הופעה הורססססתתתת

מיקמיק17

New member
דנה בכוכב נולד../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

קודם כל, כמעט התמוטטתי עד שהיא עלתה לשיר, התיבשתי, היו לי רעידות בכל הגוף..חח.. התלבושת הייתה ממש יפה (סחתיין על החולצה) אבל חבל שהמכנס היה כזה גבוה... שרה מהמם אבל התבלבלה טיפה וכל המשפפחה שלי אמרו "מהה..ישן בצלחתי"??? חח.. הסברתי להם שהיא התבלבלה,הקטע של המוזיקה היה מדהים, כל הקהל הריע והיה יפה, אבל ציפיתי לקצת יותר ריקודים, שמח... קיצר נהנתי מאוד. בהצלחה בהופעה הבאה!

dandan 23

New member
הגברת שרפה את הבמה ../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif

אחרי קרוב לשעתיים די רדומות של התוכנית עלתה הדיווה על הבמה ודפקה הופעה של החיים! השילוב עם הלהקה הפילהרמונית היה מעניין ודנה פשוט שלטה על הבמה: רקדה, קפצה ובעצם עשתה את מה שדנה יודעת לעשות הכי טוב: עשתה שמח בלב! דנה קנתה אותי סופית בביצוע הזה כשהיא פנתה לקהל ואמרה את שמות הבנים המשתתפים בתחרות (והשם הראשון לא היה זובי בובי כמו שרשמו פה, כי אם שלומי..)- זה שוב הוכיח לי כמה דנה היא פלפלית ויודעת לרתק את הצופים! מ-ש-ת-ו-ק-ק כבר ליציאת האלבום החדש!

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifסעמק חיכיתי שעתיים מהחיים היפים שלי

ובזבזתי אותם על הבולשיט הזה שנקרא כוכב נולד, בשביל לראות את המדהימה הזו! מזל שחיכיתי!

ביקורת על המופע

לא לדאוג זו גם ביקורת חיובית טוב דנה כהרגלה הרימה את הקהל והרקידה אותו.זה לא דבר חדש ובסופו של דבר זה מה שטוב ומייחד את ההופעות של דנה.גם לא מדובר בשיר בסגנון "הכל זה לטובה" שהקפצה לא ממש מתאימה לו אלא בשיר שפשוט נועד לזה-אז מבחינת השואו היא הייתה אחלה,אבל זה לא חדש מצד שני,ההופעה הייתה מאוד קצרה.אם היו נוספים איזה שלושה שירים זה היה רק מוסיף.היא הייתה יכולה לנצל את הבמה הנ"ל כדי להציג את "את מוכנה"(באופן ארצי,אחרי שאנחנו היינו שומעים).בנוסף,ההופעה הראתה שדנה אולי מרימה כמו פעם אבל הקול לא נשמע כמו פעם,וזה הזמן ללכת לפיתוח קול עוד פעם.ראיתי את היכולות שלה בלייב,והן הרבה יותר טובות ממה שראיתי היום. ובלי קשר,מרינה שרה פשוט נורא.לא הבנתי למה השופטים כ"כ גאים בה.היא נשמעת כמו חביתוש

שואו מדהים של דנה!!

הופעה מדהימה של דנה!! אומנם היא התבלבלה קלות במילים אבל זה כתוצאה מהתרגשות. בכל זאת, זה פעם ראשונה שדנה שרה את השיר הזה בלייב... חולצת הפרפרים הייתה הורסת, פחות התלהבתי מהמכנס, גבוה מדי.... הרגה אותי איך היא צעקה "בנות!" ואז החלה לקרוא בשמותיהם של בועז ודניאל ההורסים. דנה נתנה שואו הורס ומרסק בטירוף!! החל שבוע דנה אינטרנשיונל כאשר השיא הוא האלבום החדש שייצא בסוף השבוע, ביום שישי 17.08.07 שיהיה בהצלחה!!!!

סיכום כוכב../images/Emo41.gif

כשדנה עלתה היא די "שרפה" את הבמה....ממש הייתה הרגשה של אירוויזיון או משהו חגיגי כזה. ההופעה בהחלט תרמה לה. כן גם אני שמתי לב שהיא התבלבלה !! "והוא ישן מצלחתי..." חחחחחחחח אולי היא אמרה את זה בכוונה...לעתים הי אעושה פאדיחות שרבים אומרים שהן מכוונות (מי אמר הנפילה באירוויזיון????) חבל שהיא לא אמרה - "מר בובי זובי מר במאי!!..." הפרפר שכיסה את החזה מקורי מאוד - והשירה בלייב הייתה מיוחדת . לדעתי התזמורת ניגנה לריק כי תכלס זה היה פלייבק.. ודעתי על שאר הכוכבים.... חילקו אותם בצורה די אכזרית לחצאי הגמר: 2 הבנות +חן : לדעתי זוהי השלישיה לגמר - ואחד או אחת מהן לא יהיו שם.... מבין ה3 לדעתי מה שיקרה זה שמרינה תהיה מקום ראשון , אליסה תתמודד עם מישהו מהשלישיה השנייה וחן ידפק אלא אם כן הבנות הצווחניות יתאגדו ברבבות ויצרפו את האוחצ'ות ואז התוצאות יכולות להתהפך(תרתי משמע...) לגבי אירוויזיון: אני מוצ אאת מרינה למרות הכל כהכי מתאימה ומיוחדת ... היא לא עוד קופי פייסט של זמרת חיוורת של משהו שראינו כבר ( מי אמר עדן??) והיא היחדיה שעשו עליה דראג בינתים:) 3 הבנים : בועז קול טוב אבל נוכחות בעייתית משהו לדעתי .יהיה פייט קשה לבועז מול הרוקר אבל בועז יקח לדעתי בסוף מקום ראשון. דורון - קול טוב אבל פה הוא יפול למקום השלישי . אירוויזיון : NONE OF THE ABOVE לדעתי. סיכום קצר של התכניות: זה היה ברור שחן יעלה - ראיתם כמה צווחניות היו בקהל? והוא הכי צעיר ומחובר לקהל היעד האמיתי של התכנית ... מבוגרים רואים ונהנים אבל לא מצביעים . תכלס הבצוע שלו לא היה שיא הפאר אבל הרע במיעוטו. עדן - פרצופי הלם לרב ושפתיים של מוצצת . מרים טוקאן - הנפילה הכואבת כמו סשה גרישקוב. תקשורת ממליכה תקשורת מעיפה. דניאל - הדבר הכי טוב שקרה בסופ"ש !!! כמה זמן לקח עד שהעיפו אותו סוף סוף!!!גי'זס..... נו בדי שהגיע גבוה מדי . הרוקר שכחתי מה שמו - חולצה ירוקה יפה ..אהבתי חן - בחירה מעולה לשיר ! ברור שלא כולם מכירים את יצירת המופת הזאת - חשיפה טובה ובחירה אמיצה כמו שהראל סקעת בחר בזמנו את "בתוך" ואת "שלכת" אליסה - בחירה פופוליסטית מדי כנ"ל מרינה - אבל הבצוע כיפה על כך.

lightflake

New member
"אוכל ממיטתי" אני עוד יכול להבין

אבל ישן בצלחתי?? ... אני מתחיל לחשוב שהבחורה הזאת באמת מסוכנת לציבור.

Yowiee717

New member
אפשר קישור לראות את זה?

פיספסתי את התוכנית
וכתוצאה מכך גם את ההופעה שלה.. אז אם למישהו יש קישור לאיזה אתר שבו אני יוכל לראות אותה - שיביא לי.. תודה מראש!

שני32889

New member
הופעה יפה אבל פחות התחברתי לשיר בלייב

לדעתי בתוכניות טלוויזיה עדיף פלייבק זה עובר הרבה יותר טוב וחלק באוזן.... ההופעה הייתה אנרגטית ויפה,הבגד קצת פחות לדעתי(או אפילו קצת הרבה...),והיה צריך קצת יותר טאצ'ים באיפור,שיער וכ"ו אבל סה"כ עבר נחמד מאוד והיא הרימה לכולם כמו תמיד מתעעע עליההה

egdar

New member
דנה תמיד יפה ותשאר יפה

כול פם שדנה מופיעה תמיד יש לתקשורת לומר אך דנה מתלבשת כי מקנאים לה שהיא מהממת

למעלה