הופעה מדהימה !

lenin972

New member
חוויות...

היה פשוט מדהים !! (טוב די מיציתי את הבדיחה הזאת
) למרות שהייתי בין הצעירים בקהל (פיגרתי באיזה 30 שנה אחרי כולם), היה קהל בין הטובים שראיתי. היו אפילו כמה נשים שניסו לקרוד בכמה שירים אבל זה לא הלך כי פשוט היה צפוף ברמות שקשה לתאר. הכרתי המלצרית שעבדה שם והיא אמרה לי שהיא בקושי הצליחה לפתוח את המקום באותו היום כי פשוט כל כמה דקות הטלפון צלצל ושאלו אם יש כרטיסים, היא גם אמרה לי שהיא לא זוכרת פעם שהיה כ"כ מלא. ועכשיו ההופעה: הבחירה של השירים הייתה מצויינת, כמו שהם אמרו בתחילת ההופעה הם השתדלו לעשות לפחות שיר אחד מכל אלבום. לדעתי היה חסר שם את RUBBER SOUL אבל אני לא בטוח, בכל מקרה לדעתי NOWHERE MAN היה נכנס שם בול כי זה פשוט שיר עם מילים לא רגילות. כשהם אמרו שהם הולכים לשיר את COME TOGETHER, או כמו שהם קראו לו "בואו יחדיו" לא האמתני שהטיפוף יהיה כמו במקור אבל זה פשוט היה מצויין, מאוד נאמן למקור. בכל מקרה, הגיטריסט המוביל היה מצויין, הסולן גם היה טוב מאוד (חוץ מבOH DARLING הוא אפילו לא ניסה לצרוח כמו פול מקרטני), המטופף כמו שכבר כתבתי היה מצויין והבס היה לא שמאלי מה שהיה עושה את זה בדיוק כמו שצריך אבל גם הוא היה טוב מאוד. כשהתקרבנו לסוף ממש לא רציתי שזה יגמר, ולא רק אני, גם הלהקה לא רצתה להפסיק, היו להם עוד מלא שירים שהם הכינו, גם לא של הביטלס. אבל המשטרה לא מאשרת להמשיך הופעות שם אחרי 12 בלילה. בקיצור אני נהינתי מאוד, באמת שזה נחמד להיות בהופעות כאלה ואז לכמה שעות להרגיש טיפה איך זה היה אז...

kopy20

New member
איזה כיף לך...

אני עבדתי
שמחה שנהנית והיה מדה...אה , מקסים !

lenin972

New member
לא נורא ../images/Emo24.gif הם אמרו שהם מתחילים

את הטור שלהם, למרות שאני בספק. אבל אל תדאגי, יהיו עוד הרבה הופעות כאלה, בעיקר אחרי הביקוש העצום שהיה ביום שישי (וזה עוד אחרי שהיו כמה אנשים שלא יכלו לבוא
). רק דרך אגב, אתמול הייתי בהופעה של שליחי הבלוז וגם הם היו פשוט מצויינים.

kopy20

New member
אני מקווה

שיהיה טור ואני אוכל ללכת לראות אותם. שליחי הבלוז כמובן שמעתי אבל אף פעם לא יצא לי לראות. ולא לשכוח - עוד 3 שבועות בגוזניק בהופעה של הפזמונים !

למעלה