הופעה הורססססתתתת

SweetDancer

New member
הופעה הורססססתתתת

כפרה על דנה הרגה אותי מצחוק איזה תלבושת נדירה טעות קטנה במילים. לא נורא :) אבל היה הורס הורס מהמם אין מילים

אוכל במיטתי ,ישן מצלחתי ../images/Emo13.gif

בסדר, לא נורא. אז יש טעות, אבל הלבוש אחלה וההופעה הייתה נחמדה. רק חבל שהיא קצת שינתה את הביצוע...

הופעה הורסת !!!! אני אהבתי..

דנה שיחקה אותה עם ההרמות שהיא עשתה שם אין אין אין עלייה
העירה שם את כולם.. מעולה אהבתי!

R o T e M18

New member
אחלה הופעה דפקה../images/Emo45.gif

כן הייתה טעות קטנה במילים. אבל לא נורא

TheMashMash

New member
פתחתם שרשור חדש? אז אשרשר לכאן

לבוש : אהבתי את הטופ פחות את המכנס. זה רק אני או שהיא התבלבלה ושרה "והוא אוכל ממיטתי וישן בצלחתי?" מדהימה. חיכיתי לאיזשהו דו שיח קטן איתה. שיער =] מחמיא לה ככה.

אוייש תפסיקו להסתכל בקטנות.. אז היא התבלבלה..

קורה.. זה קורה אין דבר לא נורא אבל איך היא הרימה מה שהכוכבים של התוכנית לא מצליחים.. חחחח אני אהבתי !

זה ממש לא כזה נורא היה.. !

איתי הכל טוב ברוך השם.. וזה שהיא שאלה בנות מכירות את זובי בובי.. זה היה מקטע של ההרמות שלה באיזה הקשר אתה רוצה שהיא תפנה אליהם זה חלק מהשיר.. תבינו קצת את הראש של דנה.. חחחח זה באמת היה "ההרמות" של השיר ואז היא דיברה בחופשיות.. תראה מה היא עשתה שם איך שהיא צעקה את זה.. איך כולם אבל כולם לא היו אדישים כלפיי מה שדנה אמרה... זה הכל..

הופעה טובה , יש לדנוש נוכחות במה ענקית אבל...

היא התבלבלה במילים , הקול שלה לא נשמע טוב , נשמעה צרודה ועייפה... לא אהבתי את הצעקות של :"בנות מכירות את זובי בובי..." זה פשוט חצי הרס את השיר. למרות הכל , דנוש תשאר מלכה. תלבושת הורסת !

TheMashMash

New member
אמיר , ככה סיכם הכל.

אהבתי את הרעיון של "לשחק עם הקהל" אבל זה קצת יצא חצוף לא? שהיא כיוונה אל דניאל את LOVE BOY ... :)) בקטנה! ! ! חבר'ה, היא עשתה אחלה הופעה. זה היה LIVE ללא פלייבק שזה כבר מעולה! ה TOP שלה היה מהמם! מכנס לא משהו.. והרקדנים... כפרה על קלוד! :)))

nerod 72

New member
אז התבלבלה בפזמון אחד סו וואט?

זה לא משהו שהורס הופעה וגם לא ההרמות שהיא עשתה במעבר לפני הפזמון האחרון.. להיפך, זה הוסיף וכולם אמרו לי את זה- זה רק מראה את יכולת האלתור של על הבמה וזה רק מנציח שהיא חיית במה.... בסך הכל, שרה אחלה ומי ישמע לאב בוי איזה ביצוע יכולים לתת לו זה שיר עם ביצוע קולי מינימליסטי כמו "ישנן בנות".... יחסית לזה, היא שרה בסדר גמור....

למעלה