הופעה בת"א, 21/10.

../images/Emo45.gif אבל גם לי היה את זה בחתימה.

פעם פעם פעם פעם

irashady

New member
../images/Emo45.gif

יש מישהו שמגיע לצפון ויכול להיפגש איתי בת"א או משהו לעזור לי למצוא את המקום??

יאו גאמני מנסה לברר כמה זה עולה ../images/Emo13.gif

היי , אני חדשה פה בפורום. ואני צריכה לדעת כמה עולה כרטיס . ממש בדחיפות ומהר!@ אם את מבררת כמה הוא עולה שלחי לי בבקשה מייל ותאמרי לי כמה עולה כרטיס. :] נראאה אותך שם :) - עינב - מייל - [email protected]

:]

היי אני מחר באה להופעה, ואני חדשה פה.
איך קוראים לך? אולי נראה אותך =] -עינב-

yaelito

New member
אני יעל

אפשר לקבוע פשוט מקום להיפגש בו שהוא קרוב למקום..

נעים מאוד יעל.

את באה מחר להופעה מותק? אולי אפשר להיפגש שם. מאיפה השגת כרטיסי? - נעים מאוד , עינב -

yaelito

New member
התקשרתי אליהם

בכול אופן עכשיו הם סגורים כבר אבל את יכולה לנסות מחר בערב להתקשר ל036420487 או להזמין דרך האינטרנט באתר www.tkts.co.il

ברוש15

New member
120 ש"ח

ואני לא חושבת שאפשר לקנות במקום.. מה מונע ממך להזמין עכשיו?

וואי תודה רבה :)

אממ.. כי לא ממש עונים לי בטלפון \= ובאינטרנט אני לא יכולה :|| ררר... את באה מחר מאמי? :]

ברוש15

New member
שישי בערב סביר להניח שלא עונים..

אבל בטח מחר באיזשהו שלב הם יהיו פתוחים.. אני אנסה למצוא לך שעות פעילות של הקופות..בכל אופן יש מצב שימכרו במקום אבל לא בטוח.. ולא אני לא באה..

צודקת.

למה את לא באה? \= אממ.. וואי ממש תודה! את ממש תעזרי לי אם תצלילחי להשיג לי את השעותתת

אמרו לי 120.

אבל יש לי היסטוריה עם הופעות. ואני כמעט בטוחה שאתה תוכל לקנות שם מאנשים במחיר זול יותר. אתה מגיע מחר? אולי נראה אותך -עינב-

את מי רואים מחר בהופעה מתוקים?! ../images/Emo13.gif

אני באאאה!@ =] מישהו היה כבר בהופעה הזו?! אם כן, איך היא? חדשה פה. עינב כהן , נעים מאוד.

הופעה בת"א, 21/10.

|העצבנית| פרטים על ההופעה אתם יכולים למצוא בעמודי הפורום, בשרשור הזה, בלוח האירועים, באתר הרשמי של עברי או בקסטל: 03-6045000. כל הודעה חדשה שתפתח ותעסוק בהופעה הזאת, ולא תשורשר, תימחק ללא הודעה נוספת. |סעצבנית| תהנו בהופעה.

למעלה