. לא שהייתי בהם אבל אני מדמינת..
עוד חודש עוד הופעה... כולם שם !!

lenin972

New member
את ממש אוהבת את המילה מדהים!!

לא שיש בעייה עם זה. בקשר להופעה, מה שקראתי כאן, אני הכי אוהב את כל מה שבה אחרי זה אבל גם את זה, כך שאם אני אוכל לבוא עוד חודש אני בא.

kopy20

New member
אני רוצה אבל..

אני עובדת..
מנסה נורא בכוח לצאת מזה. אם אצליח אז כמובן . ואתה?

kopy20

New member
התגובה שלך הדהימה אותי...../images/Emo13.gif

בכל מקרה, תהנה בהופעה ותספר חוויות.

למעלה