מי בא להופעה מחר? או אפשר אולי להיפגש לפני ההופעה שם..
Y yaelito New member 20/10/06 #1 מי בא להופעה מחר? ../images/Emo45.gif או ../images/Emo31.gif אפשר אולי להיפגש לפני ההופעה שם..
ר רנו צבאית New member 20/10/06 #2 שאלה בקשר להופעה מחר.. כמה עולה כרטיס אם אני קונה אותו במקום? תודה מראש!
F FoxinOne New member 20/10/06 #20 הופעה מחר בת"א מישהו יודע האם ניתן להשיג עדיין כרטיסים להופעה מחר באמפי בת"א? ואם כן מאיפה ? תודה!!
ז זקנת השבט1 New member 20/10/06 #23 היום עוד היו כרטיסים... וניתן לקנות בקופות האמפי שנפתחות שעתיים לפני ההופעה.
ג גיא לידר New member 20/10/06 #6 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בכלל בכלל בכלל בכלל לא יפה לצחוק על אחרים לבד!
ה האגוש New member 21/10/06 #24 שתפי אותנו ../images/Emo3.gif לגיא במילא לא תצליחי להגיד, הוא מסנן אנשים במסנג'ר!!!1
ג גיא לידר New member 21/10/06 #38 לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 רק לא זה בבקשה שולם שולם לעולם! [אם לא אני אסנן אותך למשך כל החיים שלך ]
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 רק לא זה בבקשה שולם שולם לעולם! [אם לא אני אסנן אותך למשך כל החיים שלך ]
ה האגוש New member 21/10/06 #40 אתה גם ככה מסנן ../images/Emo7.gif נעלבתי עד עמקי נשמתי ;[ תבקש סליחה
מ משו אמיתי New member 21/10/06 #27 זה היה הזוי כזה, וכלל המון שטויות.. ננעלנו כמה אנשים בקניון חיפה, ואז הוא בא ואמר שהוא גיא לידר מהפורום .. ואז סבא של מישהו הוציא אותנו משם והלכנו איש-איש לדרכו. מישהו מתנדב לנתח?
זה היה הזוי כזה, וכלל המון שטויות.. ננעלנו כמה אנשים בקניון חיפה, ואז הוא בא ואמר שהוא גיא לידר מהפורום .. ואז סבא של מישהו הוציא אותנו משם והלכנו איש-איש לדרכו. מישהו מתנדב לנתח?
S Smileey Girl New member 21/10/06 #28 אולי בגלל החתימה שהיתה לו פעם בשביל להציל את העולם מהרס חסר תקנה וכאלה.. אני אומרת,תפסיקי לראות דיג'ימון
אולי בגלל החתימה שהיתה לו פעם בשביל להציל את העולם מהרס חסר תקנה וכאלה.. אני אומרת,תפסיקי לראות דיג'ימון
S sharwan New member 21/10/06 #30 יא מסטולה ../images/Emo6.gif זה בכלל מפוקימון! לא מדיג'ימון (החתימה שהייתה לו כאילו... )